40 ve +40 yaş

Yeşilim ve lereenim yok dönmediler daha hadi dönün artık bekliyoruz sizleri özlettiniz ama opuyorumnanaktan

günaydın çıtırlarım zemuszemus

günaydın
çıtırlar kırklarımmmm:)
leydim ne kadar güzel resimler anlamlı sozler tşk ederim paylaşımın içinnnn:)

32 yaş uyarmı size bilmem?Hepinizin Ramazan Ayı hayırlı geçsin,gönlünüzden geçenleri versin Rabbim...ınş.topiğin dolu olduğu bir zmana denk gelirde tanışırız kızlar....a.s.

32 yaş uyarmı size bilmem?Hepinizin Ramazan Ayı hayırlı geçsin,gönlünüzden geçenleri versin Rabbim...İnş.topiğin dolu olduğu bir zmana denk gelirde tanışırız kızlar....a.s.

hoşgeldin canım hayırlı duaların için amin Şenizyaşa gelince hepimiz çıtır çıtırız dimi ama
eğlenceli hayırlı paylaşımlarda görüşelim inşallah çok memnun oldumŞeniz

32 yaş uyarmı size bilmem?Hepinizin Ramazan Ayı hayırlı geçsin,gönlünüzden geçenleri versin Rabbim...İnş.topiğin dolu olduğu bir zmana denk gelirde tanışırız kızlar....a.s.

güzellikler katarsin bizlere canim herzaman bekleriz tanisirizopuyorumnanaktan

canım ben manisadan bir ev hanımı 2 evladım var Allah bağışlarsa biri 14 kız,biri 19 erkek 47 yaşındayım ben

Allah bağışlasın canım...Çok erken atılmışsın hayata.Ben daha yeni anne olacağım Rabbim nasip ederse..
canım benim ikiz galiba hayırlı olsun sağ salim kucağında gör inşallah Allah olmayanlarada versin kaç aylık oldun canım bak şimdi dahada memnun oldum neşe geliyor aramıza bize torun olur onlar
evet doğru oruç açınca resmen hamur gibi oluyorum canım bende 47 yaşındayım seninde allah kabul etsin:1hug:

canım yaşıtız ha çok sevindim
çok çıtırız çok bak ben nasıl kırıldım çıtırlıktan Allah uzun sağlıklı ömürler versin.her yaşın her çizginin bir anısı bir güzelliği var her yaşımı sevdim tonton nineler olalım inşallahŞeniz

Back
X