40 ve +40 yaş

işte bu güzel bir haber. bizde meraklanmaya başlamıştık. opuyorumnanaktana.s.:1hug:

hepinize güzel haftalar diliyorum ablişlerim :)

sanada güzel bir hafta diliyorum canım.opuyorumnanaktan

oh esmerim güzel bir kaçamak yapmışsın. darısı bize. kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

Fıstıkllar, Altın Kızlar Tünaydın
Hayırlı bir hafta diliyorum

Ank tan haber gelişine sevindim Lereenim çok selâmlar canım

Güzel bir hafta diliyorum..a.s.
Orucum bu gün..dünde oruçtum tabi
Biraz zor oluyor..günler çok uzun..:bbo:a.s
ıyiki KK var diyorum..çok faydası var gerçekten..:1hug::enbuyukkk:
Bazan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..:kedi:

NE GÜZEL ALLAH KABUL ETSİN BEN TUTAMIYORUM BOYLE GÜNLERDEN ALLAHIM BİZİM DE GUNAHIMIZI BAĞIŞLARMİKİİİİ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sanada güzel bir hafta diliyorum canım.opuyorumnanaktan

oh esmerim güzel bir kaçamak yapmışsın. darısı bize. kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
EVET İŞ İŞyerimseniben SIKINTI GÜZEL OLDU TELEFON ÇEKMİYORDU KİMSE BİZİM YERİMİZİ BİLMEDİ NE GÜZELDİİİİİİNŞ ABLAM SİZ DAHA İYİSİNİ YAPIN EMEKLİSİNİZ HER HALDE DEEEa.s.

canım allah kabul etsin. iyiki kk var dimi ya.opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

emekliyim ama gezmeye gidemiyorum.senağlama oysaki seyahat etmeyi çok severim. ama seneye kısmetse bende gezeceğim.:lepi::roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlar,misafirim vardı bugün giremedim pek

lereenim sağol canım ank. babasının iyi olduğuna çok sağol haber verdiğin için.

esmerim ,yarasın bacıımm.eşinle ve doğayla başbaşa tatil .hiç fena değil.

dağçiçeği,canım allah kabul etsin .maşallah uzun günlerde allah sabır versin .
ben sanırım bu ramazan zorlanacam,şimdi bile az ac kalayım başım fıldırrr fldııırr dönüyoo ,ayy inş. başım gözüm tutmaz..
hepinize iyi akşamlar fıstıklar.opuyorumnanaktan

iyi aksamlar kizlar opuyorumnanaktan

ank babanin iyi olmasina cok sevindim canim gözünüz aydin öptümopuyorumnanaktan

emekliyim ama gezmeye gidemiyorum.senağlama oysaki seyahat etmeyi çok severim. ama seneye kısmetse bende gezeceğim.:lepi::roflol::roflol::roflol:
her şey nasip inş emekli olmanın tatıdını çıkarsınnnzemuszemus
CADIARZUablam bende bu sene kızIma gitmeyi çok istiyordum gidemedik bir iki günle kandırlıyorum ablammmmkaydirigubbakcemile5

mrb iyi akşamlar nasılsınız çıtırlar
nasılsın canısı ne yapıyorsun kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan
:1rolleyes::1rolleyes:yardımı yaramadımı her yerim yanmışşşş güneş beni çok çok yakmışşş arap kızlar olmuşummmm yarısı beyez yarısı siyahhhh:roflol::roflol:
iyi akşamlar ank babasının iyi olmasına bende cok sevımdim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende seni öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi aksamlar kizlar opuyorumnanaktan

ank babanin iyi olmasina cok sevindim canim gözünüz aydin öptümopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende seni öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

------------------------------turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
:enbuyukkk::enbuyukkk:GÜNAYDINNNNa.s.a.s.a.s.

Askerden Mektup

Anadolu terbiyesi almis genç bir köy delikanlisi yasi kemale erince sevdigi kiz ile dügün dernek evlendirilir. Ancak gerdek gecesinin bir kaç hafta sonrasi delikanliyi askere alirlar.

Henüz dogru düzgün dizdize oturamadigi karisindan, o yasina kadar sürekli onu yönlendiren anne ve babasindan ayrilmak üzmüştür delikanliyi. Ama daha da önemlisi karisinin hamile kalip kalmadigini çok merak etmektedir. Düsünür tasinir bunu mektupla karisina sormaya karar verir.

Mektuba şöyle yazar:

Yürü mektubum yürü
Yardan haber al da gel
Bir iken iki olduk
Üç olduk mu sor da gel

Mektubu gönderir ve merakla yanit beklemeye başlar. Bir süre sonra karisindan mektup gelir. Yine naif bir dille yazilmistir:

Mektubun iyi mektup
Böyle mektup yine yaz
Tarlan ürün vermedi
ızinli gel yine kaz alıntı
------------------------------------------------ biraz gülelimmmm çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…