40 ve +40 yaş

irna ablam 80. sayfada göremedim senin resimleri tekrar bi link atarmısın
msj bölümüme atarsan sevinirim........

Canlarım hepinize Hatay dörtyoldan kucak dolusu sevgiler ve öpücükler. Hep gülümseyin ve öyle kalın.

RAKISEVER DOSTLARA...

Arkadaşlar çıkarın şişeleri,

Bir ayyaş grubu mezarlıkta içiyorlarmış. Bir müddet sonra mezarlığa bir cenaze getirilmiş. Ayyaşlardan biri kalkıp cenazenin yanına gidip, adamın neden öldüğünü sormuş. Cevap olarak adamın çok içtiğini bu yüzden genç yaşta, aniden öldüğünü söylemişler.

Ayyaş arkadaşlarının yanına dönmüş " Arkadaşlar, bu içki çok kötü birşey, bak gencecik adamlar ölüyor, gelin vaktimiz varken biz bu içkiyi bırakalım. Haydi şişeleri kaldıralım." demiş.

Bunun üzerine ayyaş grubu içmeyi bırakıp, konuşmaya devam etmişler. Derken 15 dakika sonra bir cenaze daha gelmiş. Aynı adam tekrar cenazenin yanına gidip adamın neden öldüğünü sormuş. Adamın yakınları ölenin çok düzgün biri olduğunu, ne içki ne de sigara kullanmadığını, gencecik yaşta neden öldüğünü anlamadıklarını söylemişler. Bunun üzere sarhoş koşarak arkadaşlarına geri dönmüş ve:

- Arkadaşlar çıkarın şişeleri, topu topu 15 dakika farkediyor.

Ne yardan ne serden vazgeçebiliyolar .:1no2:
Çok güzel ama lereenim opuyorumnanaktan

sim çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
hanımlar çarşamba günü ne kadar dua edin bana :):)
inş olursa duam kabul olursa size lokum ikram edeceğimmmm:):)
esmerim dileğin ne ise kabul olsun inşallah,,:Saruboceq:
sunacım allah kolaylık versin ,çocuk bakmak çok zor heleki bu yaştan sonra ,çok iyi bilirim ,,bir o kadarda tatlı ,,allah sağlık versinde bakalım,,ama çok seviliyorlar ,,rabbim herkese nasip etsin,,:Saruboceq:

İnşallah,Güneş Ablam ın oğlunun resmine baktımda aynı şeyi düşündüm,Dedim darısı başıma.Bende görebilsem bi şu yaşlara geldiğini.

--------------------------------------------------------------------------------

dağ çiçeğim inşallah allah nasip eder görürsün evladının bu yaşlara geldiğini,
allah herkese nasip etsip etsin ,,bu ortanca oğlum ,birde abisi var

:roflol::roflol::roflol:
Allah tan hemşerisine rastlamışş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Amiinn kızlar dileklerinizee.:Saruboceq:ıınşallahh,Allah o günleri de göstersin.Burda hep beraber inşallah.:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler çıtırlarım ben geldim,evimi yrleştirdim.nette bu akşam bağlandı.evimi çok sevdim,inşallah ağız tadıyla,sağlıkla otururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…