Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemeği eminim sen yapmışsındır.kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
ayy canıım zor olmuştur tabiki.ayy bayada olmuş inşallh bişey olmaz.hadi hayırlısı olsun.gerekiyorsa dikilsin canım onda bişey yok.sağlama alınıyor meraklanma sen.
allahın izniyle gelecekler inşallah sağsağlim opuyorumnanaktan
amiinn nazarım .boncukların en güzelii seninde kabul olsun opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrrrrr
iiiiiiiii gecelerrrrrrrrr
bitoosum,ank06,irna çok sağolun ....Duanızda unutmayın beni olur mu?Eve geldikten sonra bayağı canım sıkıldı ama inş.sağlıkla gelecekler bana yavrularım inş...Bitoosum çok teşekkürler ikiz remine.Onu kopyaladım pc'me msn'ime avatar yapacağım.Benim kuzularım da öle olsun.:Saruboceq:
canim senin bebislerinde ikizmi? inan icime dogdu galiba ikiz bebek resmi koyam dedim insallah hayirlisiyla alacaksin bebislerini kucana canim hic sIkIlma pamuk pamuk:Saruboceq
puyorumnanaktan
Evet teyzesi ikiz,o resimdeki gibi 1 kız 1 erkek..Canım sıkkın canım ya nolur şu mübarek günlerde duadan unutmayın..opuyorumnanaktan
26 haftalıkım ablammmm...Mahvolduk bugün aç aç.Rahim boyum kısalmış çok.Nst ye aldılar.Şükür sancı çıkmadı.Ama nst deyken yükleme saatim yarım saat geçti.Sanırım tekrar ister.Cumartesi tekrar bakacak rahim boyuma.İnş.sorun çıkmaz yoksa rahim ağzım dikilecekmiş.Duanızda unutmayın beni..
Arkadaşlar hepinize iyi geceler.Evet teyzesi ikiz,o resimdeki gibi 1 kız 1 erkek..Canım sıkkın canım ya nolur şu mübarek günlerde duadan unutmayın..opuyorumnanaktan
Evet teyzesi ikiz,o resimdeki gibi 1 kız 1 erkek..Canım sıkkın canım ya nolur şu mübarek günlerde duadan unutmayın..opuyorumnanaktan
selamlar citirlar kaydirigubbakcemile3