- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.232
- 698
Aynen oyle,bir cift coraplari yoktur torunlarinda cogu zaman,ama bu 40 isleri onlardan sorulur,bir de yarı 40 olayi var bunun,evlere senlik:)Ya benim kaynana tarifini yaptın o olmazsa sanki o çocuk buyumeyecek
ayrica oldukcada tehlikeliAklınızda olsun o tuz bir işe yaramıyor benim büyük ogluma yaptılar teri kokuyir yani geçerliliği yok test edildi
Aaaa olur mu babannne varken başka yere kırk ucurulmaya gidilir mi allasenBiz o gün evde yokuz, kirk ucurmaya gezmeye gidicez diyin. gidin.
Aynen öyle abla en civcivli yerde olmak isterlerAynen oyle,bir cift coraplari yoktur torunlarinda cogu zaman,ama bu 40 isleri onlardan sorulur,bir de yarı 40 olayi var bunun,evlere senlik:)
Kiz ise yariyor bence,esimin taraf tursu gibi tuzlar,valla hic kokmuyorlar:)Aklınızda olsun o tuz bir işe yaramıyor benim büyük ogluma yaptılar teri kokuyir yani geçerliliği yok test edildi
Benim büyük oğlana tuz ektiler resmen sonra rutin kontrolde doktor bu çocuğa ne oldu dedi sonra birbirlerine attılar topu rezillik di resmenKiz ise yariyor bence,esimin taraf tursu gibi tuzlar,valla hic kokmuyorlar:)
Annem az suya atarmis hep yikarken,bizde de kokan yok oyle ama esimin taraf iyice tuza basiyor
valla iki cocugumda herseyimi tek yaptim. ikinci dogumda ben hastanedeyken annem gelip mecbur 3 gün büyük cocuguma bakmak icin kaldi ben ciktikdan bir gün sonra gitti. kirki bilmem nesi hic kimseyi karistirmadim. allah nasip eder de saglikla alirsam bu yavrumuda kucagima bunda da hepsini tek yapicamAaaa olur mu babannne varken başka yere kırk ucurulmaya gidilir mi allasen
Bitmez kuzucum kaynana derdi bitmez
Bende öyle çocuk oldukça ekmeyi öğreniyorsun benim ilk çocukta kaynana benim evde kaldı kayınpeder le köşede oturuyorlardı bana yakın ona rağmen kaldılar ..neymiş yalnız kalmazmis falan filanvalla iki cocugumda herseyimi tek yaptim. ikinci dogumda ben hastanedeyken annem gelip mecbur 3 gün büyük cocuguma bakmak icin kaldi ben ciktikdan bir gün sonra gitti. kirki bilmem nesi hic kimseyi karistirmadim. allah nasip eder de saglikla alirsam bu yavrumuda kucagima bunda da hepsini tek yapicam
amin inşallah uzun zamandır bebek için çabalıyoruz 3 kaybım var içimde acısıylaNe diyeyim inşallah en kısa zamanda olur.
atlamış gibi görünüyordu yazdıklarınız neyseHoşuma giden yorumlara cevap yazmadım. Bebek uyandı, emzirdim, yemek yedik :) Şimdi yeni aldım tlf elime.
Valla 40'ı için özel şeyler fln koyuyorlar ben hiçbirini yapmadım.Hatta tam40. gün olduğunda yıkayamamıştık bile sanırım yalan olmasınÇok şükür 1 ay önce doğum yaptım ve bebeğimi kucağıma aldım. Bulunduğum şehirde yalnızım bana yardımcı olabilecek bir akrabam yok. Eşimin ailesiyle normal zamanda mesafeliyiz bütün zor zamanlarımda yalnız bıraktılar. Hamilelikte de durum değişmedi. Sorunlu bir gebelik geçirdim. Kimse oralı olmadı. Doğumdan sonra sadece 5 gün kv bizde kaldı. 5. Gün eltim gitmese de olur bir durum için şehirdışına çıktığı için bizi bebekle bırakıp diğer torunlarına bakmaya gitti. Bu durum hep böyle oldu ilk evlendiğimiz günden beri. Sadece 1 çocuğu, 1 gelini ve onlardan olan 2 torunu varmış gibi yaşadı, yaşıyor. Bizim için yaralı parmağa çiş yapmaz. Görümcem 9 ay hiç ortada yoktu doğum yaptığım gün bebeği öptüğü için uyarmamıza alınmış. Bana açıkça bebeği öptürmediğin için seni arayıp sormuyorum diyor. Şimdi konu şu ki az bir süre sonra bebeğimin 40'ı çıkacak. Eşim ailesinin mutlaka 40 için gelip bebeği yıkamak isteyeceklerini söyledi. Bunu da çok doğalmış gibi görüyor. Ben 9 ay gebelik 40 gün lohusalığımda arayıp sormayan bunun için gelmesin izin vermem 40 gündür ben yıkıyorsam bundan sonra da ben yıkarım dedim. Kaldı ki bu kadar küçük bebeği kucağıma almaya bile korkardım. Eşim biraz bozuldu. Haklısın diyor ama hep benim alttan almamı bekliyor. İnsanlar haksızlık yapıp karşılığında hiç tepki almazlarsa benim haklı olmamın ne önemi var ki. Sizce 40 çıkarma için kv ve görümceye izin vermeme konusunda haklı mıyım yoksa eşimin istediği gibi yine alttan alıp eşimin hatrı için ses çıkarmamalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?