Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
irna ablam 80. sayfada göremedim senin resimleri tekrar bi link atarmısın
msj bölümüme atarsan sevinirim........
Canlarım hepinize Hatay dörtyoldan kucak dolusu sevgiler ve öpücükler. Hep gülümseyin ve öyle kalın.
RAKISEVER DOSTLARA...
Arkadaşlar çıkarın şişeleri,
Bir ayyaş grubu mezarlıkta içiyorlarmış. Bir müddet sonra mezarlığa bir cenaze getirilmiş. Ayyaşlardan biri kalkıp cenazenin yanına gidip, adamın neden öldüğünü sormuş. Cevap olarak adamın çok içtiğini bu yüzden genç yaşta, aniden öldüğünü söylemişler.
Ayyaş arkadaşlarının yanına dönmüş " Arkadaşlar, bu içki çok kötü birşey, bak gencecik adamlar ölüyor, gelin vaktimiz varken biz bu içkiyi bırakalım. Haydi şişeleri kaldıralım." demiş.
Bunun üzerine ayyaş grubu içmeyi bırakıp, konuşmaya devam etmişler. Derken 15 dakika sonra bir cenaze daha gelmiş. Aynı adam tekrar cenazenin yanına gidip adamın neden öldüğünü sormuş. Adamın yakınları ölenin çok düzgün biri olduğunu, ne içki ne de sigara kullanmadığını, gencecik yaşta neden öldüğünü anlamadıklarını söylemişler. Bunun üzere sarhoş koşarak arkadaşlarına geri dönmüş ve:
- Arkadaşlar çıkarın şişeleri, topu topu 15 dakika farkediyor.
esmerim dileğin ne ise kabul olsun inşallah,,:Saruboceq:sim çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
hanımlar çarşamba günü ne kadar dua edin bana :):)
inş olursa duam kabul olursa size lokum ikram edeceğimmmm:):)
sunacım allah kolaylık versin ,çocuk bakmak çok zor heleki bu yaştan sonra ,çok iyi bilirim ,,bir o kadarda tatlı ,,allah sağlık versinde bakalım,,ama çok seviliyorlar ,,rabbim herkese nasip etsin,,selam güzel çıtırlar nasılsınız ben buara fazla giremiyorum kızımın yanındayız malum torundan fırsat bulamıyorum çok tatlı bize çok alıştı sadece ben uyutabiliyorum çok yaramaz kızımı mahvetmiş biz geldik kızım biraz rahatladı çok seviyoruz allah herkese tattırsın bu duyguyu öpüyorum
bizim buralardada hava bi öyle bi böyle gündüzleri iyi,yaz geldi derken,akşamları üşüyoruz bile.
eee gözünü sevem yurdumun her iklim kendini gösteriyor.
yeşilim ,sıcağı olduğu kadar denizide var hiç olmassa,ne güzel değerlendirin bol bol.opuyorumnanaktan
esmerim dualrın kabul olsun canım.:Saruboceq:
güneşim oğlun yakışıklı maşallah allah bağışlasın.:1hug:
çiçeğim sende görürüsün tabiki canım.allah sağlık versin yeterki.:1hug:
irnam amin canım ,allah herkesin evladını bağişlasın,,
irnam resimdeki oğlum ankarada yaptı askerliğini,yemin törenine gelmiştim,,çok felaket sıcaktı ankara,,yazdı ,etimesgutta askerdi
1 hafta kalmıştım ankarada:1hug:
iyi akşamlar ablalaım 2 gündür uğramadım topice nasılsınız neler yapıyorsunuz?
boncuğum hoş geldin canım,,nerelerdeydin ,:1hug:
:roflol::roflol::roflol:İyi akşamlar arkadaşlar...yüzlerinizin hep gülümsemesi dileğiyle...
*Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi olan Temel,
çocuk kaçirip fidye
istemeye karar vermis.**
Sehrin büyük bir parkinda çocugun birini gözüne
kestirmis
Önce bir not yazmis: Çocugunu kaçirdim.
Bunu yaptigim için üzgünüm ama kusura bakma
çünkü gerçekten paraya ihtiyacim var.
Yarin sabah saat 7'de
falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah
çantada 5 milyar getir
Imza: Laz