40 ve +40 yaş

esmerim şimdi okudum. ay çok geçmiş olsun be güzelim. o sancıları çok çektim bende. allah kuvvet versin. bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah. ah ah ana olmak kolay değil. evladımızın canı yanınca içimiz cız eder. allah acılarını göstermesin. opuyorumnanaktan

leydi slm nasıl geçti buluşma
valla hiç buluşmaları kaçırmıyon bakıyomda

vallahi öyle oluyor.:roflol::sm_cool: eh yılların acısını böyle çıkarıyorum. :teytey: kendimi çalışmaya adamış dünya ile ilişkimi kesmiştim. şimdi emekli olunca yapamadıklarımı yaparak geçmişin intikamını alıyorum.:roflol::roflol::roflol::1hug:

tutorial073atiyeif2.gif

Canımsın :)) Ben yine de kendimi suçluyorum , ne bileyim demek ki bizi yakın gördüler o saatte gelmeye kalktılar .Kesin darıldılar :( keşke uygun bir ortamda olsaydık .Çok öptüm tatlım .
suçlu değilsinkii canısıııı zadece zamansız gelen misafirr:)

Canım geçmiş olsun.Geçen sene benim kızım korkunç sancılandı .Hastaneye götürdük taş düşürüyormuş.Korkma tehlikeli bir şey değil , sadece çok bol su içsin tek ilacı buymuş canım.
evet ya çok şükür taş yokmuş kum olabilirmiş birgünde dort defa gitmişşşş dokturaaa işte gormeyince bende uzak hiç rahat değilimm:(

esmer güzeli cnm ben hiç fark etmedim çok geçmiş olsun cnm ..Allah beterinden saklasın..
:)
rosenoire cnm ne onlarda nede sende hata vr onlarda biraz düşününce anlayışla karşılarlar eminim..cnm mümkünse telefonla konuşup davet edersin belliki onlarda sizi çok seviyolar bunca sene sonra samimiyetinize güvenip gelmek istemişler yani sizi bukadar iyi tanıyıp yakın gören insanlar bu durumunda değerlendirmesini yaparlar sıkma canını kocaman öptüm..davet ettiğinde fazlasıyla alırsın gönüllerini..
tşk ederim sağolunnnnn iyiki varsınızz

aynen öyle fatom,hatalar bizler için,dostluklarda.kaydirigubbakcemile5
öpüyorum canım senide opuyorumnanaktan.

gecmiş olsun esmerim .ayy ayy allahım şifa versin inş. böbrek taşı zordur.inşallah düşürmüştür.evet bol bol su icsin tatlım yaa.

selam irnam opuyorumnanaktan

esmer güzeli geçmiş olsun cnm :teselli:
sağol işte uzuk olunca her şey zorrrrr :(opuyorumnanaktan

Esmerim..çok geçmiş olsuna.s.
Allah şifa versin..:Saruboceq:bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah..:1hug::nazar:
tşk ederim sağolunnnnopuyorumnanaktan

geçmiş olun canım benim uzakta olunca zor oluyor işteopuyorumnanaktan
tşk ederim sağolopuyorumnanaktan

günaydınlarrr hepiçiginize güzel hafta sonlarıııııııkaydirigubbakcemile3sositososito
esmer güzelim çokkk geçmişler olsunnnna.s.

Back
X