40 ve +40 yaş

hepinize iyi günler
irinacım gözün aydın canım
esmerim hasretde gidermişsin
hanımlar hep böyle mutluluklar olsun hihoyyytopuyorumnanaktan

Sağol ablacım inşallah :Saruboceq: azkaldı haftaya perşembe sabahı yanımda olacak :1hug:

Mutlu bir hafta olsun inşallah hepimize..:1hug:
Esmer im,Allah tamamına erdirsin a.s.
Bitoosum yoldadır belkide,güle güle gitsin gelsin inşallah:Saruboceq:
Benim oğlumda,20sinde tatile gidecek a.s
Bende kafa dinlerim artık....:1rolleyes:

esmer güzelim hayırlı olsun nişanı yapmışın kızlarınla hasret gidermişin böyle mutlu haberler hep aldıkca bizlerde mutlu oluyozz canımmsositosositoopuyorumnanaktan

an06 canım gözünaydın kızın geliyooo ohhh bol bol koklaşırsınızzzzŞenizzemuszemus

arkadeşlerrr hepinize güzell neşeli saglıklı bi hafta olsunnnopuyorumnanaktansositososito

hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok güzel bi duygu ya nişan olayıda bitti hayırlısyla düğünde yapsaydıkkk bi
------------------irnam kızlarım çalışyorlar birisi istanbulda değer kızımda bodrumda evli değiller henüz bekarlar oğlum kızların küçüğü oğlum 19 yaşında
büyük kızım 24 yaşında küçük kızım 21 yaşındaa işte boyle canımmmm
---------------------------------arkadaşlar ne güzel bügünlerde hep sevinçli haber alıyoruz hepinizn yolcuları hayırlı gelsin güle güle tatiller hepinizeee:)
------------------------------- yarın ankardayım almanyada cenezemiz var geldi gencti kensere yenik düştüüüü
morelim sıfır bozuk
ya bu dunya yalan dunyaaaa
-------------------------bir sozu aklıma geldi bu akrabam derdikiii
----------çok keyifli anınızda kimseye birşey vaad etmeyin,çok öfkeli anınızda kimseye yanıt vermeyin..bunu hep bize derdiiiii |----işte güzel yanları kalıyor ölen insanınnn

"çok keyifli anınızda kimseye birşey vaad etmeyin,çok öfkeli anınızda kimseye yanıt vermeyin."

ne hoş bir nasihat bu...Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum...iyi yolculuklar esmerim

"çok keyifli anınızda kimseye birşey vaad etmeyin,çok öfkeli anınızda kimseye yanıt vermeyin."

ne hoş bir nasihat bu...Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum...iyi yolculuklar esmerim
sağol yeşilimm dostlar sağ olsun
evet çok güzel nesihat ederdiii her tatile gelişinde çok güzel kelime dağırçığı vardııı:çok üzgünüm:bi büyüğümz dha gittiiiii:çok üzgünüm:

Temel akşam eve gelmiş Fadime boynuna sarılarak karşılamış onu.

'Temel'um harika bir haberim var. Bir ay geciktim. Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı. Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim! ' demiş heyecanla.
Ertesi sabah Trabzon Elektrik idaresinden bir görevli son faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış:

'Siz Fadime misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var.'

'Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz? ' demiş Fadime hayretle.

'Bu dosyalarımızda açıkça görünüyor.'

'Ne? Dosyalarınızda mı?'

'Kesinlikle! '

'Beyefendi, bu gece eşimle bu konuyu görüşürüm!' demiş.

Fadime korkuyla ve akşam olanı biteni Temel'e anlatmış. Temel ertesi sabah kızgın bir boğa gibi Trabzon Elektrik idaresine dalmış:

'Neler oluyor burada? Karim bir dosyadan bahsetti. Aylık gecikmesi ile ilgili!' diye bağırmış Temel.

'Sakin olun. Ciddi birşey değil!' demiş memur. 'Bu gecikme için bize borçlusunuz!'

'Size borçlu muyum? Ya ödemezsem?'

'O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!'

'Ama o zaman Fadime ne yapacak?'

'Bilmiyorum! ' demiş memur. 'Hanımefendi artik mumla falan idare eder...

__._,_.___
:kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BURÇLARIN ARAPCASI :)))

KOÇ - Davar-ül Kurban
BOĞA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEÇ - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BAŞAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım (BU COK IYI YAAAA :)))))
YAY - Silah-ül Zemberek
OĞLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya

delikafadulden delikafadulden

Bu arada ben Akreb im...:roflol::roflol::roflol:

-iyi akşamlar çıtırlara.s
-------------------------------------------------------------------------D@ĞÇıÇEĞı ıYı AKŞAMLARRRR--------------
hoş bi fıkraaa emeğine sağlıknaniknanik
aaaaaaaaaaaaaaa benimkiside akrepppvereliniortak

merhaba çıtırlarım. hepinizi öpüyorum.
esmerim gözünaydın. aynı zamanda da başın sağolsun arkadaşım.
dağ çiçeğim bende yay burcuyum.kaydirigubbakcemile3

fıkraya çok güldüm :):)

bu arada boğa burcuyum=BOĞA - Sığır-ül Camış...ay çok güldüm valla belim açıldı, koptum...

sığır ül camız...hem sığır, hem camız

fıkraya da çok güldüm :):)teşekkürler canım

selaaaammm...herkese hayırlı akşamlar olsunnn şekerler....opuyorumnanaktan

bende yay burcuyumm hihoyyyt
dag çiçegim fıkra:roflol: harikaydı emegine saglıkkkalkisalkisalkis

iyi gecelerrrrrrr hepiçiginizeeeeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…