40 ve +40 yaş

sositosositoohhhh yandannn engüzeli işleri bırakıp büleeee kurtları dökmekk demiii nazarboncugummsositosositosositososito:teytey:

iyi akşamlar
canlarım
bende masamı hazırladım eşimi abimi bekliyorum yerimseniben
bügün gelin kız geldi ufak tefek eşyalarını yerleştirdi sanra sacını boğamay gittik
artık işler yoğun düğün var haftayaaaaaa:dance:

az kaldı iftara hayırlı iftarlar olsunnn şu andaki topikteki arkadaşlar buyrun bizeeee:)
esmer güzeli, D@Ğ ÇıÇEĞı+, irna+ şu an burdayız demi kıslarrrr

Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:

hayirli aksamlar canim gecmisler olsun rabbim sifa versin insallahopuyorumnanaktan

sen ne örüyon bakalım harıl harıl.

yoksa yoksa benim ufaklığa pati mi örüyoonn nazaaaarrr..opuyorumnanaktan
evet a.s:kedi:
Harika yaaa, bayıldım... opuyorumnanaktan
biri sensin tabi dimiiiiiiii akannehir

ayy çok geçmiş olsun
ilaçları düzenli kullanda ilerlemesin
dikkat edin kendinize be çıtırlarım :sinifsinif:

Teşekkürler tatlım, sahura kalk yat tekrar kalk okula çocuğu yedir hazırla git gellerden vücut tekledi... :roflol:

Harika yaaa, bayıldım... opuyorumnanaktan

Yok canımcım..ben beğenmedim..:1rolleyes:biz bu kadar yaşlımıyız:sm_cool:.Biz sitenin en çıtır gurubuyuz bikerem :roflol::roflol:
Hayırlı iftarlar kızlar..:1hug:bende yarına inşallah:Saruboceq:
Halamı yolcu ettim çok şükür..:dance:keyfim yerinde..opuyorumnanaktan

nazarım bitom sanada hayırlı iftarlarkaydirigubbakcemile3

terlik canımm geçmişler olunnn amann bayramı hasta geçirmeyek vala bu ara hep iş bi yogunluk:bbo:

esmer güzlim hadi hayırlısı allah kolaylıklar versinkaydirigubbakcemile3

irnacım bebişe yakın olsakda bizler de batiler örsek bizde hiç bebiş yok en küçük yegenim 12 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…