çok üzücü allah sabır versin ailelerine hayatını kaybedenleri allah rahmet etsin çok acı
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
----------hiç morelim kalmadı sevgili arkadaşlar dört tene tezeçik askerrimiz şehit oldu kamanda dört tene şehit verdik dün bütün gün şehitlerimizi uğurladıkkk çok çok bitkinim ve üzügünüm ikisini tanıyorum ailesini kamandaki olanı ikiside kırşehirden ve ankaradan kalktı cenesi ya lallhım kimseye boyle acı vermesin küçük bi ildeyiz dört tene aynı gün aynı anda şehit vermek ne kadar acıydıııııı allahtan rahmet diliyorum ailesini başı sağ olsunn--
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
----------hiç morelim kalmadı sevgili arkadaşlar dört tene tezeçik askerrimiz şehit oldu kamanda dört tene şehit verdik dün bütün gün şehitlerimizi uğurladıkkk çok çok bitkinim ve üzügünüm ikisini tanıyorum ailesini kamandaki olanı ikiside kırşehirden ve ankaradan kalktı cenesi ya lallhım kimseye boyle acı vermesin küçük bi ildeyiz dört tene aynı gün aynı anda şehit vermek ne kadar acıydıııııı allahtan rahmet diliyorum ailesini başı sağ olsunn--
sorma esmerim dün haberlerde hangi birine üzüleceğimi şaşırdım,bir yandan şehitlerin eşleri yakınları bir yandan sel felaketiyle boğuşanlar,,canlarını kaybedenler.
allah sabır versin hepsine yakınlarına,mekanları cennet olsun inş.
çok üzücü çookk,
esmerim güç versin rabbim elbetteki kolay değil. canım benim senağlama
dostlar sağ olsun canım
çok üzgünümmm
burdaki şehidimizin daha üç yaşında bi kızı ve üç aylık ikinçi kızı var ya bebekler dah a senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama yetim kaldılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?