Siz ciddi misiniz?40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Nasıl öğrendiniz?40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Hamileliligimde suphelendim. 3 aydır falan. Ama dün gece tesadüfen sildiği mesajları çöp kutusunda buldum. Hayal kırıklığım tarifsiz.Siz ciddi misiniz?
Hiç fark etmediniz mı nasıl ogrendiniz
40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Belli ki bir aksiyon almayacaksınız. Affedeceğiniz için de tekrar aldatılacaksınız. Umarım bir dahakine yakalanmaz eşiniz. Yoksa bu düşünceyle hayat geçmez. Bebeğinize odaklanın şimdilik. Yarın sizin için artık bambaşka bir hayat başlıyor.Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim
Şimdi nasıl bir aksiyon alabilirim . Sabah doğuma gidiyorum. Ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz. Doğum arefesi başımı alsam nereye gideceğim.Belli ki bir aksiyon almayacaksınız. Affedeceğiniz için de tekrar aldatılacaksınız. Umarım bir dahakine yakalanmaz eşiniz. Yoksa bu düşünceyle hayat geçmez. Bebeğinize odaklanın şimdilik. Yarın sizin için artık bambaşka bir hayat başlıyor.
Aldatılmanın acısı yoktur gururu vardır yaparsın adamı kapı önüne koyarsın yada yapmazsın oturursun evinde bu kadar. Affederseniz zaten sürekli aldatacaktır sizi, bu tarz durumlarda boşanamayacak kadınlar adamları kurcalamamalı zaten bi şey olcağı yok öğrenip kendinizi boşuna üzmüş oluyosunuz. Şimdi doğumunuzu bi atlatın sonra bakarsınız ne yapacağınıza öncelik siz ve bebeğin sağlığı40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Neden gidiyorsunuz madem bu haltı yemiş gönderin gitsin.Şimdi nasıl bir aksiyon alabilirim . Sabah doğuma gidiyorum. Ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz. Doğum arefesi başımı alsam nereye gideceğim.
Lanet olsun deyin geçin şimdilik, sizin ve bebeğinizin sağlığından daha önemli bir şey yok, kendinizi düşünün. Aşkım falan demesine de takılmayın, yatağa atana kadar ilah bile eder erkek milleti haşa. Düşünmeyin oraları.Şimdi nasıl bir aksiyon alabilirim . Sabah doğuma gidiyorum. Ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz. Doğum arefesi başımı alsam nereye gideceğim.
Yanımda hickimse yok. Bebeğim geliyor . Ne yapacağım bilmiyorum . Bu şehre daha 1 ay olmadı geleli . Tanıdığım bir komşu bile yok.Neden gidiyorsunuz madem bu haltı yemiş gönderin gitsin.
Doğumunuzu sağlıkla yapın şuan düşünmeyin artık olan olmuş sağlıklı karar vermeniz lazım.
Kızım için susuyorum şu an. En kötüsü kimseye anlatamamak. Keske hiç sevmeseydim.Lanet olsun deyin geçin şimdilik, sizin ve bebeğinizin sağlığından daha önemli bir şey yok, kendinizi düşünün. Aşkım falan demesine de takılmayın, yatağa atana kadar ilah bile eder erkek milleti haşa. Düşünmeyin oraları.
Evet biliyor. İnkar da etmiyor. Boşluğa düştüm diyor. Ben burda hormonlarımla savaşıyorum. Bi can büyütüyorum içimde. O da orda boşluğa düşüyor.kocanız biliyor mu aldattığını farkettiğinizi
Edemezsin40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Evet biliyor. İnkar da etmiyor. Boşluğa düştüm diyor. Ben burda hormonlarımla savaşıyorum. Bi can büyütüyorum içimde. O da orda boşluğa düşüyor.
Aklımı başımda tutmaya çalışıyorum. Dua edin bana.Şimdilik herşeyi bi kenara bırakmak en iyisi bebeğe odaklanın sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Sonra ne yapacağınıza bakarsanız lohusalık hassas bir dönem çünkü sağlıklı karar vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?