Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar dünde giremedim siteye hiç anca şimd fırsat buldum.
Dün akşam kızım gitti yolcu ettik haberinide aldık odasına varınca aradı bizi.
Ev bile sessiz kaldı çok zor oluyor ama
yeşilim bende geliyorum hemennn
evhanımı aradı görüştük ,,çok üzgün morali bozukmuş,,dr gitmiş buğün ,ayağı yanlış kaynamış,aynı yerden tekrar ameliyat olup tekrar çivi takılcakmış, ,
2 mizde cuma günü ameliyat olcaz buğün hastaneden aradılar,beni ,sabah 8 de gelin diye,,öğlen ameliyat olcam, dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar,,
kızlar, hazırlayın piknik sepetlerinizi denize açılıyoruz
![]()
Canıım,Allah kavuştursun.a.s.Artık yaza uzun süre gelir,bol bol hasret giderirsiniz inşallah:1hug:
Herkese sevgiler,pek fazla katılamıyorum ama hep buralardayımkaydirigubbakcemile5
Herkesi kocaman öpüyorum..a.s.![]()
evhanımı aradı görüştük ,,çok üzgün morali bozukmuş,,dr gitmiş buğün ,ayağı yanlış kaynamış,aynı yerden tekrar ameliyat olup tekrar çivi takılcakmış, ,
2 mizde cuma günü ameliyat olcaz buğün hastaneden aradılar,beni ,sabah 8 de gelin diye,,öğlen ameliyat olcam, dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar,,
kızlar, hazırlayın piknik sepetlerinizi denize açılıyoruz
![]()
Ben hmen geliyorumhep beraber olsaydık ne kadar güzel olurdu birde kameraya çekip seyrederdik kaydirigubbakcemile3
Sonrada flaş flaş..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3