40 ve +40 yaş

BOGA
Ayy benim güzeller güzelim. Bu bogalar var ya dünya tatlisi, yer
gök harikasi, seker mi seker insanlardir. Bal bunlar bal. Bunun sohbetine
doyum olmaz.! Iyi sevgili, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi, ...... say say bitmez
bunlar. Hatta bak yazmayayim dedim, ama dayanamayacagim ve sizinle de
paylasacagim bu gerçegi. Biliyor musunuz ki sizler; 'bir boğa bir
dünyaya bedeldir'... Onlar sanli burç aleminin, yere göge sigmaz, harikulade
burç gurubudur.
çok doğru

oh be moral buldum. :roflol::roflol::roflol:

canım hoş geldin. iyi olmana çok sevindim.:1hug:a.s.

Hayırlı geceler çıtırlar bilmiyorum ne kadar zamandır giremedim...
ama sizleri özledim. Kısa bir süre önce hastamı toprağa verdik...........Bizim cenazemiz henüz musalla taşında iken diğer tezemin eşinin öüm haberini aldık .İnanılması çok güç ama bir 24 saat içinde yakın akrabalarımdan 4 kişi vefat etti henüz etkisi geçmedi.Kimin acısını paylaşacağımızı şaşırdık....Bu ara da kısaca anlatayım hastam teyzem di uzun süredir alzehmer hastası idi sıcaklardan sıvı kaybı var diye hastaneye kaldırdım bir gün müşahedede kaldı eve geldi ağırlaştı tekrar kaldırdık hastahanede kantahlilerinde görünen bakteri oranı yüksekti iç organlarını bitirmiş kurtaramadılar.....bu bakteriyi hastaneden kapmış sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum... Dilerim kimsenin başına büyük acılar gelmez inş.

ah canim ya cok üzüldüm basiniz sagolsun allah rahmetler eylesin mekanlari cennet olsun rabbim sabirlar versin bundan sonra rabbim acilar göstermesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım başınız sağolsun. :Saruboceq: allah büyüktür. üzüntüsünü verirkende sabrınıda veriyor. dilerim bu son olur.:1hug:a.s.

başınız sağ olsun canım

emine sanada kolay gelsin canım

cuman mübarek
dualarin kabul
hersey gönlünce olsun insallah
allah ne dileyiniz varsa versin çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr
bende yokum birkaç gün pazartesi gelçeğimmmmm

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:başın sağ olsun
gelince arka arka ya geliyor gecen yılda bizden böyle olduuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tşk ederim keşke bir aradan olsakkk demi ne güzel kk kadınlarını çekişirdikkkkkaydirigubbakcemile5 işte bu sıkıntı hala devam ediyorrrrrrrrrrCADIARZUCADIARZUCADIARZU
----------------------------------------------------------------------------------------
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
AKREP
Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Güzel gözlerin,
gururun, albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim, senin kadar
yaptigi isin arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik. Allah senin soyunu
eksik etmesin. Sen ki, bir bakisiyla buzlari eritebilen, insana senin için
Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kim demisse sana fesat diye,
onlarin hepsi....... ........ Neyse, yine açtıracaklar agzımı. Senin
güzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden, duymazdan gel
o fesatlari.
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar: FASATTTTTTTTT HA BU BANA UYMUYORRRR:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

emine44 kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar herkez iyidir inşallah ben biraz biraz toparlanıyorum sizleri çok özledim uzun zaman ayrı kaldım daha evime geçmedim mutfak dolabımda takılırsa bitecek canlara bişi olmasın mal yerine geliyo çok sağ olun selamlarınızı aldım her zaman öpüyorum hepinizi
ank06 babana acil şifalar diliyorum---------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
OYYYYYYYYY KIYAMAM SANA KENDıNE DıKKAT ET GECMıŞ OLSUNNN BÜ GÜNLERDE GECER CANIMMMM

Canım başınız sağolsun. Nur içinde yatsınlar. Allah sabır versin çok üst üste olmuş gerçekten. Acı zor hele böyle üst üste olunca dahada zor oluyor.((

Hayırlı cumalar canlarım.

İrnam burçlar moral oldu teşekkürler.:))

BALIK
Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisin özü
duygusalligini alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen. Sen
paranoyak degilsin canim, ince fikirlisin. Ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafa
bazilarinda. Ben senin o yanagina düsen göz yasini seviyorum, o
hüzün dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini seviyorum.
Sana
sıkıcı diyenler bogum bogum sikila insallah. Sen ferah tut kendini. Rahat
ol,
bosver, takma o çan çan çeneleri kafana

Ankın hepinize sevgi ve selamları var. Anakaradaymış. Babasıyla ilgili gelişmeleri daha sonra bildirecek. Dualarınızı bekliyor. ve hepinizi öpüyor
.

bende deldımmm benıde alırmısınız aranıza :gitme:
bakın hepınıze ıstanbuldan a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. tum bahcelerı yoldumda getırdım :)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…