Şu andan bahsetmiyorum zaten, yarın doğuracak olan kadın ne yapabilir ki? İlerisi için diyorum. Adamın yanına kalmasını hiç istemem ama işte imkanlar… Türkiye’de kadın olmak böyle bir şey.Şimdi nasıl bir aksiyon alabilirim . Sabah doğuma gidiyorum. Ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz. Doğum arefesi başımı alsam nereye gideceğim.
40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Evlendigimde bırakmıştım işi. İstemedi. Aptallık ettim.Çalışıyor musunuz normalde?
Bir erkek, eve gelecek ekstra parayı nasıl reddeder aklım almıyor da bir kadın kendi garantisini nasıl bırakabiliyor elin adamına güvenip hayret ediyorum. Neyse artık, olan olmuş. Umarım mesleğiniz vardır. Hiç olmazsa çocuk biraz büyüyünce yeniden iş hayatına dönersiniz. Bu adam sizi aldatmaktan vazgeçmez. İyi korunun hamilelikten sonra, bir çocuk daha yapmayın. Ayrıca size hastalık falan getirebilir dışarıdan o nedenle prezervatif kullanımını şart koşun. Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı, kolay ve huzurlu bir doğum diliyorum size.Evlendigimde bırakmıştım işi. İstemedi. Aptallık ettim.
ben eşi hamileykenEşimin arkadaşı karısı doğum yaparken sevgilisinin yatağındaydı. Kız öğrenmesine rağmen hırs uğruna ayrılmadı. Kavga gürültü geçen birkaç yılın sonunda boşandılar diye biliyorum. Ya affedip hiç konusunu acmayacaksiniz, ya da kendinizi biraz toplayınca 6 ay geçmeden aldatmayı ispat ederek iyi koşullarda boşanacaksınız.
Acını kalbimde hissettim. Bebeğim 15 günlüktü benim öğrendiğimde.40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Hemen herkesi ayağa kaldırır, doğum yaptığım hastaneye sokturmazdım. Hastaneden eve gelince de evi terketmiş olurdu. Lakin her kadın bir değil. İhanet asla kabul edemeyeceğim bir durum.40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Demirci kalıpçı usta filan daha fena hatta. Fakiri çuvala koymuşlar s.ki sigmamis, diye laf bile var.ben eşi hamileyken
doğum yaparken, yapmak üzereyken aldatan o kadar çok adam biliyorum ki.
OSTİM'de çalıştım ben bir süre, yurdum erkeklerine orada vakıf oldum desem yalan olmaz, aldatmayanı yok gibi bir şeydi.
sadece işyeri sahibi olanlar değil bildiğin demircisi kalıpçısı ustalar da...
Hanımlar , lütfen yapmayın şunu.Evlendigimde bırakmıştım işi. İstemedi. Aptallık ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?