Arkadaşlar iyi misiniz?
Doğuma girmek üzere olan ve şu dakikalarda lohusalığının ilk saatlerini yaşayan birine ne biçim tavsiyeler verilmiş.
Bakın, konu her ne olursa olsun, sonuç mutlak boşanma bile olsa, her türlü ciddi adım sakinken atılır, sağlıklı olanı budur.
Kadın hayatının en hassas saatlerini yaşıyor, burda gelmiş ima ile laf çarpanlar, iddialı laflar edenler…
Yahu kadının yalnızca desteğe ihtiyacı var, yalnızca anlaşılmaya, durum hassas, doğum yapıyor, cidden bu kadar kapalı mı basiretiniz?
Hayır duanız, teselliniz, temenniniz varsa yazın, değilse lütfen sessiz kalın.
Sevgili konu sahibi, bebeğin hoş gelmiş, inan sizi hiç tanımasam da, kızınla sana sıkı sıkı sarılıyorum. Her bebek dünyaya huzurla adım atmayı hak eder, her anne de huzurla ona eşlik etmeyi.
Şimdi lütfen, ikiniz dışında herkesi ve her şeyi, kalp dışarı edin. Kapı dışarı edin diyemiyorum arkadaşım, onu da zamanı gelince düşünürsün ama kalbinde başkalarının pis adımlarıyla gezinmesine izin verme, bebeğine tutun. Siz bunu başarırsınız, anne kız. Çocuğuna böyle bir doğum günü reva gören bir adama sen gereken cevabı vereceksin, ama hiç acele etme. Bugün senin ve yavrunun günü. Bırak, eş müsveddesi ne b.k yerse yesin, ne kadar alçalacaksa alçalsın. O onun tercihi, böyle bir baba olmayı reva görmüş kendine, çocuğunu böyle bir kara leke ile karşılamayı.
Konu sen ve bebeğinin dışında, tamamen o adama ait, pisliği üzerinize almayın, bırak pisliğinde boğulsun.
Vakti gelince kesersin faturasını.
Ama şu günleri gölgede bırakmasın, densizin uçkuru.
Kızınla musmutlu olun.
Desteğe ihtiyaç duyarsan lütfen özelden ulaş.
Sevgilerimle