selamlar hanimlar
esmer güzeli paylasimin icin sagol canim cok güzeldi vallaopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok iyiyim aklım hep sizlerdeydi.şimdi dr dan geliyorum herşey çok yolunda istediğin gibi bas dedi biraz ödem varmış şişmsi acıması ondan dedi oda normal miş 6 ay sürer diyor sizler nasılsınız canlarım bir kaç gün burdayım görüşürüz çok çok öpüyorum tek tek
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok iyiyim aklım hep sizlerdeydi.şimdi dr dan geliyorum herşey çok yolunda istediğin gibi bas dedi biraz ödem varmış şişmsi acıması ondan dedi oda normal miş 6 ay sürer diyor sizler nasılsınız canlarım bir kaç gün burdayım görüşürüz çok çok öpüyorum tek tek
hoşgeldin canım,ohh ohhh çok sevindim aman ne güzel habeerrr.sonunda tam basabiliceksin.hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan
esmerim,olsun kızz her renk var işte sıkıldıkca siyaha bakarr aaaa ne güzel yanmıtım deyip tatili hatırlarsın,sonra beyaza bakarbayazda yakışıyor dersin işteee kaydirigubbakcemile3
çiçeğim,bitoşum,kar,yeşilim,lereenim ve diğer tüm arkadaşlar
hepinize iyi akşamlaaarr .opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,
hoşbuldum bitanem gerçekten çok sevindim çok sağolasın ilki kötü olunca 2.sindede flim çekilinceye kadar dua ettim bir daha kötü çıkmasın diye şükürhoşgeldin canım,ohh ohhh çok sevindim aman ne güzel habeerrr.sonunda tam basabiliceksin.hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan
esmerim,olsun kızz her renk var işte sıkıldıkca siyaha bakarr aaaa ne güzel yanmıtım deyip tatili hatırlarsın,sonra beyaza bakarbayazda yakışıyor dersin işteee kaydirigubbakcemile3
canım çok sağolasın bende sizleri öpüyorum kocaman canım arkadaşlarımgecmis olsun canim iyi olmana sevindik öptüm cokopuyorumnanaktan
canım benim Allah kabul etsin bende çok öpüyorum tebrik ederim editör olmuşsun bitanem hayırlı olsun sen nasılsın
gecmis olsun canim iyi olmana sevindik öptüm cokopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktançok güzel bi haber gözün aydınnnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok iyiyim aklım hep sizlerdeydi.şimdi dr dan geliyorum herşey çok yolunda istediğin gibi bas dedi biraz ödem varmış şişmsi acıması ondan dedi oda normal miş 6 ay sürer diyor sizler nasılsınız canlarım bir kaç gün burdayım görüşürüz çok çok öpüyorum tek tek
allah kabul etsin :Saruboceq:Canımcıımm..:1hug:şimdi çıkıyordum..:1shok:seni gördüm..Bi öpeyim öyle gideyim.opuyorumnanaktan.Namaz dan sonra malum gene buralardayım.a.s..
çok yakışmış arkadaşımıza editorrrrvereliniortakvereliniortakcanım benim Allah kabul etsin bende çok öpüyorum tebrik ederim editör olmuşsun bitanem hayırlı olsun sen nasılsın
:lepi:renkli renkli bi karuyum ben artkımmmmmzemuszemushoşgeldin canım,ohh ohhh çok sevindim aman ne güzel habeerrr.sonunda tam basabiliceksin.hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
allah kabul etsin :Saruboceq:
benide öpopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende seni öptümmmopuyorumnanaktan
Canıımmm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kalp kalbe karşı bak..pişti olmuşuz..:1hug:aynı anda fıkralar yazmışız..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?