40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı öğrendim.

Aklımı başımda tutmaya çalışıyorum. Dua edin bana.
Allah yardımcın olsun bebeğinle ilgilen sana iyi gelecektir. Kendini ihmal etme bebeğine ve kendine bak. İnşallah ailenden biri olur doğumda yanında ? öyle yalnız olmaz refakatçi lazım. Kocana da köpek çek her işi ona yaptır.

Şimdi nasıl bir aksiyon alabilirim . Sabah doğuma gidiyorum. Ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz. Doğum arefesi başımı alsam nereye gideceğim.
Şimdi zaten aksiyon falan alma eşşşşek gibi bakacak yenidoğan bebeğine. Yok öyle kenara çekilmek. Tüm yükü verin üstüne. Siz bebekle uğraşırken fink atamasın. Bebek biraz büyüsün ayrılırsınız ama suan değil. Su an bebekle uğraşacak bakacak bakmak zorunda.
Tek başınıza alamazsınız bu yükü

Bi tane konu vardı, kadını elinde bebekle babasının evine yollamış, kuru nafakayı zor vermiş, çocuk yürür konuşur yaşa gelmiş şimdi barışmak istiyormuş beyefendi.

şimdilik belli etme bebeğe odaklan çok zor bir süreç bekliyor seni . Delilleri yakayabiliyorsan yakala sakla. Boşanmak isteyeceğin zamanda kendin tuttuğun avukatını verirsin.

Ay. Ne denir bilmiyorum ki dogum arefesinde doğumu bi atlatın sonrasına bakarsiniz lohusalik gectikten sonra düşünürsünüz diycem ama böyle bir durum akildan cikmaz ki Allah düşman basina vermesin

Çocuğu sağlıkla doğurmaya odaklanın. Sonrasında yok çok seviyorum, yok şöyle aşığım demeyi bırakın. Kimse bulunmaz hint kumaşı veya vazgeçilmez değil. Şunu da sakın unutmayın bir kere aldatan hep aldatır. Sizi en hassas dönemlerinizde yüzüstü bırakmış bunları sakın unutmayın. Gücü bulduğunuz an da tekmeyi basın. Asla affetmeyin. Siz aynısını yapsaydınız hamile falan demezdi sizi kapının önüne atardı. Siz gelmişsiniz hâlâ seviyorum diyorsunuz bu erkeklere bu kadar yüz vermeyin. Önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün artık yalnız ikiniz varsınız.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Bu erkeklere her zaman bir pay bırakacaksın yüzde 1 bile olsa güvenmemek lazım.Goz actirmayacaksin hiçbirine.
Sakın kendi adınıza üzülmeyin onun adına üzücü bu durum.Sizi kaybetmiş bir kere.
Bebeğinizin size ihtiyacı olacak.Rabbimize bol bol dua edin.Yakinlarinizin desteğini alın bolca.Kendinize çok iyi bakın ve değerli olduğunuzu unutmayın.

Evet biliyor. İnkar da etmiyor. Boşluğa düştüm diyor. Ben burda hormonlarımla savaşıyorum. Bi can büyütüyorum içimde. O da orda boşluğa düşüyor.

Eşiniz boşluğu falan düşmemiş. Kadınla aşkım diyebilecek kadar uzun bir ilişki yaşamış ve yaşımaya devam da edecek gibi.

Yerinizde olsam şuan hiç bir şey düşünmem doğumdan sonra ne yapacağıma karar verirdim.

Çocuğunuzu doğurup toparlandiktan sonra siz de bir kereye mahsus başka biriyle flört edin, eğer ayrılmayacaksaniz başka türlü unutmanizin imkanı yok. Hayat boyu ihanet size diken gibi batacagina kocaniza bu rövanş batsın.

cok kotu bir süreç öncelikle kolaylıklar diliyorum. umurunuzda olmayan bir koca olsa inanılmaz sevinirdiniz buna oh kurtulacağım pislikten diye. fakat çok çok seviyor olusunuz oldukça hayal kırıklığı yaratan birsey. çok üzüldüm adınıza. düşüncesi bile kötüyken bizzat tecrübe etmiş olmanız üstelik gebeliğin son günü netdeyse. ben olsam şunu yapardım diyemiyorum çünkü bekara hanim boş kolaydır. heee ağzına tükürür gerekirse kapı önüne koyardım onu köpek yerine koymadım hayatı zindan ederdim ama şu aşamada sanıyorum ki onu bosayamazdim. el kadar doğmamış bebekle tek başıma mücadele edemezdim çünkü. sizi zor bir süreç bekliyor. lütfen dikkat edin sütünüz gitmesin. anne sütünün mucizesini elbette biliyorsunuz ama şu da en gerçeği ki bedava besin. geceleri uyanan bebeğe daya memeyi hop karni doysun. o sebeple günahsız yavrunuz için kendinizi üzüp de onu sutunuzden mahrum etmeyin. size sagsalim bir doğum ve güzellikler diliyorum. insallah hersey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…