Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam heracım.muck mcuk yerim seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanselam irnam opuyorumnanaktan
esmer güzeli geçmiş olsun cnm :teselli:
iyi akşamlar........
iyi aksamlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
günescim nerdesin canimCADIARZU
ya murgizinannesini gören varmı
yok epeydir
leydi slm nasıl geçti buluşma
valla hiç buluşmaları kaçırmıyon bakıyomda
suçlu değilsinkii canısıııı zadece zamansız gelen misafirr:)Canımsın :)) Ben yine de kendimi suçluyorum , ne bileyim demek ki bizi yakın gördüler o saatte gelmeye kalktılar .Kesin darıldılarkeşke uygun bir ortamda olsaydık .Çok öptüm tatlım .
evet ya çok şükür taş yokmuş kum olabilirmiş birgünde dort defa gitmişşşş dokturaaa işte gormeyince bende uzak hiç rahat değilimmCanım geçmiş olsun.Geçen sene benim kızım korkunç sancılandı .Hastaneye götürdük taş düşürüyormuş.Korkma tehlikeli bir şey değil , sadece çok bol su içsin tek ilacı buymuş canım.
tşk ederim sağolunnnnn iyiki varsınızzesmer güzeli cnm ben hiç fark etmedim çok geçmiş olsun cnm ..Allah beterinden saklasın..
:)
rosenoire cnm ne onlarda nede sende hata vr onlarda biraz düşününce anlayışla karşılarlar eminim..cnm mümkünse telefonla konuşup davet edersin belliki onlarda sizi çok seviyolar bunca sene sonra samimiyetinize güvenip gelmek istemişler yani sizi bukadar iyi tanıyıp yakın gören insanlar bu durumunda değerlendirmesini yaparlar sıkma canını kocaman öptüm..davet ettiğinde fazlasıyla alırsın gönüllerini..
aynen öyle fatom,hatalar bizler için,dostluklarda.kaydirigubbakcemile5
öpüyorum canım senide opuyorumnanaktan.
gecmiş olsun esmerim .ayy ayy allahım şifa versin inş. böbrek taşı zordur.inşallah düşürmüştür.evet bol bol su icsin tatlım yaa.
sağol işte uzuk olunca her şey zorrrrrselam irnam opuyorumnanaktan
esmer güzeli geçmiş olsun cnm :teselli:
tşk ederim sağolunnnnopuyorumnanaktanEsmerim..çok geçmiş olsuna.s.
Allah şifa versin..:Saruboceq:bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah..:1hug:![]()
tşk ederim sağolopuyorumnanaktangeçmiş olun canım benim uzakta olunca zor oluyor işteopuyorumnanaktan