opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öptüm seni koçamannnnnnniyi günler kızlar,nasılız bugün,
dağçiçeğim sevindim canım,aranın iyi olmasına,başın ağrıyodu senin oruc olduğunda ,
umarım ağrımdan bayrama bulursunopuyorumnanaktan
ahhh ahh sormayın benimde halacuumm geldi menopoza giren ben.ramazanda ,hormonlarım tetikleniyo sanırım.
geldiğide bişey benzese,orucumu hakladı gitti sanki ooff canım çok sıkkıldı yaaasonra olsaydımm keşkeee.:çok üzgünüm:
nazarım,davulcun harika canım demek istek üzerine haa vay bee bizim mahalleyede göndersene.kaydirigubbakcemile3
esmerim dağçiçeğindemi sıra canım oruc olmayanlarda geliyomu kısssss :jeyyar:
hepinizi çok çok opuyorumnanaktan
doktorun ne sucu var kısss.yerimsenibenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öptüm seni koçamannnnnnn
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben dün yiine doktordaydım kavga ettik oruç için yok şeker yüksek çıkyor tutamazsın dediiii
çok çok üzügünümmmmm tutmuyorum diye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:
Selam kızlar bugün lereenim aradı telden görüştük istanbula gelmiş haberim yoktu yanında kim varmış biliyormusunuz sevgili yeşilim varmış sende gelsene dedi ama mümkün olmadı elimiz kolumuz doluydu kızla çarşıda alışveriş yapıyorduk.
Yarın izmire dönecem dedi tekrar gelme durumu varmış istanbula inşallah o zaman görüşeceğiz çok istiyorum tanışmayı kendisiyle.
Yeşilim burada herhelde görüşme imkanımız olacak çok mutlu olcam bende kendilerini tanımayı çok istiyorum çünkü :sm_cool: opuyorumnanaktan
Selam kızlar bugün lereenim aradı telden görüştük istanbula gelmiş haberim yoktu yanında kim varmış biliyormusunuz sevgili yeşilim varmış sende gelsene dedi ama mümkün olmadı elimiz kolumuz doluydu kızla çarşıda alışveriş yapıyorduk.
Yarın izmire dönecem dedi tekrar gelme durumu varmış istanbula inşallah o zaman görüşeceğiz çok istiyorum tanışmayı kendisiyle.
Yeşilim burada herhelde görüşme imkanımız olacak çok mutlu olcam bende kendilerini tanımayı çok istiyorum çünkü :sm_cool: opuyorumnanaktan
ayy ne güzel olurdu hemii.ben sana bakmaktan gözlerim kamaşmış bi şekilde nasıl yerdim bilmiyorum ama yanında olmaktan büyük keyif alırdım ,onu biliyom işte.opuyorumnanaktan
Canım benim karşılıklı gözlerimiz kamaşırdı güzel arkadaşım benim Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/306796-haydi-kislar-iftara-kimdeyiz-8.html
Cansı..burdayız,bekleriz..zaten bu gün pek gelen olmamış.:1no2:
Geliyorum birtanelerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öptüm seni koçamannnnnnn
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben dün yiine doktordaydım kavga ettik oruç için yok şeker yüksek çıkyor tutamazsın dediiii
kıslar sayenizde topik şenlendi ne kadar güzel mamalar hazırlıyorsunuz a.s. nazr değmesinnnn
beklenne kişiler
güneşim opuyorumnanaktan
lereeernimopuyorumnanaktan
yeşilimopuyorumnanaktan
leydim opuyorumnanaktan
emine 44opuyorumnanaktan
biitoosumopuyorumnanaktan
rosenoireopuyorumnanaktan
heraopuyorumnanaktan
------------biitoosum---sehernaz----nazarboncugum---bekliyoruzkaydirigubbakcemile5
--------------------gelen arkadaşlarım iftar yemeği hazırlayanlar egem irnam ank06 a.s.a.s.a.s.a.s.
bu çıtırlarımmmm hepinizi seviyommmm
aneaaa sonunda yüce dost aşıkları buluştu haa.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yeşilim istanbula kızına gitmişti,ayy nihayet tanıştılar.ayy o,heyacanı hissettim valla,ikisininde kalbi güm güm. ne mutlu olmuşlardıııırrr..:1hug:
ayy ank sende yeşilimle tanışcaksın demi kıı,lereenimide kacırdın...ooff yerinizde olmayı ne çook isterdim bilsen.:çok üzgünüm:
yeşilimle buluşursan çoookk selam söyle,öp yanacıklarından benim yerimede.canıımmopuyorumnanaktan.
yeşilim, lereenime benim selamımı söylemiştir mutlaka..
canim iyi aksamlar gecmis olsun dikkat etmen gerekiyor sekerin varsa tutamazsin canim benim önce saglikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öptüm seni koçamannnnnnn
kıslar sayenizde topik şenlendi ne kadar güzel mamalar hazırlıyorsunuz a.s. nazr değmesinnnn
beklenne kişiler
güneşim opuyorumnanaktan
lereeernimopuyorumnanaktan
yeşilimopuyorumnanaktan
leydim opuyorumnanaktan
emine 44opuyorumnanaktan
biitoosumopuyorumnanaktan
rosenoireopuyorumnanaktan
heraopuyorumnanaktan
------------biitoosum---sehernaz----nazarboncugum---bekliyoruzkaydirigubbakcemile5
--------------------gelen arkadaşlarım iftar yemeği hazırlayanlar egem irnam ank06 a.s.a.s.a.s.a.s.
bu çıtırlarımmmm hepinizi seviyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?