40 ve +40 yaş

1137.gif

Günaydın arkadaşlar dün akşam geldim bende herkes iyidir inşallah.
Babam daha iyi şu anda sarsıldı biraz tabi yanında olmam bile ona çok büyük bir moral oldu.
Fırsat bulup ta giremedim siteye lereenimle görüştük telde iyi haberleri veriyordum kendisine.
Hepinizi çok özledim hanımlar evde işler birikmiş beni bekliyor nasıl yapılacak bilmiyorum.
Kızda yardım ederde hallederi artık bugün biraz koşturacağım imkan buldukça görüşürüz hepinizi çok öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

günaydın ank cım,çok sevindim babanın iyi olmasına ,,tekrar geçmiş olsun,,babacığına,
baba kelimesi burnumu sızlattı,,
olsun canım işler olur biter allah sağlık versin yeterki,,

Kızlar hepinize.....Sağlık, huzur, mutlu bir haftaya...Merhabalar

Ank hoş geldin tatlım, Babacığının iyi olmasına sevindim. ışlerinde sana kolay gelsin

selamlarrrr saglıklı neşeli güzel bi hafta olsunnn hepimizee opuyorumnanaktan

ank tekrar hoşgeldin geçmişler olsunnn canımmkaydirigubbakcemile3

güneş ablmm hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile3

msnde kızkardeşimle konuştum,,,canım gezmek istiyo buğün dedim,,oda yarın gidelimdedi,,,
berk gelmesse gideriz dedim,,sendemi yarın dedi evt bu hafta bende dedim,,,işin iş senin dedi,,,yarın öbür gün allah razı olsun derlerse iyi ,demezlerse emeklerin boşa gider dedi,,
ister desinler ister demesinler,,,dedim ,,ben onları çoktan aştım dedim,,
ben berki çok vdiğin bakıyom ,ona alıştım ,olmadımı özlüyom dedim,,gelinle oğlum desin demesin farketmez dedim,,,
annemde baktı torununa ama ,,abimle kerısı allah razı olsun demediler dedi,,
bende onların vicdanına kalmış dedim ,,kimseye zorla dedirttmessin dedim,,,
böyle dedim diye ,,,aman iyi bak o zaman ,,naparsan yap deyip kapattı msn yi yüzüme ,,,çok üzüldüm,,yaa
birde ikide bir gelinin annesinden ,kardeşinden laf açılsa ,aman deli onlar ,,ana kız derdi hep ,bende kırmamak için sesimi çıkarmazdım,,ama dün yine deyince deli onlar tepem attı,,
bak dedim deliye bile deli diyemiyo insan ,,sende öyle kelime kullanma,bak çocukların var ,,senin ve çocukların için öyle derler,,,
tamam bende konuşmuyom anlaşamıyom dünürle ama ,böylede dedirtmem dedim ,,
ha saygısız de ,,,çok çenesi var de,,,geçimsiz de ama asla deli kelimesini kullanma dedim,,
çok ayıp ediyosun dedimm,,,aman bana bir kızdı,,,buna benzer daha neler varda ,,
şimdi çok üzüldüm paylaşmak istedimmmÇok üzgünüm çoook

Babam daha iyi şu anda sarsıldı biraz tabi yanında olmam bile ona çok büyük bir moral oldu.
Fırsat bulup ta giremedim siteye lereenimle görüştük telde iyi haberleri veriyordum kendisine.
Hepinizi çok özledim hanımlar evde işler birikmiş beni bekliyor nasıl yapılacak bilmiyorum.
Kızda yardım ederde hallederi artık bugün biraz koşturacağım imkan buldukça görüşürüz hepinizi çok öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

Canım..hoş gelmişsin..gözünüzaydın..:1hug:
Merakta kaldık..neyse haberler iyiymişa.s.:nazar:
İlk günden işe güce girmeseydina.s
Mutlu bir hafta olsun inşallah. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hosgeldin canim benim babaciginada cok gecmisler olsun iyi olmasina sevindim sükür ,islerindede kolaylar gelsin insallah opuyorumnanaktan

günaydın ank cım,çok sevindim babanın iyi olmasına ,,tekrar geçmiş olsun,,babacığına,
baba kelimesi burnumu sızlattı,,
olsun canım işler olur biter allah sağlık versin yeterki,,

ank06 canım hoşgeldin. büyük geçmiş olsun güzelim.
güneşim sende hoşgeldin.

Kızlar hepinize.....Sağlık, huzur, mutlu bir haftaya...Merhabalar

Ank hoş geldin tatlım, Babacığının iyi olmasına sevindim. İşlerinde sana kolay gelsin

selamlarrrr saglıklı neşeli güzel bi hafta olsunnn hepimizee opuyorumnanaktan

ank tekrar hoşgeldin geçmişler olsunnn canımmkaydirigubbakcemile3

güneş ablmm hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile3

Canım..hoş gelmişsin..gözünüzaydın..:1hug:
Merakta kaldık..neyse haberler iyiymişa.s.:nazar:
İlk günden işe güce girmeseydina.s
Mutlu bir hafta olsun inşallah. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hosgeldin canim benim babaciginada cok gecmisler olsun iyi olmasina sevindim sükür ,islerindede kolaylar gelsin insallah opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize kaydirigubbakcemile3
Babamın durumu daha iyi şimdilik ciddi bir olay atlattı iç kanama olmuş karın bölgesinde kan dağılmadığı için doktorlar durumu ciddi demişler.
Pıhtılaşmadan korkmuşlar serumlar sayesinde kan dağılmaya başlayınca tehlikeyi atlattı çok şükür.
Kullandığı ilaç zarar vermiş biraz onuda kestiler artık başka ilaçlar kullanıyor şimdilik.
Evde işler çok yardımcı birini bulabilirsem çok iyi olacak buradada bulmak zor yoksa tabana kuvvet ben yapacağım artık.

Kızlar geçenlerde bahsettiğim arkadaşlarımızla bugün buluştuk :))) Çok güzel bir gece geçirdik.Becerebilirsem yarın çektiğimiz fotoları sizin için koymaya çalışacağım .Hepinize iyi geceler:)))
ohhh adına sevindim canısı.hem gönüller alınmış hem eğlenilmiş.alkisalkisalkis.üzüldüğünde yanına kar kaldı yerimseniben bidaha kafanı takma,tatlım benim.fotolar ertelemede sanırım.neyse canın sağolsun aşkııımm opuyorumnanaktan
hoşgeldin ank ram.babanın iyi olmasına sevindik,umarım hasretler özlemler bir parcada olsun giderilmiştir,işlerin kolay gelsin canım.özlemiştik seniiiii opuyorumnanaktan
msnde kızkardeşimle konuştum,,,canım gezmek istiyo buğün dedim,,oda yarın gidelimdedi,,,
berk gelmesse gideriz dedim,,sendemi yarın dedi evt bu hafta bende dedim,,,işin iş senin dedi,,,yarın öbür gün allah razı olsun derlerse iyi ,demezlerse emeklerin boşa gider dedi,,
ben berki çok vdiğin bakıyom ,ona alıştım ,olmadımı özlüyom dedim,,gelinle oğlum desin demesin farketmez dedim,,,
böyle dedim diye ,,,aman iyi bak o zaman ,,naparsan yap deyip kapattı msn yi yüzüme ,,,çok üzüldüm,,yaa
birde ikide bir gelinin annesinden ,kardeşinden laf açılsa ,aman deli onlar ,,ana kız derdi hep ,bende kırmamak için sesimi çıkarmazdım,,ama dün yine deyince deli onlar tepem attı,,
bak dedim deliye bile deli diyemiyo insan ,,sende öyle kelime kullanma,bak çocukların var ,,senin ve çocukların için öyle derler,,,
ha saygısız de ,,,çok çenesi var de,,,geçimsiz de ama asla deli kelimesini kullanma dedim,,
çok ayıp ediyosun dedimm,,,aman bana bir kızdı,,,buna benzer daha neler varda ,,

oy oyyy güneşim üzülmüüşşş.opuyorumnanaktan .canısı sen sevdiğin için bakıyorsun ki illa kıymet bilsinler diye değil.insan torununa bakmakla tabikii karşılık beklemez.
yeterki saygısızlık ve nankörlük edilmesin.
ablan da seni düşündüğü için demiştir eminim.kendini ezdirme maksadında olsa gerek.
ama sen mutluysan kimse karışamaz.üzme boşuna kendini.opuyorumnanaktan

hepinize iyi geceler hanımlar.opuyorumnanaktan
,

Ablacım..üzme kendini boşuna..a.s.
Ablandır o..huyunuda bilirsin..gelir geçera.sa.s
Seni düşündüğündendir mutlaka..yoksa niye desin..:1hug:
Kendine ayıracak vaktin yok diye düşündü herhalde..a.s.

Back
X