Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın denizliden bi ceee diyim dedim hepinizi özledim şimdiden keyifler iyi olsun inş :)
boncuğum ne zaman gittin. ay şimdiden özleyeceğim seni.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ablam özletmeye fırsat bırakmıyorum ki her fırsatta pc ye atlıyorum bizim yeğenler kuzenler çok burda kaldırabilirsem onları atlıyorum şimdi hepsi uyuyor tabi :)) daha yeni geldim bu 2. günüm :)
bende gece girebiliyorum. pc nin sıcaklığı şimdiden ısıttı ortalığı.naniknanik havalar hafta sonu dahada artacak. o zaman iyice serin yerlere kaçarım.:1hug:
Allah'ım geceyi gündüzü nasıl kapladıysan, bu kulunun günahlarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört... Benim bilmediğim.. Seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider... Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine deva ol... Her sarsıldığında ellerini sen tut... Her incindiğinde yüreğine merhemini Sen sür... Cennetinin en güzel yerine al ve çıkarma... Allah'ım o sevilen bir yürek, Sende sev ALLAH'IM...
AMİN...
Geçmiş Cuma nız mübarek olsun inşallah..:Saruboceq: a.s.a.s.![]()