- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi belinay 222
alacagi 40 bin net sizin elinize gelecek mi. sonucta baska ulkelerde hayat daha pahali. ayri kalmya deger miii bence degmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde insanın ne olacağı belli olmaz ne kadar paran olursa bu devirde okadar iyi diyor fazla mal göz çıkarmaz diyenlerdenKirkbin az.para bise deil.diyen arkadaslara dibim.dustu.Allah daha cok versin size :)
Ben esimi gonderirdim.sonucta turkiyede o.birikimi yapmak icin iki omur curutmek lazim.ama bi arkadasta kuzey irak falan demis is oyle olunca tabi rengi degisir ama sartlari degerlendirirdim ordaki.
Gelecekte kimsenin ne olacagi.belli degil.birikimin varsa guvendesin.ama yoksa....simdi cok iyi gelirler de olsa bir gunde insan ustu basiyla kalabiliyor...
Orda cbinden para çıkmayacak canım hepsini iş yeri karşılıyor o parayı alıp gelcekalacagi 40 bin net sizin elinize gelecek mi. sonucta baska ulkelerde hayat daha pahali. ayri kalmya deger miii bence degmez.
Dolar deyince aklımıza amerika geliyor, ki dünyadaki en yüksek yıllık gelir şu an amerikada.Evet o kadar. Daha az veya fazla da olabilir bulduğun şirkete göre .Hem ben amerika demedim yurtdışı diyince niye hemen orayı anlıyorsunuz. Birisi gitti geçen sene bi ayda seksen bin kadar kazandı bi ayda yalan borcum yok. Biz de karun falan değiliz yurt dışında çalışmaya başlarsan burdaki işi kaybediyorsun ona karar vermek de kolay değil. Sadece yıllık izin de çalışayım desen o da hemen bulunmuyor bidr insan tatil yapmak istiyor haliyle kalıyor.
Canım benimki eviyle çok ilgili bir insan hele küçüğüm ona çok düßkün offfBen 40 milyar için 6 ay eşimsiz kalırım
Eşim normalde de eve vaktinde gelmediği için çocukların yükü bende madem işe yarasın kalırım heralde
Günümüzde yabana atılacak bir mebla olduğunu düşünmüyorum
Anladim canim, ilk yazdigindan anlayamamistim endisenin sebebini ondan oyle yazdim.Canım azacaksa derken neyi kastettin eğer kadın kız için gibi diyorsan öyle bir insan değil asla aldatmak falan aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Orda cbinden para çıkmayacak canım hepsini iş yeri karşılıyor o parayı alıp gelcek
Bana kalsa gitmesin ama o biraz mantıklı düşün az bir para ddğil kredi çekmeden evimizi alırız çektiğimize değecek diyoriyi para. ama hersey para degil ki. ben aksam 5 dk gecikse merak ediyorum esimi siz 6 ay surekli merak edeceksiniz. en iyi karari ortaklasa verirsiniz insallah
Bunu cok dogru soylemiss ne guzelki esinize guveniniz tam biraz da siz kendiniE guvenin 6 ay dediginiz ne dirki ayrica 2 cocugunuz icin de birikim icin guzel olur hayat artik cok pahali allaha sujur maddi durumujuz cok cok iyi ama yinede boyle.bir.firsat ciksa degerlendirirdim...Sonucta surekli olacak bisey degil sadece 6 ay ve cocuklarinizda cok kucuk degil.Arabamızı kapının ônünde bırakıcak hastalık falan olursa sadece sürecek birine ihtiyacım olacak arada annemde gelir giderim diyor okullar tatil oluncada annenlerin yanına gidersin diyor birazda kendin bişeyleri başarabilmeyi öğren diyor
Bence değer o para kolay kazanılmıyo 6 ay neki.ben bi sene bile ayrı kalırım ;;arkadaşlar eşim parası iyi bir işte çalışıyor hersene bazı arkadaşlarına teklif geliyor altı ay yurt dışına gitmeleri karşılığında kırk milyar para alacaklar belki biraz daha fazladır busene benim eşimede geldi bu teklif ben istemiyorum ama eşim istiyor ben burda ailemden uzakta bir şehirdeyim ve çok girişken bir insanda değilim ama eşim kafasına koymuş gitmeyi bu fırsat kaçmaz diyor 6 ay idare et diyor bende sen ve çocuklarım için gidiyorum az para değil diyor ama ben stres içindeyim ne yapacağım diye bişey olursa arkadaşlar yardımc8ı olur diyor ne bileyim arkadaşlar sizce 6 ay ayrı kalmaya değermi biri beş biride 12 yaşında çocuğum var
Eşimde insanın ne olacağı belli olmaz ne kadar paran olursa bu devirde okadar iyi diyor fazla mal göz çıkarmaz diyenlerden
Hayır canım kuzey ıraka gitmeyecek ben böyle birşey yazmadımİki cocugum var diyosunuz.
O paraya hic ihtiyacınız olmasa, hiçbi sey yapmayacak olsanız bile bölersiniz ikiye, çocuklarınıza gelecekleri icin birer yatırım hesabı açarsınız. Gelecekte üniversitelerine, yüksek lisanslarına, evliliklerine bi katkısı olur.
Ayrıca bence sizin eşinizden biraz ayrı kalmaya ihtiyacınız var. İki çocuklu bi kadının 6 ay kendi hayatını kendi başına idare etmekten bi çekincesinin olmaması lazım. Kendi başınıza bi sosyal hayat kurmayı, girişken olmayı ögrenirsiniz sizin için de verimli geçer.
Tek tereddüt ettigim yer kuzey ırak a gidecek demeniz oldu. Ama asker olan eşiniz olduguna göre durumu ve tehlikesini tartmıstır aklında diye düsünüyorum. Ki yurt dısı görevine giden asker 2 tanıdıgım var. Biri Afganistan a gitmisti. Digeri Lübnan sanırım ama cok hatırlayamıyorum. Genelde askeri kampta oluyolarmış, göründügünden cok daha güvenli oldugunu anlatmıslardı.
Aminnn hepimiz hep gulelim insallahSen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım bol bol paracıklarınız olur ibşallah![]()
Cok pardonHayır canım kuzey ıraka gitmeyecek ben böyle birşey yazmadım
Afkanistan canımCok pardonDeruchette adlı uye kendi esinden bahsediyormus ben bi an yanlış okudum. Sizin yorumunuz zannettim.
Sizin esiniz nereye gidecek? O da asker sanırım sabah sersemligiyle onu da yanlıs okumadıysam![]()