40 hafta 5 günlük bebeğimi kaybettim

allahım çok büyük acı...bende dün saat 12 de randevumda öğrendim 10,haftada bebeğimin kalp atışları durmuş...mahvoldum dedim ağla ağla ağla...hala içimde o.kürtaj gerekiyor.nasıl istemiştik 5.tüp bebek denememdi...nasıl emek vermiştik.eşimi ilk kez gördüm ağlarken hıçkıra hıçkıra...bu yazıyı okurken dağıldım tekrar.allah sabır versin arkadaşım.hepimize.yani seninki 2 gün önce alınsa belki şimdi hayattaydı.bunu düşünmek daha da acıtır içini yaptığın hazırlıklar,aldığın eşyalar offfff.allah bi daha yaşatmasın böyle acı bizlere

tobeguk arkadaşım mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum.Doktorun adını burdan versem sakıncası olur mu bilmiyorum ama artık özel muayenehanesini kapattı yani benim son üç ayımda zaten kapatmıştı ama baştan beri ona gittiğim için beni yarıda bırakmamak adına gizliden devam etti benle ama yeni hasta almıyor.

[vet123 arkadaşım,
doktorunun adını özelden gönderebilir misin? sonraki gebeliğimde o hastaneyi düşünüyorum da...
şimdiden teşekkürler kızlar. allah hepimizin yardımcısı olsun...[/QUOTE]

tobeguk arkadaşım mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum.Doktorun adını burdan versem sakıncası olur mu bilmiyorum ama artık özel muayenehanesini kapattı yani benim son üç ayımda zaten kapatmıştı ama baştan beri ona gittiğim için beni yarıda bırakmamak adına gizliden devam etti benle ama yeni hasta almıyor.

çok zor öyle zor ki artık hayat normal akışında vs vs vs ama işte öyle bi an geliyo birden aklıma geliyo şimdi evde bebek kokusu bambaşka bi telaş olcaktı 21 Şubatta yani benim doğumgünümde oğlum tam 2 aylık olacaktı onun mis gibi süt kokusunu içime çekecektim ama olmadı...off öyle kötü şeyler yaşıyor ki insanoğlu bu ne ki diyorum bazen bu da acımı...Allah bunu unutturacak daha büyük acılar vermesin hiçbirimize arkadaşlar...

canım çok geçmiş olsun çook üzüldüm.ben 19 şubat günü bebeğimi kaybettim 18+2 günlüktü ve amniyosentez sonucu kalbi durdu.işin kötü yanı yavrumun sonuçları hızlı sonuçta temiz gözüküyor.içim o kadar acıyor, okadar üzgünümki senin acının büyüklüğünü tahmin ediyorum..allahtan hepimiz için sabır diliyorum..

merhaba vet 123 seni oyle iyianliyorumki cunku ayni seyi ben yasadim.40 hafta 3 gun karnimda tasidim oglumu.hersey okadar normaldiki,hamileligimde hic sorun yasamadim oyuzden boyle bisey olacagi aklimin ucunagelmezdi.bebegim 1 gun yanimda kaldi.sonra koparip goturduler melegimi 1 gun sonrada oldu.dogmadan benden kapmis enfeksiyonu.1000de bir gorulen sey benim yavruma rastladi.senin dedigin gibi herseyleri hazirdi sekerleri oylece kaldi.besigi bombos kaldi.basta cok fena oldum.ama sonra cemalnur sargutun kaza ve kaderle ilgili sohbetini dinledim.sanki allah rastlatti.bizim icin hersey bir imtehan.sabretmeliyiz.cunku bunun karsiligini cennette alacagiz.onlar bize cennette evlat sevgisini tattiracaklar.artik keskeleri,nicinleride biraktim cunku ne olrsa olsun bu bizim kaderimizdi ve bunu yasayacaktik.sezeryanda olsak normalmi yapsaydik diyecektik..kimse kimseyi koruyamaz tek koruyan allahtir.bizim meleklerimiz icin yapabilecegimiz hicbirsey yoktu.onlar secilmis bebekler.

MERHABA,
Öncelikle başın sağolsun.çok üzüldüm.Profilinde gördüm sanırım izmirdesin. BEnde izmirde yaşıyorum. 13/01/2012 de 38+3 günlükken bebeğimi kaybettim.karnımda ölmüş.ve aceleyle sezeryana alındım. Amniyo sentezini nerede yaptırmıştın.sakıncası yoksa. yaş gereğimi istediler.?BEnde yaptırmıştım.

Merhaba,
Çok geçmiş olsun ve başın sağolsun.seni ok iyi anlıyorum. Bugün meleğimi kaybedeli 39 gün oldu. yaşasaydı kırkımız çıkacaktı bizimde. Allah bağışlarsa 10 yaşında bir oğlum var benim.Oğlum 7 yaşındayken bir bebeğimiz daha olsun dedik. 2 sene uğraştık olmadı. son 1 senede tedavilerle uğraştık.sonun da aşılamayla tutu. dünyalar bizim oldu. Yaşım 37. doktorum titiz davranıyordu.ne gerekirse tüm testleri yaptırdık. Amniyo sentezde oldum.Sonucumuz temizdi. çalışıyordum.her gün işe gittim.herşey yolundaydı. son 15 gün kala evdeydim. o gün komtrol günümdü. İzmirde özel bir hast.ne doğum planlamıştık. o gün oda beğenecektim ve nst ye girip sonucu dr.a götürüp sezeryan için gün alacaktım.kesin sezeryan olacaktı çünkü ilkide sezeryandı. Kendi ayağımla gittim 13 oca günü hastaneye. ve hemşireler nstde kalp atışını alamadık dediler. beceriksizler dedim içimden bulamadılar.sonra doktoru çağırdılar. aceleyle ultrasonı getirdiler. ve doktor çok kısa bir süre baktı ve ultrasonu kapattı.ne oluyor dedim. ve o anda dünyalar başıma yıkıldı.çok üzgünüm ama bebeğinizin kalbi atmıyor.kaybettik dedi...... sonrasını hayal meyal hatırlıyorum.kendi doktorumu gördüm kısa bir süre sonra hemen gelmiş ve acil sezeryana alındım. Hastanedeki O gece ve ertesi gün hayatımda yaşadığım en acı günlerimi yaşadım. Hastaneden elimiz boş çıkıp evime kızımsız döndüm. Şu anda hala içim kan ağlıyor. eşime sormuşlar ama o otopsi istememiş.ve ölüm sebebimiz hiçbir şeye bağlanmadı. öylece melek olup gitti güzeller güzeli kızım.
geçen hafta işe başladım. Ailemdeki herkes bu olaydan ayrı etkilendi. kızımız olacak diye çok sevinen eşim, bir kardeşi olacağını bekleyen oğlum, ben, ailelerimiz. çok acı bir olay. Allah kimseye yaşatmasın..Yinede allaha isyan etmemeye çalışıyorum........
Şimdi günler çok garip geçiyor. bir boşlukta yaşıyorum.......çok zor hamile kalmıştım. bir daha da olurmu bilmem artık..

canim benim acini tahmin bile edemiyorum cok uzgunum...

Ben bir dusuk yasadim ama erken gebelik donemindeydi.. senin acinin yaninda cok hafif kalir ki ben bile cok kotu zamanlar geciriyorum.. Allah beterinden saklasin...

Beterin hakikaten beteri var..

Insaallah en kisa zamanda toparlanirsin ve Rabbim sana guzel melekler hediye eder..

vet123 arkadaşım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. ben de bir iki doktor araştırdım ama özel muayenelehanelerini kapatmışlar. maalesef ben de özelden msj atamıyorum.
buki40, elify7, MELEKANNESİ35 başınız saolsun kızlar. allah hepimize sabır versin. hakikaten vet123 ün de dediği gibi allah daha büyük acılar vermesin.

Canım inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin :26: çok iyi anlıyorum seni aynı acıyı yaşamış bir anne olarak neler hissettiğini anlayabiliyorum..

Rabbim sabır versin ,((((( ben 10 haftalık bebegim için 2 ay kendime gelemedim

Son düzenleme:
Yoğun bakımdayken iyileşince içsin diye bende sütümü sağıp buzluğa atmıştım. Sonra görüp üzülmeyeyim diye yoketmişler paketleri. Ama birtane kalmış gözlerinden kaçmış.. Akşam birşey ararken buzlukta elime geçti.....Atamadım koydum geri buzluğa...

canım özelden yazdım sana.kusurabakma uzun süredin giremiyordum şimdi gördüm yazdıklarını.sendemi bebeğini kaybettin.geçmişin hepsini okuyamadım.

canım özelden yazdım sana.kusurabakma uzun süredin giremiyordum şimdi gördüm yazdıklarını.sendemi bebeğini kaybettin.geçmişin hepsini okuyamadım.

evet canım ben de 27 haftalıkken kaybettim maalesef. esas sen kusura bakma. özel msj atma hakkım yok. o yüzden buradan cevap yazıyorum. canım hayır ben ankara da oturuyorum. senin de ankara da olduğunu zannettim. galiba vet123 ile karıştırdım. kusura bakma. ama yine de ilgilendiğin için çoook teşekkür ederim arkadaşım:))

çok geçmiş olsun canım.ne zaman kaybettin bebeğini.tekrar hamilelik düşünüyormusun.yada hamilemisin.

merhaba canım aynı acıyı bende yaşadım çok haklısın nasıl bi acı insan hayatında hiç bu kadar içi acımamıştır ne kadar boşşeylere üzüyormuşuz kendimizi onu anladım ve hayatı boşverdim resmen ne yapacagımı bilemiyorum sudan çıkmış balığa döndüm hala da toparlanabilmiş deilim tam 44 gün oldu bi yandan daha dün gibi bi yandan yıllar olmuş gibi bebeğime hasretim ama şükür ki rüyalrımda görüyorum kızımı özledikçe allahım sabır versin hepimize aklıma geldikçe sabır diliyorum allahtan

hayat suprızlerle dolu acını hıssedebılıyorum. yenı bır bebek acını cok hafifletecektır. ama dıkkat etmelısın. acıların izi kalıyor ama eskısı kadar moral mozuklugu yapmıyor. zaman gercek ılac.

Yarın işe başlıyorum...Eğer oğlum yaşasaydı yarın tam 3 aylık olacaktı.Düşünüyorum 3 aylık bebek nasıl olur?Neleri yapabilir artık agucuk gugucuklara tepki verir mi?Kaç kilo almış olur?Anneciğini babacığını tanımaya başlar mı artık?Bilmiyorum ki benim oğlum hep 6 günlük bebek kalacak.Yıllar sonra bile yaşıtları askere giderken benim oğlum 6 günlük bebek kalacak...Ben şimdi oğlumu nasıl evde bırakıpta işe gidicem diye düşünecektim ama yavrumu kara toprağa bıraktım...Doktora gitmeye başladım psikolojimi toplamaya çalışıyorum.Ne kadar mümkün olursa o kadar işte...O kadar çok söylenecek şey var ki...Ama söylenecek herşey boş herşey anlamsız geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…