40 Uçur(ma)ma. Haksız mıyım?

Su sacma adetlere hala uymayin lutfen ya. Senin dedigin seye gelincede ben olsam bende istemezdim gelmelerini hatta bizim aileler yakin oldugu halde ben kendim istemedim kimsenin gelmesini bana bakmasini herkes gormeye geldi o kadar. Zaten sonra bi sarilik ve nezle yuzunden hastanede yatma olayimiz oldu doktor cikarken uyardi sıkı tembihledi sizin disinizda bebek kendini toplayana kadar kimseyi kabul etme suan bi suru bebek var enfeksyondan yatiyolar yazil degilmi kimse bebeginizden onemli degil dedi. Benim bi konum vardi ablam ve kuzenim cocuklar ziyarete gelicek bebegim erken dogdu biraz tedirginim hastalik mevsimi falan diye konu actigimda herkes beni yadirgayip bi suru kinamislardi onlari misafir olarak gormen bike sacma falan diye ama ben asla oyle dusunmuyorum doktorun soylediginin arkasindayim kimse bebeginizden kiymetli degil boyle sacma adeterde... Opme diye uyardiginiz icin size kusen insanlara karsi tavrinizi ona gore devam ettirin derim.

40 gün dursa bu kez de başımdan gitmiyor dersiniz. 5 günde zaten toparlanır insan. Ben olsam toplum önünde yıkamam çocuğu. Kendim veya eşimle yıkarım. Duasını okuturum sadece.

sızı anlıyorum ama aslında ınanın uzak durmaları gercekten daha ıyı bırcok kısının arayıp bulamadıgı dıyebılırım
dostları alısverıste de gorsun yapsınlar gosterıs bosverın canınızı sıktıgınıza deger mı
ben kendısını ucurdum tırtılımı kelebek yaptım yıkamaya gerek yok caya gelıyorsanız buyrun gelın deyın olsun bıtsın uzatmamak lazım lohusayken hep oluyor bu tarz gergınlıkler bırbırınızı boyle boyle tanıyacaksınız huyunuzu suyunuzu kavrayacaksınız gercekten sıkmayın canınızı

Asla davet etmem de eşimin hatrına gelirlerse ses çıkarmasam mı diye düşünüyorum o bile gücüme gidiyor.

Keşke benim kv de 5 gün kalıp gitse tüm dileğim o sürekli başınızda beklese herşey burnunu soksa daha mı mutlu olacaktınız acaba kimi bulamaz kimi bilemez

40 gün dursa bu kez de başımdan gitmiyor dersiniz. 5 günde zaten toparlanır insan. Ben olsam toplum önünde yıkamam çocuğu. Kendim veya eşimle yıkarım. Duasını okuturum sadece.

40 gün durmasını beklemiyorum ama 5. Gün bizi bırakıp gitmesi hoş olmadı. Üstelik 7 yıldır ilk defa bir konuda yardımı dokunacaktı.

Hoşuma giden yorumlara cevap yazmadım. Bebek uyandı, emzirdim, yemek yedik :) Şimdi yeni aldım tlf elime.

Biz de çıktık gezmeye :) Bebeği tuzlatmadım diye bile olay çıkardılar 40 uçurmayacağız desek ne olacak bakalım.

Boşver gelsinler. Eminim o kadar sene de cocuk cocuk torun diye didiklemislerdir. Benim annem neredeyse 10 sene sonra kucağına almış beni
Eeee hani babaannem ortadan kaybolmuş oyle bakmamista,anneanneme.sana kolay gelsin deyip kaçmış
Bunların ahlâkı böyle. Sonuç biz babaannemle görüşmüyoruz. Annem de doldurmadı yani hiç. Annemde onu aramıyor sormuyor zorla babam eline tutturursa o. Yani herseyin zamani var. Her dogru her zaman söylenmez o yuzden dostlari alisveriste görsün şimdilik,siz yıkarsınız bebegi belki bi cay kurabiye tarzinda biseler olur. Devran zaten dönecek

İlk doğduğunda tuzlamak istediler. İzin vermedim diye olay oldu suratlar asıldı.

Tuz koyunca bebek ter kokmuyor mu büyüdüğünde

Aynen yazdığınız gibi oldu. Birçok düşüğüm ve küçük amrliyatlarım oldu. Kv bir çocuk yapamadın bile dedi. Çok şükür bebeğim oldu ama herkes ortadan kayboldu.

Aynen yazdığınız gibi oldu. Birçok düşüğüm ve küçük amrliyatlarım oldu. Kv bir çocuk yapamadın bile dedi. Çok şükür bebeğim oldu ama herkes ortadan kayboldu.
Evet canim tahmin edebiliyorum. Bunlarin kızı varsa o kiymetli olur mesela. Halam. Halamin etrafinda döner. Bulaşık yıkar ama bize geldimi hasta gerci yillardir gelmiyor..
Dedigim gibi gelsinler he heee deyip gecersiniz ne olcak ki zaten gunler kısaldı ben yorgunum uzancam marş marş dersiniz giderler. Onlar utansın

Aaa olmaz tontriko,bu babaannelerin tahta ciktigi gündür
Baska birseye faydalari olmaz ama o gun asalarini alip gelirler,suya altin atilacak zengin olsun,gul atilacak guzel koksun,tuz atilacak kokmasin vs.
Adette olsa yapilsin birsey demiyorum,ama bir abartislari varki çekil beeeee diyesi geliyor insanin...

Ah şu saçma adetler. Ve onlar yüzünden gerilen insanlar. Yapmayın ne olacak. Hatta o gün yıkamayın inadına. 40 ı uçurunca ne oluyor ve o 40 nasıl uçuyor. sonra size stresi kalıyor işte

Ya benim kaynana tarifini yaptın o olmazsa sanki o çocuk buyumeyecek

Biz o gün evde yokuz, kirk ucurmaya gezmeye gidicez diyin. gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…