Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli günler arkadaslar öptüm siziopuyorumnanaktan
Canım merhaba :) Bazen yeni katılan arkadaşlar gözümden kaçıyor ve üzülüyorum .Ben hoş geldin diyor sevgilerimi yolluyorum Şeniz
Dün kızımla konuştuk msn 'de çarşamba günü sınavı var kaç gündür aralıksız çalışıyor tek korktuğu ders te bu zaten hocasıda 500 sayfalık yerden 1 tane soru soracakmış iyice çıldırmış vaziyette allah yardımcısı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sınavlarını verir de geçer inşalahh sınıfını.:Saruboceq:
Dün kızımla konuştuk msn 'de çarşamba günü sınavı var kaç gündür aralıksız çalışıyor tek korktuğu ders te bu zaten hocasıda 500 sayfalık yerden 1 tane soru soracakmış iyice çıldırmış vaziyette allah yardımcısı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sınavlarını verir de geçer inşalahh sınıfını.:Saruboceq:
Canım ne güzel bir temenni .Keşke yaşam hep kolay olsa , hiç pürüz olmadan sürüp gitse .Olmuyor işte , hep iniş çıkışlarla dolu .Herhalde yaşamın kendisi bu olsa gerek .Başka türlüsü mümkün değil .her sıkıntımızda dualarımız birbirimizle arkadaşlar. yeterki sıkıntılarımızı bildirelim
Allah hepsine zihin açıklığı versin.
Bol şans inşallah.İşte böyle bi şey okumak..Allah,yardımcısı olsun.:Saruboceq:Dün kızımla konuştuk msn 'de çarşamba günü sınavı var kaç gündür aralıksız çalışıyor tek korktuğu ders te bu zaten hocasıda 500 sayfalık yerden 1 tane soru soracakmış iyice çıldırmış vaziyette allah yardımcısı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sınavlarını verir de geçer inşalahh sınıfını.:Saruboceq:
Canım ne güzel bir temenni .Keşke yaşam hep kolay olsa , hiç pürüz olmadan sürüp gitse .Olmuyor işte , hep iniş çıkışlarla dolu .Herhalde yaşamın kendisi bu olsa gerek .Başka türlüsü mümkün değil .
hayırlı akşamlar güzel dostlar nasılsınız ben çokkk iyiyim sık giremiyorum aklım sizde
hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara eda
ölmüşlerimize rahmet
yaşayanlara selamet
inşallah