40 ve +40 yaş

Durum gerçekten çok kötü.:1no2:.Allah rahmet eylesin..ne pisi pisine bir ölüm bu..:Saruboceq:

evet bende haberlerde şimdi gördüm çok üzüldüm yllar önce bizde yaşamıştık böyle bi felket lenlere rahmet diliyorum..bu arada istanbuldaki arkadaşlarımada geçmiş olsun inşallah yakınları ve kendileri iyidir.

ıyi geceler kızlar.Ben de haberlere çok üzüldüm , moralim bozuldu.Şehit ve sel felaketi haberleri çok kötüydü. Sadece deprem felaket sanılır ama sel felaketi çok kötü boyutlarda .Üstelik genelde lüks villalar, yazlıklar su altında kalmış.Zengin ya da fakir olan giden canlara oldu.Allah rahmet etsin .

hayırlı suhurlerrrr
günleriniz gün aydın olsunnnn
------------------EĞER BİR GÜN ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP \\
\'\\\'RABBİM BENİM ÇOK BÜYÜK BİR DERDİM VAR\\\'\\\' DEME DERDİNE DÖNÜP \\\'\\
\' BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR\\\'\\\' DE --

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:evet ya giden mal olsunda canlara ne demeliiii:Saruboceq:

Günaydın hanımlar mutlu sabahlar hepinize....

İrnacım o resmi geçen gün nette gördüm bende allah ıslah etsin diyecem.

Ama fotomontaj gibi geldi bana yinede bilemem tabi....

günaydınlar çıtırlar
sel felaketinden hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum
allah böyle felaketler kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

Günaydın,günaydın,günaydın

Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta…

Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk

Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır… Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!kaydirigubbakcemile3

selam hanımlar keyifli günler olur inş.
allah yardımcısı olsun herkezin
selde hayatlarını kaybedenlere rahmet dilerim..
kızlar baktığınız için sağol .
birden görünce valla aklıma hiç montaj gelmedi,karşısındada kız var ne bilim ama çok zoruma gitti.
kendinize iyi bakın ,a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…