40 ve +40 yaş

a.s. günaydın a.s.

kaydirigubbakcemile5 herkese güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile5​

Hepinize güzel tatiller

hamaklar.jpg

iyi geceler çıtırlaropuyorumnanaktan

ıyi geceler...a.s.
Mutlu Pazarlar..kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
Her şey gönlünüzce olsun inşallah a.s.opuyorumnanaktan

günaydın çıtırlar iyi pazarlarzemuszemus

Gelin Kaynana
gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar

kaynana ;

- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.

gelinde ;

- tabi anne konuşalım demiş.

kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim. kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

gelinde ;

- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve asik oldugunu,
evlenmek istedigini ve tanistirmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye ev e 3 kiz getirecegini
ve annesinin evlenecegi kizi tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kizla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler.

Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar
"Tahmin ettin mi"diye.

Anne duraksamadan cevap verir:
" Ortadaki kizilsaçlı."

Oglan hayretle annesine sorar:
"Inanilmaz, nasil bildin?"

Anne cevap verir:
"Bir tek ondan hoşlanmadım.."

Son düzenleme:
Gelin Kaynana
gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar

kaynana ;

- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.

gelinde ;

- tabi anne konuşalım demiş.

kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim. kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

gelinde ;

- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve asik oldugunu,
evlenmek istedigini ve tanistirmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye ev e 3 kiz getirecegini
ve annesinin evlenecegi kizi tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kizla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler.

Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar
"Tahmin ettin mi"diye.

Anne duraksamadan cevap verir:
" Ortadaki kizilsaçlı."

Oglan hayretle annesine sorar:
"Inanilmaz, nasil bildin?"

Anne cevap verir:
"Bir tek ondan hoşlanmadım.."

delikafaduldenAh..bu kaynanalık zor iş..Bir gün bende olacağım..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya kimi dinlesen o haklı ben yinede şimdi ki zamanda ki gelinleri sanslı görüyorum biz gelinliğin ucuz zamanında gelindik kaynanaın ucuz zamanında kaynana olacaz birlikte oturdum 7 yılda felçli baktım şu an kızıma bakıyorumda biraz zor
nasılsın çiceğim

Evde kadın kocasını haşlıyor: - Hiç olmazsa şu yan komşularımızı örnek al. Kaç yıllık evliler ama birbirlerine hala balayında gibi davraniyorlar. Adam karısını arabada, kapının önünde, her yerde öpüyor. Yazıklar olsun! Sen neden aynı şeyi yapamıyorsun? - Yaparım yapmasına ama, ben kadını iyi tanımıyorum ki...

Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrı'nın huzuruna çıkarlar... Tanrı der ki: "Erkekler 2 sıra olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete aldım; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Tanrı diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek kulum şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! Oğlum, sen anlat bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"

Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrı'nın huzuruna çıkarlar... Tanrı der ki: "Erkekler 2 sıra olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete aldım; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Tanrı diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek kulum şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! Oğlum, sen anlat bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"

:roflol: :roflol::roflol::sm_cool: :roflol::roflol::roflol:

Evde kadın kocasını haşlıyor: - Hiç olmazsa şu yan komşularımızı örnek al. Kaç yıllık evliler ama birbirlerine hala balayında gibi davraniyorlar. Adam karısını arabada, kapının önünde, her yerde öpüyor. Yazıklar olsun! Sen neden aynı şeyi yapamıyorsun? - Yaparım yapmasına ama, ben kadını iyi tanımıyorum ki...

süperr fıkralar:)))))))))

süper canim:roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar.

ev hanımı süpersin canım,harika fıkralar.

ben kaynana oldum ama henüz damat kaynanasıyım,henüz bişey hissedemedim.kaydirigubbakcemile3

evhanımım sorma canım ya bizler en zor zamnlarda gelin olmuşuz,bizden öncekilerde daha bi zorlu gecmiş dönmeleri.git gide kolaylaşıyo sanırım.

dilerim zamanlada kaynana gelin çatışmasıda kalkar ortadan.ama damatla pek kaynana olmuyo yaa yada uzak olduğumuzdan bilemedim yani.:1no2:

çiçeğim korkma bitanem,allah gönlüne göre veriri inşallah. opuyorumnanaktan

Back
X