Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam hiç değişmemişsin sanki..
Senin cildin hep dikkatimi çeker..yanılıyor muyum?
Sanki botox lu gibi valla kendinden... ne güzel...
dağ çiçeğim teşekkür ederim canım,,
biliyomusun şimdiye kadar yüzüme hiç bir şey sürmemişimdir,,,
arada bir nemlendirici sürerim o kadar,,,birde ne yersem yiyim,,bilhassa meyva soyarken ,ellerime bulaşır ya ,yüzüme sürerim ,,ellerimi,,1 saat sonra yıkarım,,birde genetik galiba,,bie ailece yanaklıyız ,,
![]()
kızlar şu resmime bakarmısınız ,14 yaşınndayken ,kardeşlerimin sünnetinde çekilmiştim
eski resimleri karştırırken buldum,,sizlerle paylaşmak istedimm
birazda hüzünlendim,,, 40 yıllık resim ,,,hey gidi günler hey dermişimm
Sevgili güneş maaşallah mihrap hala yerinde....Selam kızlar ben geldim.....Hepinize mutlu bir gün diliyorum.Ben bu aralar mutsuzum.Çünkü şafak sayıyorum.........
teşekkür ederim canım ,günaydın nasılsın,,mutsuz olma arkadaşım,zaman su gibi akıp gidiyor,,anlamssın birde bakmışın ,şafak filan kalmamış,,opuyorumnanaktanSevgili güneş maaşallah mihrap hala yerinde....Selam kızlar ben geldim.....Hepinize mutlu bir gün diliyorum.Ben bu aralar mutsuzum.Çünkü şafak sayıyorum.........
günaydın heracım opuyorumnanaktan
Maşallah güneşimçok asil ve zarifsin kaydirigubbakcemile3 vede çok güzel ablacım
günaydın ankacım,,teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
Hoş geldin canım göremiyorduk uzun bir süredir kaydirigubbakcemile3
Sanada günaydın heracım opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin şimdiden Allah kavuştursun Allah bizede göstersin sağ salim gitsin gelsin inşallahSevgili güneş maaşallah mihrap hala yerinde....Selam kızlar ben geldim.....Hepinize mutlu bir gün diliyorum.Ben bu aralar mutsuzum.Çünkü şafak sayıyorum.........
GÜNAYDIN
çıtırlar
ank06 hoş geldin
evhanımı hoş geldin
güneşim ne kadar şirin bi genç kızmışın ya zaten çok güzelsinnnn sennn[
------------------beni kimse merak etmemişşşş
bende yoktum kac günnnnn/COLOR]
tşk ederim ablammmesmerimm canım günaydın ,teşekkür ederim bi tanemm
[merak etmez olurmuyuz canım,,,sen gönlümüzdesin bi tanemm,,yazmayı unutmuş olabiliriz
a.s.:1hug:/B]
bizde seni arıyoruz ama tatildesin işte ne güzel şanslısın bizde tatil felen yokkka.s tşk ederim yoktum kızım rahatsızda ondaydım:çok üzgünüm: şimdi çok çok iyi :1rolleyes:günaydın günaydın huzurlu günler
canım hoşgeldin şimdiden Allah kavuştursun Allah bizede göstersin sağ salim gitsin gelsin inşallah
canım benim yokluğun nasıl belli olmaz tatilde bile güneşle konuştuğumda ilk sizi soruyorum nerelerdeydin bakalım Şeniz
güneş ablam çok güzelmişsin gerçi hala da çok güzelsin :asigim:
esmer güzeli, ev hanımı günaydınlar nasılsınız opuyorumnanaktan