40 ve +40 yaş

günaydıınn,güzel öok güzel hafta sonları kızlarr.

barçman dönmüş,çok sevindim,sizlerede haber verim dedim.:teytey:delikafaduldenzemuszemus

hihoyyyt daha kahvaltı yapmadık ,hadi ben kactımmmopuyorumnanaktan

Günaydın, Tünaydın

Dağçiçeği, harikasın güne başlamak böyle gülmekle güzel, teşekkürler tatlım

Benden gelmiştir..:roflol::roflol::roflol:

mrb iyi haftasonları nasılsınız özledim hepinizi ben kızımdayım pazartesi dönüyorum ordada pc bozuk bakalım ne zaman yapılacak irna nasılsın ben iyiyim oğlum göreve başladı 1 ay oldu uzmanlık sınavını kazandı şimdi mecburi hizmette ağustosta izmre gelecek kulak bur un boğaz hastalıkları bölümünü kazandı orada göreve başlıyacak

yeşilim mrb canım çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına nasılsın canım eşinin sağlğı nasıl öpüyorum

Günaydın, Tünaydın

Dağçiçeği, harikasın güne başlamak böyle gülmekle güzel, teşekkürler tatlım

banada güzel şeyler gönderiyosun çiçeğim.paylaşımların için burdan teşekkür ederim canım, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.

öpüyorum hepinzi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canlarıımm,hep gülün inşallah.. a.s.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun,Allah sağlık,kuvvet versin..zor meslek..a.s. a.s.

Adam da ne uyanık yani fırsatı kaçırmamış hiç çk hoştu çiceğim saol opuyorumnanaktan

Ne mutlu sana şimdi dr annesi olarak görevinde başarılar dilerim canım opuyorumnanaktan

selamlar........

Boncuğum imzan çok güzel ve anlamlı tatlım opuyorumnanaktan

ayy çok sevindim ne güzel .tusuda kazandı demek :lepi:.valla yürekten tebrik ederim ,
her yiğidin harcı değil,ne büyük şey başardığını bilirsin elbette alkisalkisalkis alkisalkisalkis.hastalara derman olur inşallah.görevinde başarılar canım.hayırlı uğurlu olsun

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Benden gelmiştir..:roflol::roflol::roflol:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet sizden çok güzel mailler geliyor :kaydirigubbakcemile5tşk ederima.s.a.s.a.s.
boncuğum hayırlı olsun imzannn ne güzel sözler onlara.s.a.s.a.s.
:1hug::1hug:çiçeğim senin de gülün imzan çok şirin hayırlı olsunnnna.s.a.s.
vereliniortakmurgizinannesi oğluna başırılar dilerim ne güzel doktor annesisin bende hemşire annesiyimmmvereliniortak
öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.

iyi pazarlaarr.
bugün annem,teyzem ve gelinimiz geliyor,ağır misafirlerim var yaniii opuyorumnanaktan

annem pek gelemiyor kilolu ve bacakları ağrıdığı için,heyacan yaptıppp.
neyse görüşürüz inş. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…