Merhaba, ben 70 kiloyu gördüğüm an, eşim de yaklaşık 40 kilo vermiş durumdaydı. O yüzden bu hafta rejime başladım öncelikle eşimin yöntemlerini size söyleyeyim, eşimin bir yemeyecekleri listesi var ve asla bunun dışına çıkmıyor. makarna pilav hamurişi, pasta çikolata şeker,kızartma. ama su bol içiyor, meyve de sınırsız. 6 kiloluk 7 kiloluk karpuzu bitiriyor bir oturuşta. sebze sınırsız .çorba temel besin kaynağı. ben de ona destek olsun diye, bol vitaminli sebze çorbaları yapıyorum.
Aslında amacım dukan diyeti yapmak ama ilk gün olan bugün, çok başarılı değilim bu konuda.
Bugün yediklerime gelirsek,
yaklaşık 8 çaybardağı çay. toplamda 2 kesmeşeker attım. çoğunu şekersiz içtim.
1 neskafe, 1 kesme şeker de bunda var.
6 dev buyuklukteki bardakta su.
2 yumurta.
biraz haşlanmış et.
diyete uymayarak çorba( 7-8 kaşık)
yine dayanamayarak 1 adet bisküvi(itiraf)
peynir
2 küçük kase yogurt yedim.
6 adet de zeytin.
Dukan diyeti benim gibi sık atıştıran birine göre zor. o yuzden boyle kaçamaklarım oldu.
banyoda tartının oldugu duvara, çocukların yazıp silebildikleri, 1 TLye satılan kareli bir yazı tahtasına( tahta değil de plastik gibi birşey) grafik yaptım.. Bugün 70.4 gördüm, bakalım yarın ne olacak...
hedefim yılbaşında 58 kilo olmak.
Aslında amacım dukan diyeti yapmak ama ilk gün olan bugün, çok başarılı değilim bu konuda.
Bugün yediklerime gelirsek,
yaklaşık 8 çaybardağı çay. toplamda 2 kesmeşeker attım. çoğunu şekersiz içtim.
1 neskafe, 1 kesme şeker de bunda var.
6 dev buyuklukteki bardakta su.
2 yumurta.
biraz haşlanmış et.
diyete uymayarak çorba( 7-8 kaşık)
yine dayanamayarak 1 adet bisküvi(itiraf)
peynir
2 küçük kase yogurt yedim.
6 adet de zeytin.
Dukan diyeti benim gibi sık atıştıran birine göre zor. o yuzden boyle kaçamaklarım oldu.
banyoda tartının oldugu duvara, çocukların yazıp silebildikleri, 1 TLye satılan kareli bir yazı tahtasına( tahta değil de plastik gibi birşey) grafik yaptım.. Bugün 70.4 gördüm, bakalım yarın ne olacak...
hedefim yılbaşında 58 kilo olmak.