40 ve +40 yaş

hepinize mrb iyi hafasaonları

:lepi:sanada iyi hafta sonlarııııopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbiitoosum ne güzel paylaşımlar oyle bağıldım şiir yürekli bi kadınım zaten iyi sozlerden çok iyi anlarımmmmCADIARZU
kaydirigubbakcemile5 kıslar unutlmamk dileğileeee öptümmkaydirigubbakcemile5

aynen ergenle ruğraşmak zor aranıza benide kabullenirmisiniz bilmem yoksa sizsizemi cevap yazarsınız
gruplaşma varmı?

:uhm::enbuyukkk:sengözlerimebaksanab

hoşgeldin ema .a.s. yok tatlım öyle bişey,mevlana demişleyin kim olursan geeeell.
zemuszemus

iyi hafta sonları kızlaropuyorumnanaktan

Mutlu bir hafta sonu diliyorum kızlar...:1hug:
Ramazan dolayısıyla yeterince aranızda olamıyorum..a.s.
Laf aramızda 1 saat kadarda kestiriyorum..işten geldikten sonra:1rolleyes::kedi:
Hepinizi çok özledimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yerimsenibenama biz seni ozledikkkkkkkopuyorumnanaktan
yerimsenibenhemde çokkkkk ozledimmmmmŞeniz

,
Şair ruhlu kaynanam benimm..Kocaman öpüyorum bak..hemide nanaktan opuyorumnanaktan

aynen ergenle ruğraşmak zor aranıza benide kabullenirmisiniz bilmem yoksa sizsizemi cevap yazarsınız

gruplaşma varmı?

Canım..hoş gelmişsinn...a.s.Her yaşta çıtır mevcuttur burda..kaydirigubbakcemile5En önemli şartımız çıtır olması :1hug:a.s.

iyi akşamlarr herkese hayırlı bereketli iftarlarr

allah dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin inş.....:Saruboceq:

gruplaşma varmı?

Hoşgeldin aramıza canım... opuyorumnanaktanGruplaşma asla yokkk bizim çıtırlardaaa ... kaydirigubbakcemile
Hepinize merhabalar arkadaşlar sizleri çoookkk özledim bu yıl tatiller uzun sürdü leyleği havada gördük herhaldeee... gelincede oğluşun kursları derken pc açmaya hiç vakit bulamadım hatta hiç pc açmamaktan arızalandı... sırnaşık şey
Çıtırlarım hepinize hayırlı iftarlar oruçlarınız ve ibadetleriniz kabul olsunnn... :Saruboceq:

Son düzenleme:

hosgeldin canim bizde seniözledik bol bol görüsürük artik amin insallahopuyorumnanaktan

farkındayım ama canın sağolsun bitanem,özlüyoruz ama senin hayatın dahada önemli.seni seviyoruz bunu unutma opuyorumnanaktan

oooo terliğim hoş geldin valla ne tatilmiş. maşallah.,ahh o leylek ahhh.bizim buralara hiç uğramaz oldu. kaydirigubbakcemile3
ne güzel valla iyice stres atmışsınızdır.allah sindirsin tatlım.opuyorumnanaktan

gruplaşma varmı?

canım hoşgeldin ne demek tabiki sefalar getirdin gerçekten zor hergün başka bi sorunu varŞeniz

iyi aksamlar güzeller tatlilar bölümüne profitorol yaptim yeni koydum bakasiniz begenirsiniz belki cok hafif ve lezzetli oluyoropuyorumnanaktan

ben devamli yaparim cocuklar cok seviyorlar elim alismis cabuk oluyor
ben yaptigimdan gönderem hemen canimcimayerimseniben

İyi geceler kızlar keyifler nasıl bakalım çok sıcaktı bugün burası resmen yandık
Profiterol yapılmış olsada yesek şimdi ne kaaaaaa güzel olurdu ellerine sağlık btosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…