40 kilo verme yolunda...

Birde benim sorunum ben hep bu kilolar cikiyorum 87-91 arasi sonra azmedip veriyorum 66 ya indim 2 kez ama 1 yil geciyo hop geri 90 olmusum bunun caresi nedir vermek bir dert korumak ayri kilo butun omur nasil korunur ya

Merhaba, hoşgeldin :) Aynı durumdayız, ben de belli bir süre 85-87 arasında takılıp sonrasında dikkat etmezsem kendimi 90'larda bulan biriyim, 70'lere geliyorum azmedersem ama o kiloyu korumak mümkün olmuyo nedense. Bir de insan sürekli kilo alıp verince o kadar çok yoruluyor ki! Şu ana kadar alıp verdiğim kiloları hesaba katarsam rahat 150-200 kilo vermişimdir

BRAVO TATLIM SEN ZATEN KENDİNİ ELEŞTİRMİŞSİN... DOĞRULARA ULAŞACAĞINA EMİNİM..
HEPİMİZ YANLIŞ YAPA YAPA DOĞRULARI ÖĞRENECEĞİZ İNŞALLAH...

KAÇ YAŞINDASIN, NE OKUYORSUN?

26 yaşındayım, Ekonomi alanında yüksek lisans yapıyorum. Şu an tez aşamasında olduğum için inanılmaz stresliyim. 1-2 aydır yemekleri bir meditasyon yöntemi olarak kullanıyordum stresimi azaltmak için ama artık dur diyorum kesin olarak :)

HARİKASIN VALLA, YANİ ŞU ANDA KENDİNE DUR DİYEBİLDİĞİN, DEMEYE ÇALIŞTIĞIN İÇİN...

BEN DE TEZİMİ YAZARKEN 2 TANE ÇİKOLATALI GOFRETİ BİRDEN YİYORDUM, DÜŞÜN YANİ...
ÇOK STRESLİ Bİ DÖNEM GERÇEKTEN... RABBİM KOLAYLIKLAR VERSİN...

Aynen bende

Evet surekli kilo alip vermemiz baslama kilolarimiz bile ayni. Ben gunluk 900 kaloriyi asmiyorum dun basladim. Sonucu gorcez ins.kilolar ozguvenimide aldi goturdu cikmazdayim ne giysem yakismiyo bu kilo fazlasi oyle igrenc biseyki makyaj sac. Giyim naparsam yapiyim hepsi kotu duruyo. Kilo al ver al ver vucutta bikti bi zayiflayip sabitleyemedik su kilolari

Gunaydın arkadaslar :)
Kahvaltım: 1 yumurta
1 dilim k peyniri
Çay

NOT: Bugün kesin başladım. Umarım bozmam

Cok tesekkur ederim, Allah hepimize sabir ve azim versin insallah.

İtiraf etmeliyim ki ben pasakliyim, yani oyle cok cok bakmam kendime, makyaj yapmam mesela. Annem, kuzenlerim, teyzem vs hep elestirir beni neden biraz kendine ozen gostermiyorsun diye. Sanirim evde kalacagimi düşünüp korkuyorlar ama işin asli, gercekten farkli giyinmek de makyaj yapmak da içimdengelmiyor cçünkü her koşulda cirkin hissediyorum kendimi. Otururken bile orandan buradan tasan yaglari gizlemek için ugrasirken suslensem ne olacak diyen düşünüyorum hep.

2.Gün
Bana gelince ... Bugün pek iyi gecmedi.
Sabah çok yogundum, kahvalti yapamadim. Saat öğlen 1 gibi yemekhane de 1 porsiyon fasulye, 1 kase çorba, biraz bulgur pilavi ve iki dilim ekmek yedim, yaninda da ayran. Aksam vakti 2 akitma ve pekmez, saat gece 10 gibi de 2 schnitzel yedim. Kisacasi cozuttum, düzensiz ve fazla oldu. Kalorisini hesaplama derdine girmiyorum bile :)) Ama kendime soz verdim, arada diyeti bozup dunyayi bile yesem buraya yazip kendimle yuzlesecegim. Umarim herkes iyi bir gün geçirmiştir.

Cok tesekkur ederim, Allah hepimize sabir ve azim versin insallah.
amin canım
sakın öyle hissetme, eminim çok güzelsindir. sadece güzelliğin kiloların arkasında kalmıştır ve onu çıkarman gerekiyor.
aynen, vazgeçmek yok..

Benim en büyük hatam diyeti bozduğumda nasılsa bozuldu deyip o gün önüme ne gelirse yemem. Aslında anlık bozulduğunda onu bi ödül kabul edip orda bırakmak önemli :)

İştenbu benim durumummmmmmm, bugün eski bir fotoğrafıma bakıp ilerledim ben Kısacık boyumda bir dünya olmuşum boy 1.57 kilo 83.7 YAŞ 28 Evliyim 67,5 ile evlendim ve şimdi herkes hamile misin diyor? Yüksek lisans tez aşamsındayım, savunmaya kadar 90 Olacağım diye korkuyorum

Beni de aranıza ALIN hedefim uzun yolculukta 52 ye düşmek bir yıl da bulabilir iki yılı da

Merhaba, aramıza hoşgeldin :) Hiç zaman kaybetmeden bir yerden başlamak lazım, ben hep erteliyordum "aman bu gün de iyi geçmedi, yarın başlarım" diye ama o doğru zaman hiçbir şekilde gelmiyor :) 93 ile başlamıştım, şimdi 90 kilo oldum. Çok iyi olmasa da hiç olmamasından iyidir :) Dilerim bir an önce başlarsın.

Bir süredir foruma uğrayamadım. Her şey yolunda gidiyor, bazı günlerde 2000 küsür bazı günlerde ise bu kaçamak günlerini telafi etmek için 500-600 kalori civarında aldım ama sonuçtan memnunum. İlk hedefim olan 89'a ulaşmama çok az kaldı :)

Ben de sık sık konferanslara, uluslararası toplantılara katılıyorum ve bazen de sunum yapmam gerekiyor. Sunum esnasında "Acaba çok mu iri görünüyorum? Acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar?" diye düşünmekten yaptığım işe odaklanamıyorum çoğu zaman. Yani mesleğimde, işimde ne kadar başarılı olsam da kilolarım sürekli önümde engel çünkü özgüvenimi etkiliyor. Ayrıca insanlar ne kadar inkar etseler de dış görünüş çok önemli. İşinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın kilolu birine işe vermek istemiyorlar, "Kendine hakim olamayan hiçbir işe yapamaz." diyerek.

Evet çok doğru ben de ders anlatımlarında bazen de sunumlarda takılıyorum bluzumu çekiştiriyorum bol Şeyler tercih ediyorum ama her seferindacaba çok mu şişmanım diye takıp duruyorum. Bu gün ekemeği daha az yemeye çabaladım. Çok zordu, ama Yaptım üstelik ailece Pikniğe gitmeme rağmen.

Hoş buldummmmmmmmm, kızlar yavaş yavaş verelim Kalıcı verelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…