Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize mrb iyi hafasaonları
aynen ergenle ruğraşmak zor aranıza benide kabullenirmisiniz bilmem yoksa sizsizemi cevap yazarsınız
gruplaşma varmı?
:uhm::enbuyukkk:sengözlerimebaksanab
Mutlu bir hafta sonu diliyorum kızlar...:1hug:
Ramazan dolayısıyla yeterince aranızda olamıyorum..a.s.
Laf aramızda 1 saat kadarda kestiriyorum..işten geldikten sonra:1rolleyes::kedi:
Hepinizi çok özledimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
,:lepi:sanada iyi hafta sonlarııııopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbiitoosum ne güzel paylaşımlar oyle bağıldım şiir yürekli bi kadınım zaten iyi sozlerden çok iyi anlarımmmmCADIARZU
kaydirigubbakcemile5 kıslar unutlmamk dileğileeee öptümmkaydirigubbakcemile5
aynen ergenle ruğraşmak zor aranıza benide kabullenirmisiniz bilmem yoksa sizsizemi cevap yazarsınız
gruplaşma varmı?
gruplaşma varmı?
gruplaşma varmı?
Hoşgeldin aramıza canım... opuyorumnanaktanGruplaşma asla yokkk bizim çıtırlardaaa ... kaydirigubbakcemile
Hepinize merhabalar arkadaşlar sizleri çoookkk özledim bu yıl tatiller uzun sürdü leyleği havada gördük herhaldeee... gelincede oğluşun kursları derken pc açmaya hiç vakit bulamadım hatta hiç pc açmamaktan arızalandı... sırnaşık şey
Çıtırlarım hepinize hayırlı iftarlar oruçlarınız ve ibadetleriniz kabul olsunnn... :Saruboceq:
![]()
farkındayım ama canın sağolsun bitanem,özlüyoruz ama senin hayatın dahada önemli.seni seviyoruz bunu unutma opuyorumnanaktan
Mutlu bir hafta sonu diliyorum kızlar...:1hug:
Ramazan dolayısıyla yeterince aranızda olamıyorum..a.s.
Laf aramızda 1 saat kadarda kestiriyorum..işten geldikten sonra:1rolleyes::kedi:
Hepinizi çok özledimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hoşgeldin aramıza canım... opuyorumnanaktanGruplaşma asla yokkk bizim çıtırlardaaa ... kaydirigubbakcemile
Hepinize merhabalar arkadaşlar sizleri çoookkk özledim bu yıl tatiller uzun sürdü leyleği havada gördük herhaldeee... gelincede oğluşun kursları derken pc açmaya hiç vakit bulamadım hatta hiç pc açmamaktan arızalandı... sırnaşık şey
Çıtırlarım hepinize hayırlı iftarlar oruçlarınız ve ibadetleriniz kabul olsunnn... :Saruboceq:
![]()
gruplaşma varmı?
İyi geceler kızlar keyifler nasıl bakalım çok sıcaktı bugün burası resmen yandık
Profiterol yapılmış olsada yesek şimdi ne kaaaaaa güzel olurdu ellerine sağlık btosum
sagol canimcim hemen gönderem canim benim opuyorumnanaktan