40 Uçur(ma)ma. Haksız mıyım?

Asla davet etmem de eşimin hatrına gelirlerse ses çıkarmasam mı diye düşünüyorum o bile gücüme gidiyor.
hak veriyorum size eşiniz davet edecek bu bi gerçek. sesinizi çıkartmayın bencee onlar utansın

40 uçurma gibi şeyleri batıl buluyorum ve yapmak istemiyorum hevesiniz varsa evinizde mevlüt organize edin babaannesi olarak . Biz de gelip katılalım de

40 çıkarma nedir ya? Ben yıkadım mı bebeğimi acaba 40 ında, hatırlamıyorum bile Yıkamadıysam çıkmadı mı şimdi?

5 gün kalması da yeterli geldi niye daha fazla kalsın ki? Benim arkadaşımın kv aylarca kaldı zavallı kızın sütü filan kesildi depresyona girdi. Bence lohusa kadın ilk birkaç günden sonra yalnız bırakılmalı ki karı koca yeni hayatlarına adapte olsunlar. Benim annem doğum öncesi doğum sonrası toplam 2 ay filan kaldı ama benim bebeğimin sağlık sorunları olduğu için sürekli hastaneye gidip geliyorduk o yüzden kaldı. Annen olunca bir şeyi rahatça söylersin kv olunca içine atarsın ve birike birike sinir hastası olur insan. Gitmesi iyi olmuş bence

Kız bi sakin ol inatlaşma , azcik fırsat kolla . Hatta bu kırk ucurmada ikramliklar falan hazırlanıyo. Bence siz arayın ve kırkını çıkarmak istiyorum ama hazırlık yapmaya hiç gücüm vaktim vs yok diyin . Eğer o konuşmaya biz hallederiz yardım ederiz vs demezlerse hiç kırkını falan yapmayın ama yaparlarsa da fırsatı degerlendirin benim de meleğim gelecek bir kaç güne inşallah. Kırk falan ucurmayi düşünmüyorum yaz gelince meleğim 7-8 aylık olacak o zaman ailemin ganina gidip baba evinde bi kuran okutmayi düşünüyorum ya da kurban kesip dağıtmak falan . Biz hem annemlerle hem de kv lerle farklı ilde yaşıyoruz. Mini minnacık çocukların kalabalığa sokulmasini da doğru bulmuyorum.

Su bebegi illa openleri anlamiyorum. Yenidogan bebegin sapur supur opulmeyecegini dusunebilmek icin ortalama bir zeka yeterli oysa ki.. siz uyardiniz diye kusen gorumce birakin kussun. Kamu spotu gibi televizyonlarda yayinlansin ya yenidogan bebek opulmez, yuzu de opulmez eli de opulmez. Hamilelikte, dogumda, lohusalikta olmayanlarin akli 40 ucurmada mi gelmis? Bunlar yuzunden esinizle kotu olmayin, illa gelceklerse bir cay koyun yeter.

ben hastaneye ziyaretci kabul etmedim. kirki cikana kadar misafirde kabul etmedim. herhangibi bir batil inancdan degil sadece yeni aile hayatimiza rahat ve sikintisiz adapte olmak icin, disarda görenlere bebegi ellemeyin dedim öpmeyi asla akillarindan gecirtmedim. isteyenin kucagina vermedim. millet bakin aile bile degil elalem kocami arayip beni sikayet etmis hadibe bize vermiyo sevdiritmiyo öptürtmüyo bebegi diye oda o annesi oldugu icin en iyisi neyse onu bilir demek ki öyle münasip görmüs diyip susturmustu hepsini. arkamdan edilen laflara da cok da tin cok da fifi diye baktim. bana ne milletden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…