40 ve +40 yaş

günaydın çıtırlar,iyi haftalarhihoyyyt

Bu arada +40 çıtırlar her zaman kalbimde ve aklımdasınız .Sık giremesem de hepinizi gerçekten çok seviyorum .Hepinize mutlu bir hafta diliyorum .

Hepimize güzel haftalar olsun. sağlık, huzur, neşe, bollu bir arada
Tekrar uğrarım hemen çıkmam gerekti onun için yukarıları okuyamadım.mucuklar

Dün kızımla konuştuk msn 'de çarşamba günü sınavı var kaç gündür aralıksız çalışıyor tek korktuğu ders te bu zaten hocasıda 500 sayfalık yerden 1 tane soru soracakmış iyice çıldırmış vaziyette allah yardımcısı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sınavlarını verir de geçer inşalahh sınıfını.:Saruboceq:

her sıkıntımızda dualarımız birbirimizle arkadaşlar. yeterki sıkıntılarımızı bildirelim

Allah hepsine zihin açıklığı versin.

Dün kızımla konuştuk msn 'de çarşamba günü sınavı var kaç gündür aralıksız çalışıyor tek korktuğu ders te bu zaten hocasıda 500 sayfalık yerden 1 tane soru soracakmış iyice çıldırmış vaziyette allah yardımcısı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sınavlarını verir de geçer inşalahh sınıfını.:Saruboceq:

allah yardimcisi olsun canim insallah basarir rabbimin izniyle dualarimiz bütün sinav lara girenlerle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

Ankım inşallah başarır .Hayırlı haberlerini bekliyoruz Şeniz

her sıkıntımızda dualarımız birbirimizle arkadaşlar. yeterki sıkıntılarımızı bildirelim

Allah hepsine zihin açıklığı versin.
Canım ne güzel bir temenni .Keşke yaşam hep kolay olsa , hiç pürüz olmadan sürüp gitse .Olmuyor işte , hep iniş çıkışlarla dolu .Herhalde yaşamın kendisi bu olsa gerek .Başka türlüsü mümkün değil .

Bol şans inşallah.İşte böyle bi şey okumak..Allah,yardımcısı olsun.:Saruboceq::nazar::1hug:

Canım ne güzel bir temenni .Keşke yaşam hep kolay olsa , hiç pürüz olmadan sürüp gitse .Olmuyor işte , hep iniş çıkışlarla dolu .Herhalde yaşamın kendisi bu olsa gerek .Başka türlüsü mümkün değil .

Canım,öyle ne yazıkki..İnişler çıkşlar..a.sa.sYaşlı bi teyzemiz vardı,derdi ki,Dünya Cennet değilki,elbette sıkıntılar olacak.Doğruymuş gerçekten..:teselli:a.s.

hayırlı akşamlar güzel dostlar nasılsınız ben çokkk iyiyim sık giremiyorum aklım sizde
hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara eda
ölmüşlerimize rahmet
yaşayanlara selamet
inşallah

yeşilim nasılsın eşin nasıl oldu lütfen beni afrdin konulardan uzak kaldım üstleri okumaya çalıştım aslında çok birikmiş ben yokken
bugünde burası çok sıcak antalya nasıldır kimbilir

ahh canım benim oğlanında değişik bi sorunu var.
hocalarının birini yetkili kuruma,yazılı şikayette bulunmuş diğer öğrenciler.
o hocada şimdi feriştahınız gelse benden gecemessiniz diyormuş.
benim oğlanı almış düşünce oda aynen çıldırıyor.anne finalden güzel not aldım ama hocanın insafına kaldım.eğer bırakırsa naparım,birde gözleşirse seneye bile sarkar diyor.
seneye sarkma,yeniden biryıl daha uzamak ve birsene harc demek.allah yarıdımcıları olsun tüm öğrencilerin.:Saruboceq:
çocuğum bu sene bitiriyordu.bende kaç gündür dualar ediyorum.:Saruboceq:
cumartesi gelcek.bir hafta sonrada belli olcak herşey.
ben ben hiçbir şey olmıycak,temelli gelcek diye söyleniyorum,inşallah dediğim olur.aksisini düşünmek bile istemiyorum.:1no2: ıspartaya inşallah sadece DİPLOMA almak için gider.

allah tüm öğrencilerimize yardımcı olsun zihinleri prıl pırıl,gelecekleri aydınlık olsun :Saruboceq:

Back
X