- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
Valla ne makbule geçerdiAnnem olsaydı yapardı sana kadın düğün yemeği yaptı kafam kadar kepçeyle karıştırdı hep der pilavın pişeceği kap derin olmaz diye bizim bildiğimiz pilav tenceresi gibi yani bence çok önemli derinliği az kapta pişirmek
Değil mi hemencecik de olur yaaa bir iki karıştırır tamamValla ne makbule geçerdi
Bence sen 20 bardak yap garanti olsun.Kaç kg pirinç gider acaba
Tavsiyelerinizi dikkateAnnem olsaydı yapardı sana kadın düğün yemeği yaptı kafam kadar kepçeyle karıştırdı hep der pilavın pişeceği kap derin olmaz diye bizim bildiğimiz pilav tenceresi gibi yani bence çok önemli derinliği az kapta pişirmek
TamamdırBence sen 20 bardak yap garanti olsun.
Tavsiyelerinizi dikkate
Tamamdır
Yarın pilav gönderebilirimAcıktım galiba
Ben kalkıp yapıcam galibaYarın pilav gönderebilirim
Vuu bu saatte... Üşenmesseniz afiyet olsunBen kalkıp yapıcam galibasize kolay gelsin
2 3 aydır pilav yemediğimi fark ettim ve karnım guruldadı yorumları da okuyunca canım çekti böyle tereyağlı missVuu bu saatte... Üşenmesseniz afiyet olsun
Kavurmak mi? 40 kisilik pirinciAllah kolaylık versin canım benim favori pirincim bimin Yasemin kokulu pirinci iyi kavurursan tadına doyum olmaz
Bende Osmancık pirinçten vazgeçmeyenlerdenim, osmancıkla yaptığım her pilav tane tane oluyor.İyi marka osmancık bir pirinç iş görür
Evlerde yapılan gibi bardak ölçüsü yapın
Mesela 10 bardak pirince 10 bardak su gibi
Ya da bir yemek firmasına sipariş ver
Bardak hesabi yap daha garanti olsun. Bir de suyu ben hic bardakla koymam. Uzerine tam gececek kadar (1cm falan) kaynamis su koydugumda tam kivaminda olur. Hani isin uzun bir de onunla ugrasma diye ama guvenemiyosan tam bildigin gibi yap tabi.Kaç kg pirinç gider acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?