40 ve +40 yaş

Açamadık

Seksenlik ihtiyar tutmus yirmi bes yaslarinda bir taze ile evlenmis. Vakit gecirmeden bir cocuk yapmaya niyetlenmisler. Tabii ki once bir doktora danismakta yarar var... Tavsiye uzerine bu alanda uzman bir doktorun yolunu tutmuslar.
Doktor kisa bir muayeneden sonra bir sperm testini uygun gormus. Dedenin eline bir kavanoz tutusturmus:
- Su kapali bolmeye gecin, demis, orada bu kavanozun icine bir miktar sperm birakip kavanozu bana getirin... ihtiyar adam denileni yapmis. Biraz sonra bolmeden sikintili sesler, ahlamalar, uflamalar duyulmus... Doktor ile genc gelin icerde ne olup bittigini merak ederken dede basini disari uzatmis:
- Doktor bey acaba karim da buraya gelebilir mi?
- Elbette, demis doktor...
Genc kadin da bolmenin arkasina gecmis. Bu defa sesler ikilesmis... Yine ahlamalar.. Uflamalar... Yeni evli cift neden sonra yorgun bir bicimde bolmenin arkasindan cikmis. Yasli adam kavanozu umutsuz bir sekilde hekime uzatmis. Hekim kavanoza bakmis:
- Ama bu kavanoz bos...
- Evet, demis yasli adam, olmadi...
- Neden olmadi?
- Olmadi iste... Sag elimle denedim olmadi... Sol elimle denedim olmadi.. iki elimle denedim olmadi... Karim iceri gelip her iki eliyle denedi yine olmadi. Bir ara disleriyle denedi o da fayda vermedi. Sonucta kavanozu acamadik iste doktor bey...alıntı
ayyyyyyyyyy kavonuzu acamaşlarrrrrr

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok iyiyim aklım hep sizlerdeydi.şimdi dr dan geliyorum herşey çok yolunda istediğin gibi bas dedi biraz ödem varmış şişmsi acıması ondan dedi oda normal miş 6 ay sürer diyor sizler nasılsınız canlarım bir kaç gün burdayım görüşürüz çok çok öpüyorum tek tek

Canımcıımm..:1hug:şimdi çıkıyordum..:1shok:seni gördüm..Bi öpeyim öyle gideyim.opuyorumnanaktan.Namaz dan sonra malum gene buralardayım.a.s..

canım benim Allah kabul etsin bende çok öpüyorum tebrik ederim editör olmuşsun bitanem hayırlı olsun sen nasılsın

hoşgeldin canım,ohh ohhh çok sevindim aman ne güzel habeerrr.sonunda tam basabiliceksin.hadi gözün aydın canım opuyorumnanaktan

esmerim,olsun kızz her renk var işte sıkıldıkca siyaha bakarr aaaa ne güzel yanmıtım deyip tatili hatırlarsın,sonra beyaza bakarbayazda yakışıyor dersin işteee kaydirigubbakcemile3

çiçeğim,bitoşum,kar,yeşilim,lereenim ve diğer tüm arkadaşlar
hepinize iyi akşamlaaarr .opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,

gecmis olsun canim iyi olmana sevindik öptüm cokopuyorumnanaktan

iyi aksamlar canimcimmopuyorumnanaktan

Şeniz hoşbuldum bitanem gerçekten çok sevindim çok sağolasın ilki kötü olunca 2.sindede flim çekilinceye kadar dua ettim bir daha kötü çıkmasın diye şükür
gecmis olsun canim iyi olmana sevindik öptüm cokopuyorumnanaktan
canım çok sağolasın bende sizleri öpüyorum kocaman canım arkadaşlarım
Şenizhihoyyyt

opuyorumnanaktançok güzel bi haber gözün aydınnnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Canımcıımm..:1hug:şimdi çıkıyordum..:1shok:seni gördüm..Bi öpeyim öyle gideyim.opuyorumnanaktan.Namaz dan sonra malum gene buralardayım.a.s..
allah kabul etsin :Saruboceq:
benide öpopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende seni öptümmmopuyorumnanaktan

canım benim Allah kabul etsin bende çok öpüyorum tebrik ederim editör olmuşsun bitanem hayırlı olsun sen nasılsın
çok yakışmış arkadaşımıza editorrrrvereliniortakvereliniortak
:lepi:renkli renkli bi karuyum ben artkımmmmmzemuszemus

[a.s.:1hug:vereliniortakŞenizopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bizden sana iyi geceler öptüm irnammmmmopuyorumnanaktan

iyi geceler fıkralarıııııı
-----------------------Yat" saatinden sonra çavuş ışıkları sönmüş barakaların arasında
dolaşırken koğuşlardan birisinin içerisinden bazı sesler duymuş.. Kapıyı
çarpıp içeriye girmiş:
-"Beni dinleyin!" demiş sertçe,
"Birkaç dakika önce sizlere iyi geceler dediğimi duydunuz.. Öğrenin
artık.. Ne zaman 'ıyi geceler' desem bunun gerçek anlamı 'Kapa çeneni
ve zıbar artık o...pu çocuğu demektir!"
Birkaç saniye sonra koğuşun arkalarından ince bir ses duyulmuş,

-"Sana da iyi geceler çavuş..!"alıntı
---------------------------------ıçime Çekmiyorum

Albay askerlerin içki içmelerine engel olmak için kantinin duvarına bir yazı asmıştır.Yazıda :

-ıçki öldürür, diye yazıyordur.

Ertesi gün oradan geçen albay ne görsün?Biri yazının altına şunları ilave etmemiş mi :

-Askerler ölmez! alıntı-

-

Bir İngiliz,bir Amerikalı birde bizim Türk...3 Vampir (Oda Temel imuş)uçakla yolculuk ediyorlarmış.delikafadulden.Demekki onlarda yorulabiliyorlar..İngiliz vampirin karnı acıkmış..ben biraz aşağı uçup geleyim demiş..Gidip dönmüş..ağzı burnu kan içinde..:1shok:şu aşağıdaki çiftliği görüyor musunuz demiş..Diğerleri..eveettt..ordaki adamı görüyor musunuz ..eveeettt...işte o adamın kanını içip geldim..delikafaduldenSıra Amerikalı vampire gelmiş..Aşağıya uçmuş..Döndüğünde.ağzı burnu kan içinde...demiş..şu aşağıdaki ormanı görüyor musunuz..diğerleri:eveeettt..ordaki çifti görüyor musunuz ..eveteettt..işte onların kanını içip geldim..kafamçokkarıştıSıra gelmiş bizim Temel e..hemen uçmuş aşağıya..biraz sonra dönmüş gelmiş..ağzı burnu kan içinde..:1shok:diğerleri bekliyor..Demiş..şu aşağıdaki ormanı görüyor musunuz??Demişler:eveettt...ordaki çiftliği görüyor musunuz...eveeettt..orda bir direk var görüyor musunuz??? eeveeettt...işte ben o direği göremedimm:sm_cool: :roflol::roflol::roflol:

opuyorumnanaktan
allah kabul etsin :Saruboceq:
benide öpopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende seni öptümmmopuyorumnanaktan

Canıımmm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kalp kalbe karşı bak..pişti olmuşuz..:1hug:aynı anda fıkralar yazmışız..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :lepi:ayyyyyyyyyyyyyy çok güldüm ya sağol çiçeğimmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…