40 ve +40 yaş

Selam kızlar dünde giremedim siteye hiç anca şimd fırsat buldum.
Dün akşam kızım gitti yolcu ettik haberinide aldık odasına varınca aradı bizi.
Ev bile sessiz kaldı çok zor oluyor ama

Canıım,Allah kavuştursun.a.s.Artık yaza uzun süre gelir,bol bol hasret giderirsiniz inşallah:1hug:
Herkese sevgiler,pek fazla katılamıyorum ama hep buralardayımkaydirigubbakcemile5
Herkesi kocaman öpüyorum..a.s.:nazar:

kızlar, hazırlayın piknik sepetlerinizi denize açılıyoruz

b-2piknik04.jpg

yeşilim bende geliyorum hemennn

evhanımı aradı görüştük ,,çok üzgün morali bozukmuş,,dr gitmiş buğün ,ayağı yanlış kaynamış,aynı yerden tekrar ameliyat olup tekrar çivi takılcakmış, ,

2 mizde cuma günü ameliyat olcaz buğün hastaneden aradılar,beni ,sabah 8 de gelin diye,,öğlen ameliyat olcam, dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar,,

evhanımı aradı görüştük ,,çok üzgün morali bozukmuş,,dr gitmiş buğün ,ayağı yanlış kaynamış,aynı yerden tekrar ameliyat olup tekrar çivi takılcakmış, ,

2 mizde cuma günü ameliyat olcaz buğün hastaneden aradılar,beni ,sabah 8 de gelin diye,,öğlen ameliyat olcam, dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar,,

güneşim ALLAH şifa versin...kolayca atlatırsın inş...Ev Hanımınada üzüldüm...dualarımız sizinle...hayırlı haberlerinizi bekliyoryz canım...

Güneşim, evhanımı geçmiş olsun canlarım.
Alahım inşallah ikinizin ameliyatıda iyi gecer :Saruboceq:
Dua larımız sizinle olacak iyi haberlerinizi bekliyoruz canlarım.
Öpüyorum sizleri Şeniz

inşallah herkes iyileşsin o zaman bir yat gezisi yaparız

ev hanımına çok selam ve şifalar dilediğimizi iletirmisin güneşçiğim

sana da tekrar geçmiş olsun. güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canıım,Allah kavuştursun.a.s.Artık yaza uzun süre gelir,bol bol hasret giderirsiniz inşallah:1hug:
Herkese sevgiler,pek fazla katılamıyorum ama hep buralardayımkaydirigubbakcemile5
Herkesi kocaman öpüyorum..a.s.:nazar:

Sağol çiceğim amin inşallah o zaman daha güzel olur
Çok ayrı kalma buralardan
Bende seni öptüm canım :1hug:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz ablacım allah şifa versin sanada vallah nazar değdi herkese burada ameliyat kapalı olacak demi daha rahat edersin o zaman

Çok üzüldümev hanımına görüşürsen çok selamlar kendisine moralini bozmasın sakın

GECMıŞ OLSUN ıKıNıZEDE DUA EDECEĞıMMMM EMıN OLKı YÜREKTEN DUA EDECEMMM KORKMAYIN YANIZDA OLMASAKDA KALPLERıMıZDESıNıZZZa.s.:1hug:
-------------------------------YEŞıLıM BANADA YER VARMI ıHTıYACIĞM VAR TATıLEEEE

güneş abla ve hanım ablam ikinizede acil şifalar diliyorum
hanım ablam ya çok üzüldüm ama kafana takma hep söylüyorum beterin beteri var şükür edelim
buda geçecek allahın izni ile :(

esmerim, tabi ki hepimiz gidiyoruz:):). anca beraber, kanca beraber...eksiksiz hastalarımızı bekliyoruz

Back
X