40 ve +40 yaş

Ablam hiç değişmemişsin sanki..
Senin cildin hep dikkatimi çeker..yanılıyor muyum?
Sanki botox lu gibi valla kendinden... ne güzel...

dağ çiçeğim teşekkür ederim canım,,
biliyomusun şimdiye kadar yüzüme hiç bir şey sürmemişimdir,,,
arada bir nemlendirici sürerim o kadar,,,birde ne yersem yiyim,,bilhassa meyva soyarken ,ellerime bulaşır ya ,yüzüme sürerim ,,ellerimi,,1 saat sonra yıkarım,,birde genetik galiba,,bie ailece yanaklıyız ,,

maşallah güneşim hiç yüzünün güzelliği değişmemiş
sağol canım,,,şımartıyonuz beni kızlarrr:utangac:

kızlar dün yazdığım yazıda ,,ablam sanmışınız,,
benim küçüğümdür benden 9 yaş küçüktür,
şimdi aklıma geldi ,açıklamak istedim

Ablam hiç değişmemişsin sanki..
Senin cildin hep dikkatimi çeker..yanılıyor muyum?
Sanki botox lu gibi valla kendinden... ne güzel...

dağ çiçeğim teşekkür ederim canım,,
biliyomusun şimdiye kadar yüzüme hiç bir şey sürmemişimdir,,,
arada bir nemlendirici sürerim o kadar,,,birde ne yersem yiyim,,bilhassa meyva soyarken ,ellerime bulaşır ya ,yüzüme sürerim ,,ellerimi,,1 saat sonra yıkarım,,birde genetik galiba,,bie ailece yanaklıyız ,,

Bak bi şey öğrendim sayende..opuyorumnanaktan
Meyva yedikten sonra hep aklımdasın..mutlaka denemeliyim..hihoyyyt
Ben de bu sıralar kiraz..çilek ve kavuna dadandımkaydirigubbakcemile3
Bi yerde okudum..1 aylık kürle gençleştiriyormuş diye.:utangac:
Yakında mevsimide geçer..hadi hayırlısı bakalım..kaydirigubbakcemile5

dağ çiçeğim kendimce düşündüm,,hepsinin bedenimize faydası olduğu kadar ,cildede vardır faydası diye düşündüm,,domates salatalık, ne olursa sürerim ,,

Sevgili güneş maaşallah mihrap hala yerinde....Selam kızlar ben geldim.....Hepinize mutlu bir gün diliyorum.Ben bu aralar mutsuzum.Çünkü şafak sayıyorum.........

5720_117449208577_519613577_2306126_6672732_n.jpg

kızlar şu resmime bakarmısınız ,14 yaşınndayken ,kardeşlerimin sünnetinde çekilmiştim
eski resimleri karştırırken buldum,,sizlerle paylaşmak istedimm
birazda hüzünlendim,,, 40 yıllık resim ,,,hey gidi günler hey dermişimm

Maşallah güneşim :nazar: çok asil ve zarifsin kaydirigubbakcemile3 vede çok güzel ablacım

Sevgili güneş maaşallah mihrap hala yerinde....Selam kızlar ben geldim.....Hepinize mutlu bir gün diliyorum.Ben bu aralar mutsuzum.Çünkü şafak sayıyorum.........

Hoş geldin canım göremiyorduk uzun bir süredir kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnnn

Sanada günaydın heracım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım ,günaydın nasılsın,,mutsuz olma arkadaşım,zaman su gibi akıp gidiyor,,anlamssın birde bakmışın ,şafak filan kalmamış,,opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın heracım opuyorumnanaktan

Maşallah güneşim :nazar: çok asil ve zarifsin kaydirigubbakcemile3 vede çok güzel ablacım

günaydın ankacım,,teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
Hoş geldin canım göremiyorduk uzun bir süredir kaydirigubbakcemile3

Sanada günaydın heracım opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN
çıtırlar

ank06 hoş geldin
evhanımı hoş geldin
güneşim ne kadar şirin bi genç kızmışın ya zaten çok güzelsinnnn sennn[
------------------beni kimse merak etmemişşşş
bende yoktum kac günnnnn:(/COLOR]

esmerimm canım günaydın ,teşekkür ederim bi tanemm
[merak etmez olurmuyuz canım,,,sen gönlümüzdesin bi tanemm,,yazmayı unutmuş olabiliriz
a.s.:1hug:/B]

günaydın günaydın huzurlu günler

canım hoşgeldin şimdiden Allah kavuştursun Allah bizede göstersin sağ salim gitsin gelsin inşallah
GÜNAYDIN
çıtırlar

ank06 hoş geldin
evhanımı hoş geldin
güneşim ne kadar şirin bi genç kızmışın ya zaten çok güzelsinnnn sennn[
------------------beni kimse merak etmemişşşş
bende yoktum kac günnnnn:(/COLOR]

canım benim yokluğun nasıl belli olmaz tatilde bile güneşle konuştuğumda ilk sizi soruyorum nerelerdeydin bakalım Şeniz

güneş ablam çok güzelmişsin gerçi hala da çok güzelsin :asigim:

esmer güzeli, ev hanımı günaydınlar nasılsınız opuyorumnanaktan

esmerimm canım günaydın ,teşekkür ederim bi tanemm
[merak etmez olurmuyuz canım,,,sen gönlümüzdesin bi tanemm,,yazmayı unutmuş olabiliriz
a.s.:1hug:/B]
tşk ederim ablammm
hani sizleri çok seviyomda sitem ettim iştee:1rolleyes::1rolleyes:

günaydın günaydın huzurlu günler

canım hoşgeldin şimdiden Allah kavuştursun Allah bizede göstersin sağ salim gitsin gelsin inşallah

canım benim yokluğun nasıl belli olmaz tatilde bile güneşle konuştuğumda ilk sizi soruyorum nerelerdeydin bakalım Şeniz
bizde seni arıyoruz ama tatildesin işte ne güzel şanslısın bizde tatil felen yokkka.s tşk ederim yoktum kızım rahatsızda ondaydım:çok üzgünüm: şimdi çok çok iyi :1rolleyes:

bende iyiyim cnm kahvaltımı yaptım anca oğlanla uğraşmakla geçiyor akşama kadar

geçmiş olsun sultanım onlar iyi oldumu bizde iyi oluruz benimkide tam tatil ha şimdi işlerde başladı salçalar reçeller orası musait diye yapıp geliyorum ama bu yıl nasıl olacak bilmem çok ayakta kalamıyorum şişiyor hemen bilek bunada şükür Allah yemek nasip etsin ama yaz işle geçiyor tarhanayı anneme yükledim ona seviniyorum

Back
X