kocan yaninda degil miydi? yani araniz iyiyse kalsa iyiymis. bana cok sacma geliyor bu 40 ucurmak vs. ben hatirliyorum ilk cocugumda banyosunu yaptirdim guzelce o kadar :) yok 40 tane tas olacakmis bilmem ne..seramoni milletinki..bu kadar abarti dusunmek bile beni yoruyo
Eşiniz bu durumda size haksızlık yapıldığının farkında ve alttan almanızı bekliyor ise haklısınız.Eşiniz sizin yanınızda durmalı ve mesafeye devam etmelisiniz.
Bu Türk kültüründe niye heeerseey ama heeersey seremoni halinde olmak? 40.gün aile tarafindan banyo yaptirmak nedir ya? Duydugum en saçma sey. 40. güne bu kadar anlam yüklemek saçma. Ben 40.günün geçtigini bile fark etmemistim, saymiyordum öyle günleri.
Ben olsam izin vermezdim, saçma buldugumdan dolayi. Ancak kv'deye o kadar gücünme. Halen bizim insanimiz anlamiyor, eger bebek yapiliyorsa, çift olarak yapiliyor. Cift bakmasi lazim. Yani burda kv'den beklenilen, esten beklenilmesi lazim zaten.
Ayirten, madem kv'denden bekliyorsun, annen niye gelip yardim etmiyor?
40 uçurmak ne ola ki?
Annem yatalak durumda. Öyle olmasa zaten kimseye muhtaç etmezdi beni. Kv'ye güvenerek yapmadım çocuğu. Benim canımı sıkan diğer bütün torunlarına bakmış ve hala bakar. Gelin olarak beni ayırıyor zaten ama torun ayrımı da yapıyor olması. Hem hiç arayıp sorma, umrunda olmasın ama hem de ben kayınvalideyim diye kendinde bebekle ilgili yapılacak herşeye karışma hakkı bul. Sizce de saçma değil mi?
Ama kv'den zaten 5 gün yaninda kalmisti ya?
Elbette kv'deye göre bebek yapmadin. Beklentin var ise, düsür. Yapmiyorsa, ona göre davranirsin. Sen gayet çoçuk bakimini esin ilede yapabilirsin. Altindan kalkabilirsin yani. Kv'de ayrimcilik yapmak istiyorsa, kendisi bilsin. Buna zaten üzülmesi gereken sen degil, esin olmali.
Bu arada annen için geçmis olsun diliyorum. Umarim iyilesir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?