İrnam gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıklı ve uzun ömürlü olur:Saruboceq:hihoyyyt :CüvCüv: kız torunum olacakmııışşşşş..hihoyyyt hihoyyyt
ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı
arkadaşlar benan arkadaşımız bana bu linki göndermiş.sizlerle paylaşmam için.
ayrıca çooookkk selam ve sevgilerini yolluyor.sizleri çok seviyormuş.
bende güldüm.hattaa hoşuma gitmedi .. öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Canım , bu kadar üzülecek ve büyütülecek bir konu ortada yok zaten .Sen son derece art niyet olmadan bir paylaşım yapmak istemişsin .Seni en azından ne demek istediğini anlayacak kadar iyi tanıyorum .Eminim diğer arkadaşlarda aynı düşünüyordur.Okumadan göndersen ne olacak ki , ortada zaten vahim bir durum yok .Hoşgörümüzü özellikle sevdiğimiz insanlara karşı kaybetmemeliyiz .Seni hepimiz seviyoruz .Üzülme lütfen canımŞenizyinede çok üzüldüm,kaç senedir burdayım beni tanımış olmanız gerekiyor olsaydınız keşke.
ama o kadar da koşa koşa eksi rep vermenize bakmadım bile.arkadaş deyince farkettim.
yanlış yazdığımın etkisinde öyle çok kalmışımki.
neyse .canları sağolsun keşke profilden uyarsaydınız.ben daha hiç bir arkadaşıma kötü dahi olsa eksi vermemiştim.
buda bana yazdığımı tekrar tekrar okumadan gönderdiğim için güzel bir ders oldu
yiende teşekkürler arkadaşlar.opuyorumnanaktan
üzülme tatlım tek değilsin :roflol: :roflol:irnacım ben bu konuyla ilgili üzüntümü yeni açılan topikdede dile getirdim bende şimdiye kadar hiç eksi rep vermedim ama yazını okuyunca gerçekten çok üzüldüm nasıl hoşuna gitmiş olabilirki diye düşündüm....ayrıca rep hususunda gerçekten telafi edicem...inanki düşünmeden koştur koştur vermedim repimi tekrar tekrar okudum öyle verdim ben seninle fazla sohbette bulunmadım belki ama seni gerçekten severim..ayrıca şu mbarek kandil gecesi seni üzdüğümede üzüldüm ama laf olsun diye vermedim ..umarım birdaha yanlış anlaşılmalara sebep olcak konularda karşılaşmayız..sevgiler.
Canım , bu kadar üzülecek ve büyütülecek bir konu ortada yok zaten .Sen son derece art niyet olmadan bir paylaşım yapmak istemişsin .Seni en azından ne demek istediğini anlayacak kadar iyi tanıyorum .Eminim diğer arkadaşlarda aynı düşünüyordur.Okumadan göndersen ne olacak ki , ortada zaten vahim bir durum yok .Hoşgörümüzü özellikle sevdiğimiz insanlara karşı kaybetmemeliyiz .Seni hepimiz seviyoruz .Üzülme lütfen canımŞeniz
hep övülmek mi gerekir, ben de çok matrak buldum...bir çok gerçekte var bir okusanız görürsünüz
hiç kimse fikirlerini yazamayacak mı illa - rep + rep diye mi düşüneceğiz herşeyi.
irna veya başka arkadaşımız yanlış, doğru yazmış olabilir, neden hemen replere koştunuz anlamadım, sadece üzüldüm gerçekten. neyse...iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?