40 ve +40 yaş

hepınıze en sekerlısınden bu hafta sonu dılerım canlarım guzel ablıslerımmm

başınız sağolsun. geldimi üstüste geliyor Allah bir daha böyle acılar göstermesin inşallah

cuman mübarek
dualarin kabul
hersey gönlünce olsun insallah
allah ne dileyiniz varsa versin çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr
bende yokum birkaç gün pazartesi gelçeğimmmmm

pazartesiye kadar hoşçakal esmerim....

bende deldımmm benıde alırmısınız aranıza :gitme:
bakın hepınıze ıstanbuldan a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. tum bahcelerı yoldumda getırdım :)..

kar hoş geldin canım

çiçeğim dün pek giremedim siteye. Allah sabırlar versin yakınlarına. arkadaşına şifalar diliyorum.

hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum..gamsız, tasasız....
hastalara şifa, yolcular su gibi gidip gelsinler.ANK TAN HABER YOK
herşey gönlünüzce olsun ınşallah Şeniz

Canım yaaaaaa başın saolsun çok kötü olmuş ALLAH sabır versin hepinize :Saruboceq:

Dağçiceğim arkadaşına acil şifalar dilerim inşallah başka bişiler çıkmaz test sonuçları iyi gelir:Saruboceq:
Kar hoş geldin aramıza canısı ne iyi ettinde geldinnnnn a.s.
EMİNE44 evinde güle güle iyi günlerde oturursun inşallah :Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum çıtırlarım gününüz aydın ve güzel geçer inşallah :1hug:

Hayırlı haftasonları inş...Temennileriniz için canı gönülden teşekkürler Rabbim kimseyi dara düşürmesin çok zor...takip edemedim ama hasta olanlara acil şifalar diliyorum emine44 yeni evinizde sevdiklerinle güle,güle oturun:Saruboceq:...
Yavaş,yavaş hayata kaldığımız yerden acıları içimize ,sevinçleri yüzümüze sererek yaşıyacağız çünkü bizler ,anneyiz, eşiz tam birsabır taşıyız...
öpüyorum hepinizi:1hug:a.s.

canım arkadaşına geçmiş olsun. uzun bir tedavi. bunları çok yaşadık bizde. inşallah şifa bulur. bende arkadaşım bu aralar nerde diyordum. öpüyorum seni.:1hug:a.s.

ıyi dileklerininz için,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim:1hug:a.s.
ınşallah..sıçramamış olsunda..bir an önce bitse bu sıkıntı..:Saruboceq:

İyi dileklerininz için,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim:1hug:a.s.
İnşallah..sıçramamış olsunda..bir an önce bitse bu sıkıntı..:Saruboceq:

selamlar canim nasilsin bu mübarek günlerde dualarimizi rabbim kabul eder insallah sicramamistir cok zor anliyorum rabbim yardimcisi olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet yaaa büyük gecmişler olsun .çük şükürkü,ucuz atlattınız.yeni eşyalarını güle güle kullan canım allah tekrarından korusun opuyorumnanaktan
maruflu m başınız sağolsun tatlım ,gelincede peşpeşe geliyor acılar,üzüntüler,allah sabırlar versin,mekanları cennet olsun.
hastanelerde artık hijyen kalmadı nolcak böyle artık:1no2:dava acsan ama kesinlikle hatalarını kabullenmezler :mymeka::çok üzgünüm:

bende deldımmm benıde alırmısınız aranıza :gitme:
bakın hepınıze ıstanbuldan a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. tum bahcelerı yoldumda getırdım :)..

ayıbsın kaaarrr
gel tatlım gel .hoş geldin sefalar getirdin.opuyorumnanaktan

çiçeğim çok üzüldüm canım yaa,inşallah göğüsle beraber hastalıkta terkeder vucudunu.inşallah kurtulur,allah şifalar versin :Saruboceq:

kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun .............

dualarda bulunabilmek dileğiyle...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…