canlarım benim sevgi dolu selamlar hepinize tek tek teşekkürler iyiki varsınız inanın hep aklımdasdınız güneşim sağolsun size haber vermiştir bende sizin selamlarınızı ve iyi dileklerinizi aldım AllaH razı olsun
sizleri nasıl özledim anlatamam şükür şimdi çok iyiyim rabbim beterinden saklasın 3 hafta sonra tam basacam nasipse sizi çoook seviyorum kocaman öpüyorum
nazarboncugum yeşilim egem güneşim d@ğçiçeğim ank06 emine44 leerenim evhanımı yani çok değerli arkadaşlarım sizleri iyiki tanımışım iyiki varsınız
bügün duanız ile ve benim de duam ile oğlumun sozu kesildiiii
herşeyin başı sağlık allah hepimize önce sağlık versinn.........
GÜnaydın Çıtırlar
---------------------hepİnİze tek tek tŞk ederİm saĞolun İlgİnİz ve alakanız ve duanız İÇİn
hep derdİm heyırlısıyla olsun bu hayırlı bİ İŞ oĞlumla gelİn kızımız gÖrÜcÜ ÜsÜlÜ baktılar konuŞtular ve aİle bİrbİrİnİ araŞtırdııı allahım nasİp ettİ oldu Çok mutluĞum acılarımı unuttum ya ben Çok gÜzel bİ heycannn anlatalımazzz tarİfİde yok gÜzel bİ hİssssİnŞ sonuna kadarda boyle olurrr:)
BUYRUN HANIMLAR OĞLUMUN ÇIKOLATASIIII
LOKUMDA ALIN TŞK EDERİM SİZLEREEEE
BÜGÜNLERDE YOĞUN OLACAĞIMMM
lokumda aldım
tekrar burda olmak ne güzel güzel doostlarım benim ay içim açıldı vallah bu arada hava atayım size durun cenem açılmışken kaç gündür üzgün surat smili oturuyordum zaten ama eşim bana nasıl güzel baktı anlatamam
teşekkür ederim canımGünaydın çıtırlarım gününüz aydın ve bereketli olur inşallah :Saruboceq:
Egem güle güle oturursun inşallah canım ne güzel bahar temizliğinde olmuş oldu zemuszemus
Ev hanımı iyi olduğun çok sevindim canısı :1hug:
Hepinizi öpüyorum canlar Şeniz
canlarım benim sevgi dolu selamlar hepinize tek tek teşekkürler iyiki varsınız inanın hep aklımdasdınız güneşim sağolsun size haber vermiştir bende sizin selamlarınızı ve iyi dileklerinizi aldım AllaH razı olsun
sizleri nasıl özledim anlatamam şükür şimdi çok iyiyim rabbim beterinden saklasın 3 hafta sonra tam basacam nasipse sizi çoook seviyorum kocaman öpüyorum
evlatları sınava girecek arkadaşların ve evlatlara allah zihin açıklığı versin
başarılı olsunlar inşallah :Saruboceq:
Amiinn,inşallah.:Saruboceq:2 gün kaldı,hayırlısıyla atlatsınlar inşallah.a.s.evlatları sınava girecek arkadaşların ve evlatlara allah zihin açıklığı versin
başarılı olsunlar inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?