40 ve +40 yaş

emeğine sağlık bacım aynen katılıyorum bizler bunları yaparak 31seneleri devirdik çok şükür inşallah gençlerde okuyup öğrenirler...hep mutlu olurlar
opuyorumnanaktan niçe senler daha arkadaşımmopuyorumnanaktan

selamlar kizlar

esmer güzeli emegine saglik canim benim evet gercekten okunmasi gereken cok güzel bilgiler öptüm opuyorumnanaktan
vereliniortaktşk ederim kaydirigubbakcemile5

1785kalp.gif
günaydınnnnnnnnnnn hepimize güzel bir gün olsun inşallah
1785kalp.gif

günaydın çıtırlarımopuyorumnanaktan

selam hanımlar hepinizede hayırlı günler diliyorum.
benim kızım geldi dün sabah .çok sevinçliyim yine bir haftalaığına geldi ama olsun .oohhh züpriz yapmış fıstığım benim.
hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan

benim kızım geldi dün sabah .çok sevinçliyim yine bir haftalaığına geldi ama olsun .oohhh züpriz yapmış fıstığım benim.

kaydirigubbakcemile5oh ne güzel süpriz yerimseniben
bende seni ve kızını öpyörümopuyorumnanaktan
nasılsınız çıtırlarrrrrrrrrrrr
bende iyim çok çok sıçak iki gün burası ra esmen kavrulduk yaaa amafoldumben
-------------------a.s.:nazar::nazar::nazar:egem niçe 21. yıllaraaaaaaaaaa:nazar:a.s.:nazar:a.s.

gözün aydin canimcim ne mutlu sana kizinada cok selamlar öptüm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5oh ne güzel süpriz yerimseniben
bende seni ve kızını öpyörümopuyorumnanaktan
nasılsınız çıtırlarrrrrrrrrrrr
bende iyim çok çok sıçak iki gün burası ra esmen kavrulduk yaaa amafoldumben
-------------------a.s.:nazar::nazar::nazar:egem niçe 21. yıllaraaaaaaaaaa:nazar:a.s.:nazar:a.s.

gözün aydin canimcim ne mutlu sana kizinada cok selamlar öptüm opuyorumnanaktan

esmerim bitoşum sağolun.başüstüne söylerim tabii..

şimdi arkadaşlarına gitti birazdan gelir.o varken pek giremiyorum
kıskanıyoooorrrrrrr.kk yiii.kaydirigubbakcemile3

irinacım gözün aydın ne güzel süpriz kızın gelmiş seni ve kızını öpüyorum tatlımopuyorumnanaktan

esmerim bitoşum sağolun.başüstüne söylerim tabii..

şimdi arkadaşlarına gitti birazdan gelir.o varken pek giremiyorum
kıskanıyoooorrrrrrr.kk yiii.kaydirigubbakcemile3

Ne iyi yapmışş..opuyorumnanaktanbol bol hasret giderirsiniz.Gözün aydın canımcım..a.s.

Hepinize selamlar altın kızlar
koptum o fıkralara koptum, hele kayınvalideye " bir tek ondan hoşlanmadım" hahahahah

seni mutlu kıldığı için, kızını kocaman öpüyorum. seni de öptüm tatlııııım

Mutlu bir hafta diliyorum..a.s.
Bu sıralar pek katılamaz oldum
Sıkıntılar üst üste hep..:sm_confused:
Bu gün kan vermeye gittim almadılar benden:mymeka:
Biraz tansiyon düşmesi oluyor deyince..:a015:
Keşke demeseydim..defalarca verdim çünkü ben..fisfisfis
Daha sonra tekrar giderim..nasıl olsa beni unuturlar..:1rolleyes:
Bir daha söylermiyim hiç..:1no2:

ne mutlu sana kan verebilirsen ama herkesten almıyorlar üzülme çiçeciğim. yine de söyle ...birilerine iyilik yaparken sana bir şey olursa hepimiz üzülürüz

Canlarım merhaba. Hepinizi öpüyorum.

Fıkralar ve nasihatler harika. Emeğinize sağlık.

Çiçeğim ne güzel bir davranış. Her zaman veriyorsun madem bir dahaki sefere inşallah.

yeşilim,çiçeğim çok sağolun.opuyorumnanaktan
uyumasıda bir gecse daha çok hasret giderceğiz yaa.hamileliğinden oluyor sanırım.birde bakmışım oturduğu yerde sızıyor yaa kaydirigubbakcemile3.hemen devrili veriyor.

gidip gelip öpüyom zaten

çiçeğim ,yeşilimin dediği gibi canım ,böyle şeylerde dikkatli olmak gerekiyor.önce kan depola sonra cana can eklemeye bak tatlım benim.

yeşilim,çiçeğim çok sağolun.opuyorumnanaktan
uyumasıda bir gecse daha çok hasret giderceğiz yaa.hamileliğinden oluyor sanırım.birde bakmışım oturduğu yerde sızıyor yaa kaydirigubbakcemile3.hemen devrili veriyor.

gidip gelip öpüyom zaten

çiçeğim ,yeşilimin dediği gibi canım ,böyle şeylerde dikkatli olmak gerekiyor.önce kan depola sonra cana can eklemeye bak tatlım benim.

Canıımm..normaall..benim bi arkadaşımda çok uyurdu..vereliniortakO uyurdu işleri ben yapardımm.kaydirigubbakcemile3Ben cin gibiydim maaşallah.kaydirigubbakcemile3.ama ben de biraz sulu göz olmuştum..:gitme:

hamilelik uykusu gibisi yoktur nasıl tatlı tatlı gelir. hele anne evinde, ekmek elden su gölden ...Allah rahatlığını daim etsin irnam

hanımlar hepinize iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3
slm irna canım gözün aydın kızın gelmiş zemuszemus ohh keyfine diycek yokkksositosositokaydirigubbakcemile3

Back
X