Ederiz tabii:)Aklımı başımda tutmaya çalışıyorum. Dua edin bana.
Allah yardımcın olsun bebeğinle ilgilen sana iyi gelecektir. Kendini ihmal etme bebeğine ve kendine bak. İnşallah ailenden biri olur doğumda yanında ? öyle yalnız olmaz refakatçi lazım. Kocana da köpek çek her işi ona yaptır.Aklımı başımda tutmaya çalışıyorum. Dua edin bana.
Şimdi zaten aksiyon falan alma eşşşşek gibi bakacak yenidoğan bebeğine. Yok öyle kenara çekilmek. Tüm yükü verin üstüne. Siz bebekle uğraşırken fink atamasın. Bebek biraz büyüsün ayrılırsınız ama suan değil. Su an bebekle uğraşacak bakacak bakmak zorunda.Şimdi nasıl bir aksiyon alabilirim . Sabah doğuma gidiyorum. Ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz. Doğum arefesi başımı alsam nereye gideceğim.
Bi tane konu vardı, kadını elinde bebekle babasının evine yollamış, kuru nafakayı zor vermiş, çocuk yürür konuşur yaşa gelmiş şimdi barışmak istiyormuş beyefendi.Şimdi zaten aksiyon falan alma eşşşşek gibi bakacak yenidoğan bebeğine. Yok öyle kenara çekilmek. Tüm yükü verin üstüne. Siz bebekle uğraşırken fink atamasın. Bebek biraz büyüsün ayrılırsınız ama suan değil. Su an bebekle uğraşacak bakacak bakmak zorunda.
Tek başınıza alamazsınız bu yükü
şimdilik belli etme bebeğe odaklan çok zor bir süreç bekliyor seni40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Ay. Ne denir bilmiyorum ki dogum arefesinde doğumu bi atlatın sonrasına bakarsiniz lohusalik gectikten sonra düşünürsünüz diycem ama böyle bir durum akildan cikmaz ki Allah düşman basina vermesin40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Bu erkeklere her zaman bir pay bırakacaksın yüzde 1 bile olsa güvenmemek lazım.Goz actirmayacaksin hiçbirine.40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Evet biliyor. İnkar da etmiyor. Boşluğa düştüm diyor. Ben burda hormonlarımla savaşıyorum. Bi can büyütüyorum içimde. O da orda boşluğa düşüyor.
Çocuğunuzu doğurup toparlandiktan sonra siz de bir kereye mahsus başka biriyle flört edin, eğer ayrılmayacaksaniz başka türlü unutmanizin imkanı yok. Hayat boyu ihanet size diken gibi batacagina kocaniza bu rövanş batsın.40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?