40 ve +40 yaş

çıtırlar
kızım geldi"dün on günlüğüne iki günü gitti
yavrum bügün ev temizliyorrr
yanında bile değilim çok üzülyorum
işde olduğum için :(
HAYAT YAŞAMAYA DEĞERRR
üzülmeyin hiç bişey için kırılmayında :(
hayat kısa burası çok güzel güzel şeyleride paylaşıyoruz:)

bende bazen kelime ozurlüğüm çünkü tam kelimelri yazımıyorum bu yüzden çok üzülyorum ama ben ançak bu kadar kendimi ifade ediyorum
hepinizi çok çok seviyorum :))):))))))):))))

Gözün aydın canım senin adına çok sevindim inan evlatlarımızın sağlıklarını sıhatlerini versinde yüce rabbim isterse uzakda olsunlar :Saruboceq:

04072008nb3.gif

ıyi günler, hayırlı Cumalar

rose, arkadaşların kendilerini birden gençlik yıllarındaki gibi sanmışlar....gecenin bir vakti ..
üzülme canım, hala bir şeylerin hatırı varsa geleceklerdir ve sen telafi edecek kadar bilgilisin, olgunsun...

Hayat aksiyonu sever, yaşam cesurları sever, ama önce kendisini seveni sever..

Alıntı

Arkadaşlar hepinize mutlu hafta sonları :)) Yeşilim doğru canım haklısın gençlik günlerinde doğru olan şeyler şimdi olmuyor :( Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim .Hepinizi çok ama çok seviyorum iyi ki varsınız .

Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum .Az önce, kendimi kötü hissettim .Sebebine gelince eşim teğmenken görüştüğümüz bir arkadaşımız vardı .Eşide kendisi de çok iyidir .Yıllardır görmedim .Eşim devre gecelerinde arkadaşını görüyordu .Yani ben görüşmeyeli nerdeyse 26 sene oldu .Şimdi kendisi kıdemli albay emekli oldular.İstanbul a annesini ziyarete gelmiş saat gece 22.30 da eşime cepten telefon etti ve gelmek istediklerini söylediler.Ani telefon beni çok şaşırttı .Ayrıca perişan haldeydim Oturma odasını boşaltmış düzenliyorduk .Kızım saçlarına yağ sürmüştü .Ben bisklet sürmekten eşimle yeni gelmiştim .Yani durum hiç uygun değildi .Kabul edemedik ve yarın gelmelerini söyledik ama sanırım küstüler .Çok kötüyüm ya .Hayatta kırmak istemediğim insanların başında gelirler.Kötümü yaptım bilmiyorum.siz olsanız kabul edermiydiniz.Çünkü arada 26 yıl var ve ben onları çok iyi bir şekilde ağırlamak isterim .Durum bu arkadaşlar fikrinize ihtiytacım var.Biz mi hatalıyız.Aniden gece gece gelmek isteyen arkadaşlarımız mı ?
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:sizden bi hata görmedim ama karşındaki arkadş hatalıda sayılmaz belkide yarın başka bi iş var dır:bbo:
ama gercekten iyi bi arkadaşsa yarın gelçektirrr:teselli::teselli::teselli:

--------------------------=rosenoireçiğim arkadaşımız gercekten iyi bi konuya el basmışalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:delphin:benim misafirlerim hiç aramazlar oylesine gelirler banaaaaa:kızgın:

Gözün aydın canım senin adına çok sevindim inan evlatlarımızın sağlıklarını sıhatlerini versinde yüce rabbim isterse uzakda olsunlar :Saruboceq:

opuyorumnanaktantşk ederim
evet uzaklar işde on günlük neki gelip gidiyorlarr:(
ay bügün çok çok üzüldüm bodrumdaki kızım gece sancılamış doktora zor yetiştirmişler
taş varmiş böbrekten sabah zor ettim rabbim şifa versin bütün hasta olanlarımıza amin :Saruboceq:
-------------------------------------ank06 bi haber varmı arkadaşlar
nasıl dır ki acebe babasıııııCADIARZU

Son düzenleme:
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:sizden bi hata görmedim ama karşındaki arkadş hatalıda sayılmaz belkide yarın başka bi iş var dır:bbo:
ama gercekten iyi bi arkadaşsa yarın gelçektirrr:teselli::teselli::teselli:

--------------------------=rosenoireçiğim arkadaşımız gercekten iyi bi konuya el basmışalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:delphin:benim misafirlerim hiç aramazlar oylesine gelirler banaaaaa:kızgın:
Canımsın :)) Ben yine de kendimi suçluyorum , ne bileyim demek ki bizi yakın gördüler o saatte gelmeye kalktılar .Kesin darıldılar :( keşke uygun bir ortamda olsaydık .Çok öptüm tatlım .

ay bügün çok çok üzüldüm bodrumdaki kızım gece sancılamış doktora zor yetiştirmişler
taş varmiş böbrekten sabah zor ettim rabbim şifa versin bütün hasta olanlarımıza amin :Saruboceq:

Canım geçmiş olsun.Geçen sene benim kızım korkunç sancılandı .Hastaneye götürdük taş düşürüyormuş.Korkma tehlikeli bir şey değil , sadece çok bol su içsin tek ilacı buymuş canım.

esmer güzeli cnm ben hiç fark etmedim çok geçmiş olsun cnm ..Allah beterinden saklasın..

rosenoire cnm ne onlarda nede sende hata vr onlarda biraz düşününce anlayışla karşılarlar eminim..cnm mümkünse telefonla konuşup davet edersin belliki onlarda sizi çok seviyolar bunca sene sonra samimiyetinize güvenip gelmek istemişler yani sizi bukadar iyi tanıyıp yakın gören insanlar bu durumunda değerlendirmesini yaparlar sıkma canını kocaman öptüm..davet ettiğinde fazlasıyla alırsın gönüllerini..

Günaydın çıtırlarım cumanız mubarek olsun hepinizea.s.
İrnammmmm seniin bu olayı neyi gösterdi bize biliyormusun inan yazılanları okudukca okadar duygulandımki bizim buradaki dostluğumuzun ne kadar güçlü olduğunu birbirimizi okadar sevmiş ve sayarmışızki anlaşa biliyor ve üzüntülerimizi paylaşa biliyoruz özür dilemesinide affetmesinide biliyoruz sanki hepinizi okurken karşımdaydınız kızzzzzzzz yemin ederim.:1hug:
Canlarımmmm hepinizi öpüyorum.. Şeniz
aynen öyle fatom,hatalar bizler için,dostluklarda.kaydirigubbakcemile5
öpüyorum canım senide opuyorumnanaktan.

gecmiş olsun esmerim .ayy ayy allahım şifa versin inş. böbrek taşı zordur.inşallah düşürmüştür.evet bol bol su icsin tatlım yaa.

Esmerim..çok geçmiş olsuna.s.
Allah şifa versin..:Saruboceq:bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah..:1hug::nazar:

geçmiş olun canım benim uzakta olunca zor oluyor işteopuyorumnanaktan

gecmis olsun canim rabbim sifasini versin insallah bol bol su icsin opuyorumnanaktan

Back
X