Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı geceler guzellerım cıtırlaırm ballarım nasılsınız?
yarın sabah doktor kontrolumuz var şeker yuklemem yapılacak.İnş. bir şey çıkmaz.Bir de yavruşlarımı göreceğim inş.çok heyecanlanıyorum...
Canım güzel haberlerini bekliyoruzŞeniz Merak etme herşey çok güzel olacak :))
Canım aramıza hoş geldin geçmiş olsun ALLAH'ım dualarının hepsini kabul eder inşallah :Saruboceq:Bugün 11 de olan randevum 13.30 alınmış.Şeker yüklemem de vardı.Aç kalma sürmin uzunluğu umarım sonucumu etkilemez.Nasılsınız çıtır simitlerim.Güzel geçsin gününüz inş.....a.s.
Bugün 11 de olan randevum 13.30 alınmış.Şeker yüklemem de vardı.Aç kalma sürmin uzunluğu umarım sonucumu etkilemez.Nasılsınız çıtır simitlerim.Güzel geçsin gününüz inş.....a.s.
paylaşımın için tşk ederim biitoosum
iyi akşamlar
çıtırlar
tşk ederim irnammmm
yarın yokum iftardayızı idere edin bakim çanlarım
murgizin annesi nasılsın torun nasıl kendine çiçi bakkk
hepinizi çok çok seviyom kıslarrrrrrrr:)
yarın sabah doktor kontrolumuz var şeker yuklemem yapılacak.İnş. bir şey çıkmaz.Bir de yavruşlarımı göreceğim inş.çok heyecanlanıyorum...
tünaydın hanımlar. a.s.
kaswacım kaç aylık .ilk görcen heralde.hadi hayırlısı.
sonuçu etkilese o saate ertelenmez heralde.
hem hamiş hamiş niye o saate nie erteledilerki.
benim kıs az bi ac kaldımmı,anne senin yaramaz tepiniyo hemen diyodu kaydirigubbakcemile3
hepinize kolay gelsin ,rast gitsin işleriniz,
Hoşbulduk tatlım.Güzel duaların için sağol..opuyorumnanaktanCanım aramıza hoş geldin geçmiş olsun ALLAH'ım dualarının hepsini kabul eder inşallah :Saruboceq:
Çıtırlarım nasılsınız canlarım güzel paylaşımlar olmuş herkesi öpüyorum :1hug:
Kendinize iyi bakın canlarım hayırlı ramazanlar a.s. sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan iyiki varsınız.
selamlar canim gecmis olsun insallah hayirli haber alirsin :Saruboceqpuyorumnanaktan
26 haftalıkım ablammmm...Mahvolduk bugün aç aç.Rahim boyum kısalmış çok.Nst ye aldılar.Şükür sancı çıkmadı.Ama nst deyken yükleme saatim yarım saat geçti.Sanırım tekrar ister.Cumartesi tekrar bakacak rahim boyuma.İnş.sorun çıkmaz yoksa rahim ağzım dikilecekmiş.Duanızda unutmayın beni..
26 haftalıkım ablammmm...Mahvolduk bugün aç aç.Rahim boyum kısalmış çok.Nst ye aldılar.Şükür sancı çıkmadı.Ama nst deyken yükleme saatim yarım saat geçti.Sanırım tekrar ister.Cumartesi tekrar bakacak rahim boyuma.İnş.sorun çıkmaz yoksa rahim ağzım dikilecekmiş.Duanızda unutmayın beni..
yemeği eminim sen yapmışsındır.kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:Çıtırlar ne haber nasılsınız dışardan geldim bende hava sıcak bunaldım bayağı bide alşveriş derdi yemek yok ben burada eeeeee kim yapacak yemekleri akşama :gitme:
ayy canıım zor olmuştur tabiki.ayy bayada olmuş inşallh bişey olmaz.hadi hayırlısı olsun.gerekiyorsa dikilsin canım onda bişey yok.sağlama alınıyor meraklanma sen.26 haftalıkım ablammmm...Mahvolduk bugün aç aç.Rahim boyum kısalmış çok.Nst ye aldılar.Şükür sancı çıkmadı.Ama nst deyken yükleme saatim yarım saat geçti.Sanırım tekrar ister.Cumartesi tekrar bakacak rahim boyuma.İnş.sorun çıkmaz yoksa rahim ağzım dikilecekmiş.Duanızda unutmayın beni..
hayırlı ve bereketli iftarlar çıtırlarrr
allah dualarınızı kabul etsinn...............