Yok canımcım..ben beğenmedim..:1rolleyes:biz bu kadar yaşlımıyız:sm_cool:.Biz sitenin en çıtır gurubuyuz bikerem :roflol::roflol:
Hayırlı iftarlar kızlar..:1hug:bende yarına inşallah:Saruboceq:
Halamı yolcu ettim çok şükür..:dance:keyfim yerinde..opuyorumnanaktan
gecmişler olsun terlik.haklısın aynen öle,vucut yatakta ısınıyo,kalkıncada üşütüyoz.benimde boğazım acıyo,sanki içim yanıyo.Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:
hayacanlandım kısss Şenizevet a.s:kedi:
kıs o yaşa gelmedik çiçeğim ama gelirsekde öyle hareketli,çoşku dolu olmayı ben isterimkii hihoyyytYok canımcım..ben beğenmedim..:1rolleyes:biz bu kadar yaşlımıyız:sm_cool:.Biz sitenin en çıtır gurubuyuz bikerem :roflol::roflol:
Hayırlı iftarlar kızlar..:1hug:bende yarına inşallah:Saruboceq:
Halamı yolcu ettim çok şükür..:dance:keyfim yerinde..opuyorumnanaktan
irnacım bebişe yakın olsakda bizler de batiler örsek bizde hiç bebiş yok en küçük yegenim 12 yaşında
Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:
iyi akşamlar çıtırların güzeliiiiimrb çıtırlar
içilyor cay güzel dostum gel bereber içelim ne de güzel oluren iyi akşamlar güzel dostlarım çaylar içildimi
iyi akşamlar çıtırların güzeliiiii
içilyor cay güzel dostum gel bereber içelim ne de güzel olur
:asigim::asigim:aşk-ı memnuye bakıyorum neteeee ya çok heycanlıııııı:asigim::asigim::asigim:
opuyorumnanaktankeşke beraber içseydikkkkkaydirigubbakcemile5afiyet olsun canlarım ben biliyorum sonunu eğer aynıysa
güneşim ne yaptı acaba dahada gelmedi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?