40 ve +40 yaş

günaydın çıtırlar

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öptüm seni koçamannnnnnn
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben dün yiine doktordaydım kavga ettik oruç için yok şeker yüksek çıkyor tutamazsın dediiii
çok çok üzügünümmmmm tutmuyorum diye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıslar sayenizde topik şenlendi ne kadar güzel mamalar hazırlıyorsunuz a.s.nazr değmesinnnn
beklenne kişiler
güneşim opuyorumnanaktan
lereeernimopuyorumnanaktan
yeşilimopuyorumnanaktan
leydim opuyorumnanaktan
emine 44opuyorumnanaktan
biitoosumopuyorumnanaktan
rosenoireopuyorumnanaktan
heraopuyorumnanaktan
------------biitoosum---sehernaz----nazarboncugum---bekliyoruzkaydirigubbakcemile5
--------------------gelen arkadaşlarım iftar yemeği hazırlayanlar egem irnam ank06 a.s.a.s.a.s.a.s.
bu çıtırlarımmmm hepinizi seviyommmm

doktorun ne sucu var kısss.yerimseniben
gecmiş olsun canım.tabiki şeker i olanlar tutamıyor esmerim.vucut susuz kalıyor en çokda.
sağlık olsun allahda bunu emretmişki,eğer sağlınızı tehlikeye sokacaksa vazgecin diye.
onunda kolayı var üzülme canısı,kefaret yada bir fakiri hergün doyurabilirsin.
allah yardımcın olsun.ve şifalar versin.opuyorumnanaktan

Selam kızlar bugün lereenim aradı telden görüştük istanbula gelmiş haberim yoktu yanında kim varmış biliyormusunuz sevgili yeşilim varmış sende gelsene dedi ama mümkün olmadı elimiz kolumuz doluydu kızla çarşıda alışveriş yapıyorduk.
Yarın izmire dönecem dedi tekrar gelme durumu varmış istanbula inşallah o zaman görüşeceğiz çok istiyorum tanışmayı kendisiyle.
Yeşilim burada herhelde görüşme imkanımız olacak çok mutlu olcam bende kendilerini tanımayı çok istiyorum çünkü :sm_cool: opuyorumnanaktan

aneaaa sonunda yüce dost aşıkları buluştu haa.alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yeşilim istanbula kızına gitmişti,ayy nihayet tanıştılar.ayy o,heyacanı hissettim valla,ikisininde kalbi güm güm. ne mutlu olmuşlardıııırrr..:1hug:

ayy ank sende yeşilimle tanışcaksın demi kıı,lereenimide kacırdın...ooff yerinizde olmayı ne çook isterdim bilsen.:çok üzgünüm:

yeşilimle buluşursan çoookk selam söyle,öp yanacıklarından benim yerimede.canıımmopuyorumnanaktan.

yeşilim, lereenime benim selamımı söylemiştir mutlaka..

Son düzenleme:

canım yeşilimle tanışacak olmana çok sevindim. :lepi:leerenim izmire mi gelecekmiş. ay haberimiz olsada bizde bir tanışma yapsak. ay çok iyi olurdu bu.:1hug:a.s.

Geliyorum birtanelerim

Tamam irnacım inşallah tanışırım da bende çok mutlu olurum ahhhh yeşilimmm lereenimmm çok merak ediyom sizleri bugün kaçırdım görmeyi ama olmadı işte

canim iyi aksamlar gecmis olsun dikkat etmen gerekiyor sekerin varsa tutamazsin canim benim önce saglikopuyorumnanaktan
tariflerimle en yakinda gelecegim tatlim insallahopuyorumnanaktan

hihoyyyt günaydınnnn hihoyyyt

a.s. güzel bir gün diliyorum herkese a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…