40 ve +40 yaş

seni takip ediyorum irnam.
takip edenim sen ol yeterki,ne güzel güvenebildiğimsin opuyorumnanaktan
selam canim yakinimi kaybettim rabbim kimsenin acini göstermesin aci vermesin cok üzgünüm
ayy başın sağolsun bitoşum.allah sabırlar versin.senağlama
bu arada almanya hala soğukmu yaa,gerci haberlerde gördüm,kar gibi dolu yağmıştı sanırım erzincan olsa gerek. bir taraf yanıyor diğer taraf donuyor. CADIARZU

biitoosum başınız sağolsun :((

bu arada herkese merhabalar sohbetiniz bol olsun en kocamanından öpüyorum sizi.. özellikle birisini :)) Şeniz

oyyy kim gelmiiişşş.anoom çikolatam,fıstığım,aşkıımm beniimmm. opuyorumnanaktan süprüzine bayıldııımmm alkisalkisalkis kısss yap arada böyle.
çok sevindirdin beni çok öpüyorum çoookkk ŞenizŞeniz Şeniz

oyyy kim gelmiiişşş.anoom çikolatam,fıstığım,aşkıımm beniimmm. opuyorumnanaktan süprüzine bayıldııımmm alkisalkisalkis kısss yap arada böyle.
çok sevindirdin beni çok öpüyorum çoookkk ŞenizŞeniz Şeniz

Aşkim meleğim hayatım herbişeyimmm seni çoooooooooooooooook seviyorum unutma olurmu.. opuyorumnanaktan gelicem arada yine bırakmam seniii Şeniz Şeniz Şeniz ohh ohhhhhh baldan tatlım Şeniz

selam canim yakinimi kaybettim rabbim kimsenin acini göstermesin aci vermesin cok üzgünüm

başın sağ olsunn tanımıyoruz ama ona dua edeceğimmm:Saruboceq::Saruboceq:
turkbayragiturkbayragi güzel yurdumun güzel insanlarııı iyi geceler opuyorumnanaktan
arkadaşlar vereliniortakkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
bügünlerde fazla girmiyoum malum telaş:utangac:
oğlum nişanlandı ankaraya gittik aliş veriş yaptık bügün yurumez haldeydim her yerim tutulduuuu ilk kez uzun bi arada bu kadar iş ve yolculuk beni hasta etti sesim çıkmıyoru her yerim de ağrı var ama az once gelin kızım aradı bütün hastalık gectiiiii güzel bi duyguuuu arkadaşlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

başın sağ olsunn tanımıyoruz ama ona dua edeceğimmm:Saruboceq::Saruboceq:
turkbayragiturkbayragi güzel yurdumun güzel insanlarııı iyi geceler opuyorumnanaktan
arkadaşlar vereliniortakkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
bügünlerde fazla girmiyoum malum telaş:utangac:
oğlum nişanlandı ankaraya gittik aliş veriş yaptık bügün yurumez haldeydim her yerim tutulduuuu ilk kez uzun bi arada bu kadar iş ve yolculuk beni hasta etti sesim çıkmıyoru her yerim de ağrı var ama az once gelin kızım aradı bütün hastalık gectiiiii güzel bi duyguuuu arkadaşlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagolasin canim dostlar sagolsun iyi geceler, hayirlisi olsun allah tamamina erdirsin ,cok güzel bir duygu evlatlarin mutlulugunu görmek tebrik ederim canima.s.a.s.:nazar:

" benim ki....yüzünden ne hayır gördüm de, sırtını döndün" gibi olmuş hehehehe

im075.jpg

iyi geceler canlarım:teytey:

yeşilim ablam sen çok yaşa canısı gece vakit güldürdün :roflol::roflol::roflol:
esmerim allahım tamamına erdirsin canım :Saruboceq: çok güzel bir duygu değilmi :sm_cool: artık sende kayınvalide adayısın canım :jeyyar:

Hepinize selamlâr kızlar

bitos, başınız sağolsun mekanı cennet olsun ...size sabırlar diliyorum

whitegirl, sen de hoşgeldin

iyi akşamlar çıtırlarrrrrrrrrrr
nasılsınız
kendinizi iyi bakınnnn
hepinize kırşehirden selamlarrrr opuyorumnanaktan
hoş ve güzel günlerrrr sizin olsunnnhihoyyyt

ıyi gecelerr,tatlı rüyalaaarrrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X