40 ve +40 yaş

yarın sabah doktor kontrolumuz var şeker yuklemem yapılacak.ınş. bir şey çıkmaz.Bir de yavruşlarımı göreceğim inş.çok heyecanlanıyorum...

ıyı geceler guzellerım cıtırlaırm ballarım nasılsınız?

yarın sabah doktor kontrolumuz var şeker yuklemem yapılacak.İnş. bir şey çıkmaz.Bir de yavruşlarımı göreceğim inş.çok heyecanlanıyorum...

Canım güzel haberlerini bekliyoruzŞeniz Merak etme herşey çok güzel olacak :))

Bugün 11 de olan randevum 13.30 alınmış.Şeker yüklemem de vardı.Aç kalma sürmin uzunluğu umarım sonucumu etkilemez.Nasılsınız çıtır simitlerim.Güzel geçsin gününüz inş.....a.s.

Bugün 11 de olan randevum 13.30 alınmış.Şeker yüklemem de vardı.Aç kalma sürmin uzunluğu umarım sonucumu etkilemez.Nasılsınız çıtır simitlerim.Güzel geçsin gününüz inş.....a.s.
Canım aramıza hoş geldin geçmiş olsun ALLAH'ım dualarının hepsini kabul eder inşallah :Saruboceq:
Çıtırlarım nasılsınız canlarım güzel paylaşımlar olmuş herkesi öpüyorum :1hug:
Kendinize iyi bakın canlarım hayırlı ramazanlar a.s. sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan iyiki varsınız.

Son düzenleme:
tünaydın hanımlar. a.s.

rosum gece kuşum.opuyorumnanaktan

kaswacım kaç aylık .ilk görcen heralde.hadi hayırlısı.
sonuçu etkilese o saate ertelenmez heralde.
hem hamiş hamiş niye o saate nie erteledilerki.

benim kıs az bi ac kaldımmı,anne senin yaramaz tepiniyo hemen diyodu kaydirigubbakcemile3

hepinize kolay gelsin ,rast gitsin işleriniz,

paylaşımın için tşk ederim biitoosum
iyi akşamlar
çıtırlar
tşk ederim irnammmm
yarın yokum iftardayızı idere edin bakim çanlarım
murgizin annesi nasılsın torun nasıl kendine çiçi bakkk
hepinizi çok çok seviyom kıslarrrrrrrr:)

yarın sabah doktor kontrolumuz var şeker yuklemem yapılacak.İnş. bir şey çıkmaz.Bir de yavruşlarımı göreceğim inş.çok heyecanlanıyorum...

selamlar canim gecmis olsun insallah hayirli haber alirsin :Saruboceq:opuyorumnanaktan

Çıtırlar ne haber nasılsınız dışardan geldim bende hava sıcak bunaldım bayağı bide alşveriş derdi yemek yok ben burada eeeeee kim yapacak yemekleri akşama :gitme:

tünaydın hanımlar. a.s.
kaswacım kaç aylık .ilk görcen heralde.hadi hayırlısı.
sonuçu etkilese o saate ertelenmez heralde.
hem hamiş hamiş niye o saate nie erteledilerki.

benim kıs az bi ac kaldımmı,anne senin yaramaz tepiniyo hemen diyodu kaydirigubbakcemile3

hepinize kolay gelsin ,rast gitsin işleriniz,

26 haftalıkım ablammmm...Mahvolduk bugün aç aç.Rahim boyum kısalmış çok.Nst ye aldılar.Şükür sancı çıkmadı.Ama nst deyken yükleme saatim yarım saat geçti.Sanırım tekrar ister.Cumartesi tekrar bakacak rahim boyuma.İnş.sorun çıkmaz yoksa rahim ağzım dikilecekmiş.Duanızda unutmayın beni..

Canım aramıza hoş geldin geçmiş olsun ALLAH'ım dualarının hepsini kabul eder inşallah :Saruboceq:
Çıtırlarım nasılsınız canlarım güzel paylaşımlar olmuş herkesi öpüyorum :1hug:
Kendinize iyi bakın canlarım hayırlı ramazanlar a.s. sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan iyiki varsınız.
Hoşbulduk tatlım.Güzel duaların için sağol..opuyorumnanaktan
selamlar canim gecmis olsun insallah hayirli haber alirsin :Saruboceq:opuyorumnanaktan

Öptüm bitoosummmmmmmmmm......opuyorumnanaktan

26 haftalıkım ablammmm...Mahvolduk bugün aç aç.Rahim boyum kısalmış çok.Nst ye aldılar.Şükür sancı çıkmadı.Ama nst deyken yükleme saatim yarım saat geçti.Sanırım tekrar ister.Cumartesi tekrar bakacak rahim boyuma.İnş.sorun çıkmaz yoksa rahim ağzım dikilecekmiş.Duanızda unutmayın beni..

rabbim hayirlisiyla
saglikli sihhatli
kucaginiza almak
nasip etsin insallah
öptüm canim
16323-a2a.jpg

Sağlıkla rabbim kucağına almak kısmet etsin inşallah :Saruboceq:

Çıtırlar ne haber nasılsınız dışardan geldim bende hava sıcak bunaldım bayağı bide alşveriş derdi yemek yok ben burada eeeeee kim yapacak yemekleri akşama :gitme:
yemeği eminim sen yapmışsındır.kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
ayy canıım zor olmuştur tabiki.ayy bayada olmuş inşallh bişey olmaz.hadi hayırlısı olsun.gerekiyorsa dikilsin canım onda bişey yok.sağlama alınıyor meraklanma sen.
allahın izniyle gelecekler inşallah sağsağlim opuyorumnanaktan

hayırlı ve bereketli iftarlar çıtırlarrr

allah dualarınızı kabul etsinn...............

amiinn nazarım .boncukların en güzelii seninde kabul olsun opuyorumnanaktan

Back
X