40 ve +40 yaş

kıslar oğlumun çıkolatasına buyurun akşam yemeye gidiyoruz gelinimeee:)
3382.jpg

esmerim hayırlı olsun,söz çikolatası haa.iyi hadi afiyet olsun yemeğinizde.gelin hanım güzel yemek yapabiliyomu,yarın alırız havadisleri,

aldım bende çikolatatn

esmercim canim hayirlisi olsun insallah allah tamamina erdirsin aldim cukolatasindan tesekkürler canim darisi benim cocuklarimin basina opuyorumnanaktana.s.

hanım ablam sen nasılsın?

canım boncuğum benim iyiyim şükür sizleri görünce daha iyi oluyorum biliyormusun bu ğün dikişleri aldırmaya inince koaföre gittim saçımı kısacık kestirdim bi kendime geldim kaşlar falan 2 aydır orman a dönmüştü vallah ohh hafifledim moralim düzeldi makyajlar yaptım oğlan getirince eşim bile şaşırdı kaldı tanımadı

canım boncuğum benim iyiyim şükür sizleri görünce daha iyi oluyorum biliyormusun bu ğün dikişleri aldırmaya inince koaföre gittim saçımı kısacık kestirdim bi kendime geldim kaşlar falan 2 aydır orman a dönmüştü vallah ohh hafifledim moralim düzeldi makyajlar yaptım oğlan getirince eşim bile şaşırdı kaldı tanımadı

ooo ablacım eşiniz aşık olmuştur size...:1hug:

iyi geceler çıtırlarım
esmerim çikolatamı bende aldım,tekrar hayırlı olsun
ev hanımı canım iyi yapmışsın,sana moral olmuştur,

evet çiçek ablam saol okudum cnmsın :1hug:
biraz yanlız kalmaya ihtiyacım vardıı a.s.
Fazla kalma boncuğum,merak ediyoruz:sinifsinif:

bir tane bende alırsam ayıp olurmu acaba...:kedi:
Afiyet olsun canımm.:1hug:

Aman da aman,Allah nazarlardan saklasın.:1rolleyes:Cuma günü Türbe de Dua ettim valla senin için.Şu avatarın beni çok üzüyo:sinifsinif:,değiştir artık onuu..a.sa.s

Afiyet olsun canımm.:1hug:

Aman da aman,Allah nazarlardan saklasın.:1rolleyes:Cuma günü Türbe de Dua ettim valla senin için.Şu avatarın beni çok üzüyo:sinifsinif:,değiştir artık onuu..a.sa.s

Allah razı olsun gönlü güzel kendi güzel çiçeğim Rabbim seninde tüm dualarını kabul etsin inşallah hemen değiştiriyorum sarduşcuma bir uğrayıp geliyorum :asigim:a.s.

valla ne iyi yapmışsın hanım abla
süpersin
arada yap böyle hem kendidi iyi hissetmen konusunda yardımcı
hem değişiklik çok sevindim daha iyi olmanakaydirigubbakcemile5

saol çiçek ablam
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...
can dündardan :)

seni seviyorum :))

Allah razı olsun gönlü güzel kendi güzel çiçeğim Rabbim seninde tüm dualarını kabul etsin inşallah hemen değiştiriyorum sarduşcuma bir uğrayıp geliyorum :asigim:a.s.

Selam söyle Sarduşuma,ben kaçıyorum artık yarın iş başııyerimseniben

valla ne iyi yapmışsın hanım abla
süpersin
arada yap böyle hem kendidi iyi hissetmen konusunda yardımcı
hem değişiklik çok sevindim daha iyi olmanakaydirigubbakcemile5

saol çiçek ablam
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...
can dündardan :)