• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 milyar için 6ay ayrı kalmaya değermiiii

canım iki tane çocuğunuz var geleceğini düşünmek zorundasınız birazda benim eşimide şirket rusya'ya göndermek istiyor fakat şuan hamile olduğum için kabul etmedi verecekleri parayı duyunca kavga etmiştim hatta :) gençken yatırım yapmak en iyisi çünkü herşey insanlar için zamanın ne getireceği belli olmaz 6 ay da çok uzun bi süre değil

6 ay çok bir şey değil ki. 40.000 TL'de ekstradan gelecek olan bir para olarak gayet gayeeet iyi bir rakam. hele de Türkiye şartlarında. eşiniz doğru söylemiş. kendi kendine yetebilmeyi öğrenmemiz gerek. bu sayede hem keseniz rahatlayacak hem de kendi özgüveninizi geri kazanabilecek, kendi kendine birşeyler başarmanın mutluluğunu yaşayacaksınız...

Ben gönderirdim,kırk bin az para mı?
sevginize sadakatinize güveniyorsanız neden olmasın ki? Memurlar eş durumundan atama beklerken az mı ayrı kalıyo,ya da nice kadın askere gönderiyo kocasını...Çok da anormal bişey değil yani.
Hem tek başıma nasıl idare ederim diye de düşünmeyin,kendinize güvenin biraz...

40 bin az para değil kabul ama ben eşimi göndermezdim güven. Meselesi değil ne kendime nede eşime ama okadar zaman ayrı kalmak var ben eşime gelen vardiyali ama çok güzel olan işi bile kabul etmesine izin vermemiştim

Nedeni Ne olursa olsun ben eslerin ayri kalmasina karsiyim! Sizde kabul etmeyin bence. 6 ay senenin yarisi demek.

Ne isiymis o arkadasim ben hemen yollayayim eşimi...

Şakasi bir yana 6 ay ne olacak butun omur birlikteyiz,hayat bazen fedakarliklar gerektirir.bir cok arkadasimin esi gemici ve onlarin tum hayati boyle geciyor.ben olsam kesin yollardim,hatta bana gelse giderdim de
he valla bende az para değilki

parayla satın alamayacağınız tek şey zamandır oğlum doğduktan sonra 2 sene ücretsiz izin aldım 24 ay maaş alsam epey birikim yapardık doğudayız zaten ama ben değil bakıcısı duyardı heralde oğlumun ilk mırıldanmalarını ilk emeklemesini ve ilk biçok şeyi, kaldı ki biz faniler dünyada ne kadar daha zamanımız var bilmiyoruz bu durumda zaman daha da kıymetli oluyo paraya ihtiyacınız yoksa gerek yok

Bende gönderirdim. Zaten daha önce askerken 15 ay beklemişliğim var yine beklerdim. Şu zamanlarda üniversite mezununlarının bile asgari ücretle çalıştığı ülkemizde 6 ay için gerçekten iyi para aylık 6,5 milyar yapıyor Eşim genel müdür yardımcısı olmasına rağmen bu kadar para kazanmıyor şu an....

6 sene değil 6 ay yaa..ben olsam gönderirdim.iyi para alacak.kısa dönem askerliğe gittiğini düşün.evet ayrı kalması çok zor ama değebilir..

Canm eşin askeri personel sanırım.benim eşim o afganistan gırevi gelmesin diye dil sınavına girmedi :) bende kesinlikle istememiştim.giden arkadaşları oldu ama bizlik bir olay değil .bende ikna et gitmesin gidenler gittikleri yeri çok sıkıcı ve kotu olarak anlatmışlardı. Değmez kesinlikle

arkadaşlar eşim parası iyi bir işte çalışıyor hersene bazı arkadaşlarına teklif geliyor altı ay yurt dışına gitmeleri karşılığında kırk milyar para alacaklar belki biraz daha fazladır busene benim eşimede geldi bu teklif ben istemiyorum ama eşim istiyor ben burda ailemden uzakta bir şehirdeyim ve çok girişken bir insanda değilim ama eşim kafasına koymuş gitmeyi bu fırsat kaçmaz diyor 6 ay idare et diyor bende sen ve çocuklarım için gidiyorum az para değil diyor ama ben stres içindeyim ne yapacağım diye bişey olursa arkadaşlar yardımc8ı olur diyor ne bileyim arkadaşlar sizce 6 ay ayrı kalmaya değermi biri beş biride 12 yaşında çocuğum var

ben de eşinden çok ayrı kalan bir insan olarak söylüyorum o kadar da önemli değil aslında canım. çok germe kendini de eşini de. eğer ona güveniyorsan ve gittiği yer de abuk subuk bir yer değilse gidebilir. 6 ay nedir ki hemen geçer gider. 40bin lira az para değil. ama tabi yine senin hislerin ve eşinle bir ortak karara varmanız önemli. senin onunla gitme imkanın var mı peki? orası şantiye falan mı ne tarafa gidecek?

"hain kadın" "paracı" "taş kalpli" şeklinde topa tutulsam dahi tabi ki değer ayol, 40 bin, boru mu :KK14:
bende böyle düşünüyorum
her sene altı ay yurt dışına gideyim dememiş gidince tekrar işine girebilecek ise kesinlikle gönderirdim
iki senedir eş durumu bekleyen memurlar sürekli şehir dışına gönderen kadınlar var çalışmasına hayat şartları zor

arkadaşlar eşim parası iyi bir işte çalışıyor hersene bazı arkadaşlarına teklif geliyor altı ay yurt dışına gitmeleri karşılığında kırk milyar para alacaklar belki biraz daha fazladır busene benim eşimede geldi bu teklif ben istemiyorum ama eşim istiyor ben burda ailemden uzakta bir şehirdeyim ve çok girişken bir insanda değilim ama eşim kafasına koymuş gitmeyi bu fırsat kaçmaz diyor 6 ay idare et diyor bende sen ve çocuklarım için gidiyorum az para değil diyor ama ben stres içindeyim ne yapacağım diye bişey olursa arkadaşlar yardımc8ı olur diyor ne bileyim arkadaşlar sizce 6 ay ayrı kalmaya değermi biri beş biride 12 yaşında çocuğum var
Esinden ayri olmak zor aci..
Ama is icin bi sureligine uzak olunabilir. Her sey para degio elbette ama saglam birikim olr...

6ay icin 40bin az diyenlere gelince arkadaslar siz aylik kac bin tl ye calisiosunuz?
Aylik 6.600 tl eder cidden az mi bana mi cok geliyor?

Y
ben de eşinden çok ayrı kalan bir insan olarak söylüyorum o kadar da önemli değil aslında canım. çok germe kendini de eşini de. eğer ona güveniyorsan ve gittiği yer de abuk subuk bir yer değilse gidebilir. 6 ay nedir ki hemen geçer gider. 40bin lira az para değil. ama tabi yine senin hislerin ve eşinle bir ortak karara varmanız önemli. senin onunla gitme imkanın var mı peki? orası şantiye falan mı ne tarafa gidecek?
Benim gitme gibi bir durumum yok canım oğluşum babasına çok düşkün napıcaz bilmiyorum ama kendisi çok istiyor gitmeyi gittiği yer abuk subuk bir yer değil

Bence gitsin. Ben öğretmen maaşıyla bir senede o paranın yarısını kazanıyorum,adam 6 ayda 40 bin alacak.

Back
X