Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar oğlumun çıkolatasına buyurun akşam yemeye gidiyoruz gelinimeee:)
![]()
kıslar oğlumun çıkolatasına buyurun akşam yemeye gidiyoruz gelinimeee:)
![]()
hanım ablam sen nasılsın?
hanım ablam sen nasılsın?
canım boncuğum benim iyiyim şükür sizleri görünce daha iyi oluyorum biliyormusun bu ğün dikişleri aldırmaya inince koaföre gittim saçımı kısacık kestirdim bi kendime geldim kaşlar falan 2 aydır orman a dönmüştü vallah ohh hafifledim moralim düzeldi makyajlar yaptım oğlan getirince eşim bile şaşırdı kaldı tanımadı
Fazla kalma boncuğum,merak ediyoruz:sinifsinif:evet çiçek ablam saol okudum cnmsın :1hug:
biraz yanlız kalmaya ihtiyacım vardıı a.s.
Afiyet olsun canımm.:1hug:bir tane bende alırsam ayıp olurmu acaba...:kedi:
canım boncuğum benim iyiyim şükür sizleri görünce daha iyi oluyorum biliyormusun bu ğün dikişleri aldırmaya inince koaföre gittim saçımı kısacık kestirdim bi kendime geldim kaşlar falan 2 aydır orman a dönmüştü vallah ohh hafifledim moralim düzeldi makyajlar yaptım oğlan getirince eşim bile şaşırdı kaldı tanımadı
Fazla kalma boncuğum,merak ediyoruz:sinifsinif:
Afiyet olsun canımm.:1hug:
Aman da aman,Allah nazarlardan saklasın.:1rolleyes:Cuma günü Türbe de Dua ettim valla senin için.Şu avatarın beni çok üzüyo:sinifsinif:,değiştir artık onuu..a.sa.s
valla ne iyi yapmışsın hanım ablacanım boncuğum benim iyiyim şükür sizleri görünce daha iyi oluyorum biliyormusun bu ğün dikişleri aldırmaya inince koaföre gittim saçımı kısacık kestirdim bi kendime geldim kaşlar falan 2 aydır orman a dönmüştü vallah ohh hafifledim moralim düzeldi makyajlar yaptım oğlan getirince eşim bile şaşırdı kaldı tanımadı
Fazla kalma boncuğum,merak ediyoruz:sinifsinif:
Allah razı olsun gönlü güzel kendi güzel çiçeğim Rabbim seninde tüm dualarını kabul etsin inşallah hemen değiştiriyorum sarduşcuma bir uğrayıp geliyorum :asigim:a.s.
valla ne iyi yapmışsın hanım abla
süpersin
arada yap böyle hem kendidi iyi hissetmen konusunda yardımcı
hem değişiklik çok sevindim daha iyi olmanakaydirigubbakcemile5
saol çiçek ablam
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...
can dündardan :)
seni seviyorum :))