40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı öğrendim.

Şimdi nasıl bir aksiyon alabilirim . Sabah doğuma gidiyorum. Ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz. Doğum arefesi başımı alsam nereye gideceğim.
Şu andan bahsetmiyorum zaten, yarın doğuracak olan kadın ne yapabilir ki? İlerisi için diyorum. Adamın yanına kalmasını hiç istemem ama işte imkanlar… Türkiye’de kadın olmak böyle bir şey.

Allah bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..

Aldatılan insanın sevgisi nasıl devam eder bilemiyorum. Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. Neden dolayı boşluğa düşmüş olabilir Allah aşkına? Bir kere yapan yine yapar maalesef, bu değişmez. Ayrılmayacaksanız fazla kurcalayıp kendinizi yormayın.

Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin. Şuanda bize söylemesi kolay ama senin için asıl mühim olan bebeğini sağlıkla kucağına almak. Lütfen kafandan sil tüm olanları. Öncelikle doğumuna ve bebeğine yoğunlaş. Sen güçlü ve cesaretli olacaksın ki bebeğin de sağlıkla sıhhatle gelsin.

Şimdi acele edip de fevri davranma, bebeğin ve senin bakıma ihtiyacınız var. Lohusalık dönemin olacak. Hem maddi hem manevi destek lazım. Eşine bebekle ilgili olmasını, sana çok bulaşmamasını ve babalık görevlerini yerine getirmesini istediğini söylemelisin. Bu konuşmayı illaki yapacağını ama şuanda durumunun müsait olmadığını da bastırarak belirt. Ve sen açana kadar da çenesini kapalı tutmasını tembihle. Yarın senin için yepyeni bir hayat başlıyor. Allah yardımcın olsun.

Evet düşünceler aklınıza sürekli gelecek hele ki yarın doğum yapacaksanız inanılmaz talihsiz bir olay olmuş sizin için. Şimdilik yapabileceğiniz en sağlıklı şey eşi hamileyken aldatan bir karaktersiz için gözyaşı dökmemek olmalı. Diğer türlü sürekli bir üzüntüyle yaşayıp bebeğinize de odaklanamazsınız. Sağlıklı doğumlar diliyorum çok geçmiş olsun dirayetinizi hiç kaybetmezsiniz umarım

Sağlıkla kucağınıza alın çocuğunuzu, o aşağılık adamı da affetmeyin. Aldatmanın her türlüsü iğrenç ama hamile eşini aldatmak en iğrenci. Şu an bu adam babalık heyecanı yaşamalı, bir dediğinizi iki etmemeliydi. Değil başka kadını düşünmek, aklındaki tek şey evladının sağlıkla gelmesi olmalıydı. Sizi sevmeyen, evladını düşünmeyen adamı severek kendinize saygısızlık yapıyorsunuz.

Umarım mesajları mail olarak yollamayı akıl etmişsinizdir. Bu pişkin herif yüzü bile kızarmadan bir daha aldatacaktır, emin olun. En azından elinizde delil olsun, çocuğunuzun hakkını yedirmeyin.

Kuzenimin başına gelen bir olay bu. Kendisi iş güç sahibi biri olmasına rağmen afetti devam ediyor. Ha ne yaptı kendini affettirmek için bilmem ama 10 yıl geçti üstünden. Tek yaptığı doğru ise başka çocuk yapmamak oldu.
Sizde zamana bırakın şuan önemli olan siz ve bebeğinizsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Offf Allah bildiği gibi yapsın böyle tipleri.Doğuma girecek anneye yaşattığına bak.Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Evlendigimde bırakmıştım işi. İstemedi. Aptallık ettim.
Bir erkek, eve gelecek ekstra parayı nasıl reddeder aklım almıyor da bir kadın kendi garantisini nasıl bırakabiliyor elin adamına güvenip hayret ediyorum. Neyse artık, olan olmuş. Umarım mesleğiniz vardır. Hiç olmazsa çocuk biraz büyüyünce yeniden iş hayatına dönersiniz. Bu adam sizi aldatmaktan vazgeçmez. İyi korunun hamilelikten sonra, bir çocuk daha yapmayın. Ayrıca size hastalık falan getirebilir dışarıdan o nedenle prezervatif kullanımını şart koşun. Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı, kolay ve huzurlu bir doğum diliyorum size.

Eşimin arkadaşı karısı doğum yaparken sevgilisinin yatağındaydı. Kız öğrenmesine rağmen hırs uğruna ayrılmadı. Kavga gürültü geçen birkaç yılın sonunda boşandılar diye biliyorum. Ya affedip hiç konusunu acmayacaksiniz, ya da kendinizi biraz toplayınca 6 ay geçmeden aldatmayı ispat ederek iyi koşullarda boşanacaksınız.

lütfen doğumunuzun hemen ardından hekiminize cinsel yolla bulaşan hastalıklar için bir test takvimi oluşturmak üzere ricada bulunun ve tekrar cinsel hayatınız başlamadan önce testlerinizi yaptırın; korunma yöntemleri için hekiminizden tavsiye alın.

ben eşi hamileyken
doğum yaparken, yapmak üzereyken aldatan o kadar çok adam biliyorum ki.

OSTİM'de çalıştım ben bir süre, yurdum erkeklerine orada vakıf oldum desem yalan olmaz, aldatmayanı yok gibi bir şeydi.
sadece işyeri sahibi olanlar değil bildiğin demircisi kalıpçısı ustalar da...

Acını kalbimde hissettim. Bebeğim 15 günlüktü benim öğrendiğimde.

Hemen herkesi ayağa kaldırır, doğum yaptığım hastaneye sokturmazdım. Hastaneden eve gelince de evi terketmiş olurdu. Lakin her kadın bir değil. İhanet asla kabul edemeyeceğim bir durum.

Demirci kalıpçı usta filan daha fena hatta. Fakiri çuvala koymuşlar s.ki sigmamis, diye laf bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…