40 ve +40 yaş

Umarım iyisinizdir....

Ben yine çiçeğin yazdığını okudum, yine güldüm

KADIKÖY-EMİNÖNÜN VAPURU
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yarın sabah oğluşum yanımda olacak. opuyorumnanaktan
bu aralar içim biraz buruk. eskisi gibi pc başına oturamıyorum. daha doğrusu oturmak gelmiyor.
murgizin annesi canım çok özlemiştim seni. hadi gelde bir dertleşelim.kaydirigubbakcemile5

Günaydın betül ablacım seni pek göremiyoruz artık hayırdır ablam ne oldu sıkıntın mı var üzülme lütfen ne olur :1hug:

hayırlı sağlıklı güzel bir hafta diliyorum ablalarımaaaaaaaaa...............

günaydın sana boncuğum benim sanada güzel bir hafta diliyorum :1hug:

günaydın çıtırlarımmmm
güzel günler sizin olsun
sağlıkla kalın
kırşehirden bol bol selamlar size
opuyorumnanaktan

Günleriniz aydın olsun
Yolcuları gelenlerin gözleri aydın, yola gidenleri Allah kavuştursun, tatil yapacaklara Allah sindirsin inşallah

ıyi akşamlaar..herkese güzellikler diliyorumm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ablalar keyifler yerindedir inşş............
zemuszemuszemuszemusyerindedir nazarım senin keyfin yerindemiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
--------------------------------------------iyi akşamlar kıslar çıtırlarrrrrrrkaydirigubbakcemile5
---------------yerimseniben güzel bi fıkra ne kadar kaynana olsakda gülyoruz işte:1shok::1shok:
------------Kayınvalide Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
-------------

devam ediyorum arkadaşlarrrrr
-------------------Otomobil kazasında ölen yaşlı çift, doğru cennete gönderilirken görevli anlatmaya başlar: - Şu denize bakan villa sizin. Yanında tenis kortu, yüzme havuzu ve golf parkuru var. ıstediğiniz herhangi birşey için şu düğmeye basmanız yeterli. Cennet görevlileri derhal takdim edecekler..." Görevli ayrılınca, adam karısını azarlamaya başlar: - Kahretsin Vildan, hep senin hatan! - Nasıl yani bey ?! - O kahrolası yürüyüş programların, vitamin hapların, yulaf çorbaların, içki, sigara yasaklamaların olmasa buraya yıllar önce gelecektik..
---

iyi akşamlaar.
leydim allah kavuştursun canım.

Memleketimizde iyimserler kötümserlere kızınca "Hiç mi pozitif bir şey yok bu memlekette birader" diye çıkışırlar. İşte size pozitif bir bahçıvan...

Seyahatten dönen ev sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış, konuşuyorlar:
- Nasıl, her şey yolunda mı?- Yolunda... Küreğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum.
- Neden kırıldı?- Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı.
- Nee! Köpeğim mi öldü?- Maalesef havuza düştü?- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; havuzda nasıl ölür?
- Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca betona çakıldı.
- Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
- İtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular.
- Neee evde y angın mı çıktı?- Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış.
- Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı?
- Haklısınız da... Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende?
- Var efendim... Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya... Sonucu geldi, pozitif !!! .

içinizi karartmayım kızlaar pozitif olun,pozitif pozitiiffff :roflol: :roflol:

devamı çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
----------------Orta yaşlı yakışıklı, barda yalnız başına oturan fevkalade seksi sarışının yanına oturmuş. Laf lafı, laf kapıyı açmış tahmin edersiniz. Hangi kapıyı... Yatak odasının kapısını tabii. Soyunmuşlar.. Bembeyaz çarşafların üzerine uzanırlarken seksi sarışın sormuş: "Siz dişçisiniz galiba.." "Evet" demiş adam, biraz şaşkın.. "Nerden anladınız?.." "Yatağa girmeden önce ellerinizi ne kadar dikkatle, ne kadar titiz sabunladınız, ona dikkat ettim de.." Yarım saat sonra, seksi sarışın bir daha mırıldanmış: "Siz sadece dişçi değil, çok büyük, çok usta bir dişçi olmalısınız!.." Adam hafiften kasılmış. Yatağın başucundaki sigara paketine uzanırken mağrur mağrur sormuş: "Peki bunu nerden anladınız?.." "Hiçbir şey hissetmedim de.."
ayyyyyyyyyyyyyy gülmekten bağıldımmmm :):)-

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes: :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:buda bende sana a.s.a.s.a.s.a.s.

Ne hırsı varmış adamınn..bide çeviriyor ha..delikafadulden
Oy bende kaynana olacağım..:teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…