40 ve +40 yaş

> > ERKEKLER ıÇıN KURS

- SON KATILMA TARıHı : 30 HAZiRAN -

ÖNEMLı NOT:

SINIFLARIN ıÇERıĞı SON DERECE KARMAŞIK VE ZOR OLDUĞU ıÇıN ,
HER BıRıNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDıLEBıLECEKTıR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDıNı YENıLER Mı?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI.

KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN ıŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.

KONU 4: KıRLı SEPETıYLE YERDEKı HALI/DÖŞEME ARASINDAKı TEMEL FARKLAR.
RESıMLER VE GRAFıKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDı KENDıNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKıNESıNE UÇARAK GıDEBıLıR Mı? VıDEOYLA AÇIKLAMA.

KONU 6: KıMLıK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI BıR PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIMLAŞMA GRUPLARI.

KONU 7: ARANAN ŞEYLERı BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVıN ALTINI ÜSTÜNE GETıRMEK YERıNE
DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK.
ACIK FORUM.

KONU 8: EŞıNıZE ÇıÇEK GETıRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞıLDıR.
GRAFıKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 9: NORMAL ıNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM ıTıRAFLARI.

KONU 10: BAYAN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSıZCE OTURMAK GENETıK AÇIDAN ıMKANSIZ MI?
ARABA KULLANMA SıMÜLASYONU.

KONU 11: HAYAT DERSLERı: ANNE VE EŞ ARASINDAKı TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 12: NASIL ıDEAL BıR ALIŞVERıŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSıZLERı, MEDıTASYON VE NEFES ALMA TEKNıKLERı.

KONU 13: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERı, YILDÖNÜMLERı, DıĞER ÖNEMLı GÜNLER,
UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DıLENıR?
BEYıN ŞOKU VE GEREKıRSE OPERASYON

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Güneş Ablam hoş gelmşsiinn:1hug: Fıkralara byıldım..:roflol:
Fato cum,çok güzel bi paylaşım gerçekten
Ben bi şeyi nasıl kullanırsan öyle olacağına inanırım hepa.s
Dikkatli olmakta fayda var gerçekten,sadece face book için değila.s
Netin geneli için geçerli bu..:a015:
Çocuklarımız için de çok dikkatli olmak gerek a.s.

Bu edileri yollasakmı acaba bu kursa çiceğim :uhm:

Ankım, Güneşim fıkralar bir harika:roflol:

Fatocum bilgiler için teşekkürler.:1hug:

Çiçeğim edileri gönderelim gerçekten a.s

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkis

güneşş,ank süpersiniz.paylaşım içinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fatocum bilgiler içinde teşekkürler.opuyorumnanaktan
dağçiçeği,önce benim ediyi göndereliimm nolaaarrrrr...
iyi geceler hanımlar,opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi geceler çıtırlar
güneşim ank fatocum paylaşımlarınız bilgileriniz içn teşekürler kaydirigubbakcemile3

günaydın altın kızlar, herkez umarım iyiidiiirr,

hepinizi öpüyorumm.kendinize,ayna dışındada iyi bakın.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

işleriniz,kolay,her işiniz rast gelsin,huzur bereket getirsin her yeni güün opuyorumnanaktan

Canlarım hepinize günaydın. Huzurlu bir gün diliyorum.

Ayakkabı deyip geçmeyin, birçok bilgeye ilham vermiştir, hakkında birçok özlü sözler söylenmiştir. "Ayakkabım yok diye üzülürken, yolda ayaksız bir adam gördüm", bunlardan sadece biri. Bu özlü sözü düşünüp de günümüz iş hayatına uygulamamak elde değil. Büyük bir çoğunluk yaptığı işten, aldığı maaştan, çalışma koşullarından, hava şartlarından, ondan bundan hiç mi hiç memnun değil. Bir gün siz de bunları aklınızdan geçirecek olursanız şayet, lütfen bu sözü hatırlayın.
Ofisinizin, iş yerinizin dışında milyonlarca işsiz ve çaresiz insan olduğunu sakın unutmayın "Ayakkabı giymiş" özlü sözlerden başka çok sevdiğim bir de deyim var 'ayakkabılı'. "Başkasının ayakkabılarının içinde olabilmek". Kısaca karşımızdakiyle empati kurabilmek, kendimizi o başkasının yerine koyabilmek. Özellikle de yargılarken... Ya biz ne yapıyoruz?
Her gün kendimiz onlarca yüzlerce değişik ayakkabı giyiyoruz ama bir kere olsun başkasının ayakkabısını giymiyoruz, giymek istemiyoruz. Onun ne düşündüğünü, değerlerini, sevdiklerini, sevmediklerini, dilini, müziğini, kültürünü, inancını, doğrusunu, yanlışını bir kez olsun anlamak istemiyoruz. Varsa yoksa biz varız ve bizim doğrularımız.
Oysa dünyada, ülkemizde, caddemizde, sokağımızda, evimizde ve işyerlerimizde başkalarının da olduğunu ve onların da isteklerinin, hayallerinin, fikirlerinin ve farklarının olduğunu bir kavrayabilsek. Yargılarken, severken, nefret ederken, değerlendirirken, ölçerken, överken, yererken sadece bir 10 dakika onların ayakkabısını bir giyebilsek. Ve dünyaya onların ayakkabılarının içinden bir bakabilsek. Nasıl da değişecek tüm yargılarımız... Nasıl da kolaylaşacak tüm yaşamımız... Ben, şimdi oğlumun ayakkabılarını giymeğe gidiyorum. Sonra da, giyeceğim başka renk renk çeşit çeşit ayakkabılar var sırada. Size de tavsiye ederim.
Pembe CANDANER

Çok hoşuma gitti paylaşmak istedim:))

Canlar nasılsınız hepinizin günü aydın ve bereketli olsun a.s.
Dağçiceğim ne güzel bizimkileride göndersek acaba olurmu CADIARZU
Güneşim fıkran çok güzeldi saolasın canım :roflol:
Larenim çok güzel bir yazı haniderler ya dünyaya birde başkasının ayakkabısıyla bakalım paylaşımın için tşkr ederim canım benim:1hug:
ırnacım ne güzel dileklerde bulunmuşsun seninde günün bereketli işlerin kolay gelsin canım benim :1hug:
hepinizi öpüyorum tekkkk tekkkkkk canlar Şeniz

Bu edileri yollasakmı acaba bu kursa çiceğim :uhm:

Ankım, Güneşim fıkralar bir harika:roflol:

Fatocum bilgiler için teşekkürler.:1hug:

Çiçeğim edileri gönderelim gerçekten a.s

dağ çiçeğim edilerimize bunlar şart.lülülülülülü

Canlarımm,pek çoğuna gerekiyor gerçekten...kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3faydası olursa tabii:1rolleyes: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…