• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 milyar için 6ay ayrı kalmaya değermiiii

belinay 222

Mutluluk senin elinde :)
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
947
733
78
38
arkadaşlar eşim parası iyi bir işte çalışıyor hersene bazı arkadaşlarına teklif geliyor altı ay yurt dışına gitmeleri karşılığında kırk milyar para alacaklar belki biraz daha fazladır busene benim eşimede geldi bu teklif ben istemiyorum ama eşim istiyor ben burda ailemden uzakta bir şehirdeyim ve çok girişken bir insanda değilim ama eşim kafasına koymuş gitmeyi bu fırsat kaçmaz diyor 6 ay idare et diyor bende sen ve çocuklarım için gidiyorum az para değil diyor ama ben stres içindeyim ne yapacağım diye bişey olursa arkadaşlar yardımc8ı olur diyor ne bileyim arkadaşlar sizce 6 ay ayrı kalmaya değermi biri beş biride 12 yaşında çocuğum var

Borç durumlarıma göre değişirdi canm. Yani eviniz var mı sonradan bir sürü borçla ev almayı mı düşünüyorsunuz. Yani bence maddi duruma bağlı 2de çocuğunuz var allah uzun ömür versin. Evde birlikte yokluğa üzülmektense ( maddi yetersizlikten bircok tartışma çıkabiliyor malum ) 6 ay kadar yollayabilirdim ben olsam

Borç durumlarıma göre değişirdi canm. Yani eviniz var mı sonradan bir sürü borçla ev almayı mı düşünüyorsunuz. Yani bence maddi duruma bağlı 2de çocuğunuz var allah uzun ömür versin. Evde birlikte yokluğa üzülmektense ( maddi yetersizlikten bircok tartışma çıkabiliyor malum ) 6 ay kadar yollayabilirdim ben olsam
Evim yok canım birikmişimiz var ama istesek alabiliriz ama benimki fazla mal göz çıkarmaz geleceğe dair birikim yapmak isteyen bir insan

Şimdi abartı gibi gelir ama değil. Eşim gitse aylık kırk bin dolar belki daha fazla kazanır hatta yıllık izninde bi ay gitse bile olur. Ama önce o istemiyo sonra da ben her şey para değil çünkü. Altı ayda 40 milyar da çok para değil

Şimdi abartı gibi gelir ama değil. Eşim gitse aylık kırk bin dolar belki daha fazla kazanır hatta yıllık izninde bi ay gitse bile olur. Ama önce o istemiyo sonra da ben her şey para değil çünkü. Altı ayda 40 milyar da çok para değil
Ben eßime bunu anlatamıyorum malesef karşı çıktıgım zaman kavga ediyoruz

Siz annenizde kalın dicem çocuğunuz okul çagında.ben gönderirim yanlız kalcak bile olsam maddi durumumu dusunerek ev için güzel bir peşinat kıradan kurtulmana neden olacak güzel bir başlangıç bunlar benim hayalim tabiki. Siz kendi aartlarımıza göre degerlendirirsiniz. Eşiniz kafaya koymuş pek sansın yok gibi

Az demiyorum canım altı sy ayrı kalmaya değermi diyorum yada ben çok duygusal yaklaşıyorum olaya eşim genelde mantığını önde tutar bense duygusallığımı başıma bişey gelirse ne yapıcam ne edicem gibi düşünürüm

Birak gitsin canim sonra yillarca basina kakar her para sIkIntisi cektiginizde. Zaten gidip de azacaksa burda da azar.

Birak gitsin canim sonra yillarca basina kakar her para sIkIntisi cekôylnizde. Zaten gidip de azacaksa burda da azar.
Canım benim eşim paraya önem veren birisi ,olsa kötümü olur diyen ne olacağımız belli olmaz bu fırsat kaçmaz diyen birisi aslında durumumuz iyi borcumuz harcımız yok ama adam kafasına sokmuş

Az demiyorum canım altı sy ayrı kalmaya değermi diyorum yada ben çok duygusal yaklaşıyorum olaya eşim genelde mantığını önde tutar bense duygusallığımı başıma bişey gelirse ne yapıcam ne edicem gibi düşünürüm
Canm başıma bişey gelirse ne yapıcam diye düşünme 2 çocuk annesi en önemlisi kendi başına bir bireysin. Kendin başa çıkabilirsin cıkmalısın. Hep birileri olmuyor yanımızda böyle şeylere alışmak zorundayz. Elbet destek çok önemli ama 6 ay idare edebilirsin bence bisey olursa. Esinde telefon internet falan psikolojik olarak senin yannda olur zaten yanlz hissetme kendini arkadaşları da yardımcı olabilirmiş öyle demiş

Arabamızı kapının ônünde bırakıcak hastalık falan olursa sadece sürecek birine ihtiyacım olacak arada annemde gelir giderim diyor okullar tatil oluncada annenlerin yanına gidersin diyor birazda kendin bişeyleri başarabilmeyi öğren diyor

Biz de konuştuk bu konuyu ben gitmesini asla istemedim seninki ne iş yapıyor bilmiyorum ama benim eşim asker kuzey ırak a gidecekti, risksiz bişey olsa belki gönderirdim ama borç içinde yüzerim yine de ellerimle eşimi oraya göndermem. Riskli bi durumsa değmez.

Back
X