Hayırlı geceler çıtırlar bilmiyorum ne kadar zamandır giremedim...
ama sizleri özledim. Kısa bir süre önce hastamı toprağa verdik...........Bizim cenazemiz henüz musalla taşında iken diğer tezemin eşinin öüm haberini aldık .ınanılması çok güç ama bir 24 saat içinde yakın akrabalarımdan 4 kişi vefat etti henüz etkisi geçmedi.Kimin acısını paylaşacağımızı şaşırdık....Bu ara da kısaca anlatayım hastam teyzem di uzun süredir alzehmer hastası idi sıcaklardan sıvı kaybı var diye hastaneye kaldırdım bir gün müşahedede kaldı eve geldi ağırlaştı tekrar kaldırdık hastahanede kantahlilerinde görünen bakteri oranı yüksekti iç organlarını bitirmiş kurtaramadılar.....bu bakteriyi hastaneden kapmışsizlerle paylaşma ihtiyacı duydum... Dilerim kimsenin başına büyük acılar gelmez inş.
cuman mübarek
dualarin kabul
hersey gönlünce olsun insallah
allah ne dileyiniz varsa versin çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr
bende yokum birkaç gün pazartesi gelçeğimmmmm
bende deldımmm benıde alırmısınız aranıza :gitme:
bakın hepınıze ıstanbuldan a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. tum bahcelerı yoldumda getırdım :)..
Bende canımcım bende..:kedi:anca girebildim..a.s.
Kızlar..ne yazıkki arkadaşımla ilgili haberler olumsuz:çok üzgünüm:
Teşhis kondu..kitle büyükmüşte..göğüs alınacak:1no2:
Dün belli oldu aslında..ama fırsat bulamadım bi türlü..
Şimdide bu kafam çatlıyor sanki..:1shok:
Diğer organlara sıçrayıp sıçramadığına bakılacaktı.:sm_confused:
Bu gün karaciğerle akciğere bakıldı..yok Allah tan:Saruboceq:
Pzt. de kemiklere bakılacak..inşallah ondada çıkmaz:Saruboceq::1hug:
Artık göğsün alınmasına razı hale geldik..a.s.
Allah tüm hastaların yardımcısı olsun inşallah.:Saruboceq:
Hayırlı geceler çıtırlar bilmiyorum ne kadar zamandır giremedim...
ama sizleri özledim. Kısa bir süre önce hastamı toprağa verdik...........Bizim cenazemiz henüz musalla taşında iken diğer tezemin eşinin öüm haberini aldık .İnanılması çok güç ama bir 24 saat içinde yakın akrabalarımdan 4 kişi vefat etti henüz etkisi geçmedi.Kimin acısını paylaşacağımızı şaşırdık....Bu ara da kısaca anlatayım hastam teyzem di uzun süredir alzehmer hastası idi sıcaklardan sıvı kaybı var diye hastaneye kaldırdım bir gün müşahedede kaldı eve geldi ağırlaştı tekrar kaldırdık hastahanede kantahlilerinde görünen bakteri oranı yüksekti iç organlarını bitirmiş kurtaramadılar.....bu bakteriyi hastaneden kapmışsizlerle paylaşma ihtiyacı duydum... Dilerim kimsenin başına büyük acılar gelmez inş.
İyi dileklerininz için,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim:1hug:a.s.
İnşallah..sıçramamış olsunda..bir an önce bitse bu sıkıntı..:Saruboceq:
evet yaaa büyük gecmişler olsun .çük şükürkü,ucuz atlattınız.yeni eşyalarını güle güle kullan canım allah tekrarından korusun opuyorumnanaktaniyi akşamlar herkez iyidir inşallah ben biraz biraz toparlanıyorum sizleri çok özledim uzun zaman ayrı kaldım daha evime geçmedim mutfak dolabımda takılırsa bitecek canlara bişi olmasın mal yerine geliyo çok sağ olun selamlarınızı aldım her zaman öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
ank06 babana acil şifalar diliyorum
maruflu m başınız sağolsun tatlım ,gelincede peşpeşe geliyor acılar,üzüntüler,allah sabırlar versin,mekanları cennet olsun.Hayırlı geceler çıtırlar bilmiyorum ne kadar zamandır giremedim...
ama sizleri özledim. Kısa bir süre önce hastamı toprağa verdik...........Bizim cenazemiz henüz musalla taşında iken diğer tezemin eşinin öüm haberini aldık .İnanılması çok güç ama bir 24 saat içinde yakın akrabalarımdan 4 kişi vefat etti henüz etkisi geçmedi.Kimin acısını paylaşacağımızı şaşırdık....Bu ara da kısaca anlatayım hastam teyzem di uzun süredir alzehmer hastası idi sıcaklardan sıvı kaybı var diye hastaneye kaldırdım bir gün müşahedede kaldı eve geldi ağırlaştı tekrar kaldırdık hastahanede kantahlilerinde görünen bakteri oranı yüksekti iç organlarını bitirmiş kurtaramadılar.....bu bakteriyi hastaneden kapmışsizlerle paylaşma ihtiyacı duydum... Dilerim kimsenin başına büyük acılar gelmez inş.
bende deldımmm benıde alırmısınız aranıza :gitme:
bakın hepınıze ıstanbuldan a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. tum bahcelerı yoldumda getırdım :)..
Dağçiceğim arkadaşına acil şifalar dilerim inşallah başka bişiler çıkmaz test sonuçları iyi gelir:Saruboceq:
Kar hoş geldin aramıza canısı ne iyi ettinde geldinnnnn a.s.
EMİNE44 evinde güle güle iyi günlerde oturursun inşallah :Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum çıtırlarım gününüz aydın ve güzel geçer inşallah :1hug:
Hayırlı haftasonları inş...Temennileriniz için canı gönülden teşekkürler Rabbim kimseyi dara düşürmesin çok zor...takip edemedim ama hasta olanlara acil şifalar diliyorum emine44 yeni evinizde sevdiklerinle güle,güle oturun:Saruboceq:...
Yavaş,yavaş hayata kaldığımız yerden acıları içimize ,sevinçleri yüzümüze sererek yaşıyacağız çünkü bizler ,anneyiz, eşiz tam birsabır taşıyız...
öpüyorum hepinizi:1hug:a.s.
[/QUOT
sağolun kızlar teşekürler canlarım bende sizleri öptümopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?